Fantje, ne se kregat. Ob novem sevu, bomo mogoče v kratkem vsi v enakem zosu, tako cepljeni kot necepljeni. Sam sem v kratkem mislil it na tretji šus, pa se mi je resno začelo porajat vprašanje če je smiselno. Pa nisem antiwaxer.
Dobil sem SMS za booster shot. Kaj naj naredim? Se cepim ali ne?
Pomoč, prosim ...
Tretji šus ti na splošno okrepi imunski sistem, kar bo nedvomno koristno tudi proti novim sevom.Fantje, ne se kregat. Ob novem sevu, bomo mogoče v kratkem vsi v enakem zosu, tako cepljeni kot necepljeni. Sam sem v kratkem mislil it na tretji šus, pa se mi je resno začelo porajat vprašanje če je smiselno. Pa nisem antiwaxer.
ti si najbrz v UK ce bbc navajas?Zanimivo ... kako pa veš, kje se jaz nahajam? Kje se pa ti nahajaš, v celotni Belgiji hkrati? Kako pa ti lepiš zadeve širom celotnega sveta, ali si mogoče bil povsod tam, od koder lepiš podatke? Nisem vedel, da mora človek stopiti na Luno, da ve, da obstaja ... čeprav ja, imaš prav, dandanes to ni ravno samoumevno.
Ali poznaš ti številke, ko se jih tako trudiš demantirati?
Od sedaj si.Fantje, ne se kregat. Ob novem sevu, bomo mogoče v kratkem vsi v enakem zosu, tako cepljeni kot necepljeni. Sam sem v kratkem mislil it na tretji šus, pa se mi je resno začelo porajat vprašanje če je smiselno. Pa nisem antiwaxer.
Kak ne pomeni, če kihajo okužujejo, posledično spravljajo v bolnice cepljene s slabim imunskim sistemom in necepljene, ki so si sami krvi.Raje napiši, kakšna je zasedba bolnišnic in intenzivnih oddelkov na milijon prebivalcev. Če okuženi samo kihajo, to nič ne pomeni.
Se ne spomnes Flandrije, si enako vprasal.Raje napiši, kakšna je zasedba bolnišnic in intenzivnih oddelkov na milijon prebivalcev. Če okuženi samo kihajo, to nič ne pomeni.
Kaj pa, če kihajo samo v zavetju svojega doma?Kak ne pomeni, če kihajo okužujejo, posledično spravljajo v bolnice cepljene s slabim imunskim sistemom in necepljene, ki so si sami krvi.
To še nič ne pove o številu intenzivnih na milijon. Lahko samo pove, da niso povečevali zmogljivosti glede na običajno stanje.Se ne spomnes Flandrije, si enako vprasal.
Pa NL vozi covid bolnike cez mejo v DE.
vredu, sj zdej se boste lahko z omikronom sprenevedali in opravicevali da nic ne deluje kot obljubljenoTo še nič ne pove, o številu intenzivnih na milijon. Lahko samo pove, da niso povečevali zmogljivosti glede na običajno stanje.
Če bi bili odrasli odgovorni in bi se pravočasno cepili zdaj otrok nebi bilo potrebno cepiti. Ampak treba je protestirat, dvomit in počet podobne bedarije v imenu demokracije. Zdaj ko nastradajo otroci zaradi neodgovornih staršev pa je spet rompompom.Vredu, teb se zdi cepljenje otrok primerno, jz pac ne delim enakega mnenja.
ja pa si, ti se bodo razloziliFantje, ne se kregat. Ob novem sevu, bomo mogoče v kratkem vsi v enakem zosu, tako cepljeni kot necepljeni. Sam sem v kratkem mislil it na tretji šus, pa se mi je resno začelo porajat vprašanje če je smiselno. Pa nisem antiwaxer.
"Nikje ne vidim kakšnega antivaxerja."
Kakšno sprenevedanje. Kot da govorim s šestletnikom.
Dva odstavka više je pa povedala, da je 80% ljudi na intenzivni necepljenih.
ja vredu, pol pa naj naredijo cepljenje nad 50 ali 60 let obveznoČe bi bili odrasli odgovorni in bi se pravočasno cepili zdaj otrok nebi bilo potrebno cepiti. Ampak treba je protestirat, dvomit in počet podobne bedarije v imenu demokracije. Zdaj ko nastradajo otroci zaradi neodgovornih staršev pa je spet rompompom.
ti si najbrz v UK ce bbc navajas?
lani tak cas v soli maske niso bile obvezne, no zdej so, cel cas pouka, aja pac povem iz prve roke
stevilke so znane in javno dostopne, npr. tu lahko vidis katere drzave so na vrhu okuzb trenutno (sortirano):
Poglej priponko 50703
je bila pobuda, da bi zdravniki svoje panciente spodbujali k cepljenu in dobili nagrado glede na to kolk se jih bi cepilo
so zdravniki takoj zavrnili ta predlog z izgovorom, da bi to zgledalo, da delajo to izkljucno za denar,...,
najbrz so zavrnili, ker nocejo prevzet odgovornosti za cepiva, mogoce ne zaupajo vanje,...
glede sole, oktobrske pocitnice so bile podaljsane za en teden.Ne vem, zakaj bi bilo pomembno, kje se jaz nahajam? Ima mogoče moja lokacija vpliv na dejstva? BBC je resen vir, in to je vse kar je bistveno. Zadeve, ki so v tistem prispevku zapisane, so pa tudi zlahka preverljive.
Aha, lani maske pri pouku niso bile obvezne, to bo bo to. Dejmo zanemarit vsa druga dejstva - podaljšanje počitnic novembra (takrat pouka sploh bilo ni), zaprtje cel kup trgovin oz storitevnih dejavnosti, zaprtje barov/gostiln, policijske ure ... vse to je namreč lani bilo izvedeno. V Belgiji. Ampak zate je to "dober izgovor".
Številke, ki si jih navedel, kažejo točno to, kar piše - porast okužb v zadnjih dveh tednih. Niti prbližno nimajo veze s tem, kar si v mojem odgovoru odebelil. Samo bedak bi pa te številke direktno kolerial z neučinkovitostjo cepiv.
am, svoje paciente imajo ponavadi "druzinski zdravniki"To bo najbrž razlog ja, zato imamo zelo nizko precepljenost med zdravniki (podatek je sicer že star, mogoče se je kdo že od-cepil od takrat).
Zdravniki v bolnišnicah okoli 90-odstotno precepljeni
Zdravniki prosijo za solidarnost do ostalih prebivalcev, ki bodo v prihodnjih mesecih potrebovali bolnišnično obravnavo.www.delo.si
am, svoje paciente imajo ponavadi "druzinski zdravniki"