Še nisi tam?Dobil sem SMS za booster shot. Kaj naj naredim? Se cepim ali ne?
Pomoč, prosim ...
Še nisi tam?Dobil sem SMS za booster shot. Kaj naj naredim? Se cepim ali ne?
Pomoč, prosim ...
Če bi zraven učinkovitih cepiv, obvezno cepili 65+ in testirali cepljene, bi bilo še dosti boljše.
Pri tebi sicer nikoli ne vem, pa vseeno vprašam: koliko časa po zadnjem šusu si dobil poziv? 6 mesecev?Dobil sem SMS za booster shot. Kaj naj naredim? Se cepim ali ne?
Pomoč, prosim ...
Drži. Vedno sem podpiral cepljenje, ampak ne tako kot se ga gremo sedaj. Zdaj že želja 5-12 let, ki bo kmalu dejstvo.To, kar si ti zapisal, ni v nobenem nasprotju s tem, kar sem jaz zapisal. Jaz sem ciljal na antivaxx mantro, ki se jo Evrokrat gre zadnje čase. Če bereš njegove prispevke za nazaj, vidiš da gre za očiten prehod od skeptike k radikalizaciji.
Nič ne bom napisal, ker če te pobere od Corone ali od cepiva, bom odgovoren jaz.Ne vem, ne upam še it, sem se najprej obrnil za pomoč na Alter, ker je tukaj precej strokovnjakov ...
Saj ga malokdo vidi, samo cepivo je treba porabit.Ne vidim razloga po preboleli koroni, da bi se cepil.
V bolnišnicah je povprečno 1 preboleli pacient na teden in še to ne vsak teden.
Se pravi naravna imunost je boljša kot cepilna...ne pravim pa, da sem proti saj rizične skupine in tisti kateri si želijo naj se kar cepijo saj jo bodo verjetno bolje preboleli.
Bom zapisal heretično ampak resnično misel: še ne 100 let nazaj je bil dosežek dočakat 50 let, danes rečemo za 80 letnega, da je mlad umrl.Drži. Vedno sem podpiral cepljenje, ampak ne tako kot se ga gremo sedaj. Zdaj že želja 5-12 let, ki bo kmalu dejstvo.
To, da pa Evrokrat lepi statistike "nedelovanja" cepiv, pa ni njegov problem, saj jih ne dela on, le tolmači jih drugače, kar s statistiko lahko delaš na 100 in en način.
Še vedno je dejstvo, da je problem v necepljenih 65+ in žal večina smrti 75+ kljub cepljenju.
zanimivo kako lahko komentiras iz SlovenijePo tvoje "slab izgovor", v resnici pa popolno sprenevadanje ali pa nemarne debele laži.
Če vzamemo tvojo Belgijo (v resnici pa praktično katerokoli EU državo) in se ozremo v preteklost, v daljno leto 2020 ...
![]()
Covid: Belgium announces return to national lockdown
Non-essential shops will close until mid-December to help curb the highest infection rate in Europe.www.bbc.com
... vidimo, da ŠE ZDALEČ zadeve niso enake kot lani. Lani s(m)o imeli bistveno večje restrikcije na vseh področjih, pa smo imeli brez cepiv številke, podobne letošnjim. Že to je več kot očiten razlog (tudi če večjo kužnost novih sevov povsem izvzamemo), da cepiva (navkljub vsem njihovim omejitvam, kar je seveda dejstvo) pomembno prispevajo k zamejevanju epidemije.
Seveda se cepi. Tretja doza ti požene imunski sistem v višave.Dobil sem SMS za booster shot. Kaj naj naredim? Se cepim ali ne?
Pomoč, prosim ...
Imaš že kup primerov, da so preboleli že dvakrat. In če drugič ni huje, je samo loterija.Ne vidim razloga po preboleli koroni, da bi se cepil.
V bolnišnicah je povprečno 1 preboleli pacient na teden in še to ne vsak teden.
Se pravi naravna imunost je boljša kot cepilna...ne pravim pa, da sem proti saj rizične skupine in tisti kateri si želijo naj se kar cepijo saj jo bodo verjetno bolje preboleli.
Daj ne seri s takimi. Nisi nič drugacen od anticepilcevImaš že kup primerov, da so preboleli že dvakrat. In če drugič ni huje, je samo loterija.
zanimivo kako lahko komentiras iz Slovenije
jz pac ti povem kako je tu
odebeljeno: a sploh poznas stevilke?
Dobil sem SMS za booster shot. Kaj naj naredim? Se cepim ali ne?
Pomoč, prosim ...
Tretji šus ti na splošno okrepi imunski sistem, kar bo nedvomno koristno tudi proti novim sevom.Fantje, ne se kregat. Ob novem sevu, bomo mogoče v kratkem vsi v enakem zosu, tako cepljeni kot necepljeni. Sam sem v kratkem mislil it na tretji šus, pa se mi je resno začelo porajat vprašanje če je smiselno. Pa nisem antiwaxer.