Seveda lahko. Samo popiti jih ne smešPo zakonu ne smem sesti za volan s 3 piri. Keri glup zakon, ki krati moje pravice.
Najprej 16. clen in potem 92. clen Ustave.Je kdo že našel pravno podlago za PCT ?
Kaj me mešaš zraven? Jaz sem prebolel, sem dvakrat cepljen, po rezultatih neke raziskave, za katero ne vem, če še velja, sem imun do konca življenja. Cepljenje pa vsakemu priporočam, ker je to najboljša stvar po odkritju belega kruha.zavisi od osebe do osebe kaj mu zdravniki svetujejo in kaj ne. Vsekakor če imaš karkšnekoli zdravstvene težave, bolezni itd se to v takih primerih upošteva...razn če želiš pasti na raven bizija, mirsija pa mogoče 123. Samo upoštevaj da boš potem v drugih dimenzijah
To seveda ni res. Ker sem prebolel asimptomatsko, niti nisem pričakoval mnogo protiteles. Vseeno sem jih pa imel 11, kar je več kot 1.Zgodba babačula
bizi je sel na testiranje za protitelesa in pri njem niso nasli nobenih protiteles. Upam da si se vedno imun..
To je zgodba slisana v moji hisi. iz ust, ne iz zvocnika
Saj nisi resen?Najprej 16. clen in potem 92. clen Ustave.
Odloki vlade so sprejeti na podlagi zakona o nalezljivih boleznih.Je kdo že našel pravno podlago za PCT ?
in po tvoje je ta zakon nad ustavo? Saj je napisano kdaj se lahko "spregleda" ustavo - izredne razmere in vojna.Odloki vlade so sprejeti na podlagi zakona o nalezljivih boleznih.
Ni to blo izredno stanje?Saj nisi resen?
S to ustavo določene človekove pravice in temeljne svoboščine je izjemoma dopustno začasno razveljaviti ali omejiti v vojnem in izrednem stanju.
16. člen bi ti uporabil zdaj? Niti epidemija ni razglašena, kaj šele izredne razmere, ali pa vojna.
Pa kje vi spite?
16. členNajprej 16. clen in potem 92. clen Ustave.
Saj tile so najhujš. Malo križ preseka hitr k dihtarju. Sončka kuha vrocina hitr k dohtarju ...Ja, jaz resno predlagam, da vsi anti cepilci ne koristijo več javnega zdravstva. Če ne zaupaš medicini, potem ostani doma, ko boš bolan. Tako se bodo sprostile vrste za vse, ki medicini in znanosti zaupamo (kljub temu, da včasih naredijo tudi napako), pa še narava bo naredila svoje.
Ja dobro ce tako pravis. Blo pa bi veliko bolj enostavno in boljse za zdravje in mir v drzavi.16. člen
S to ustavo določene človekove pravice in temeljne svoboščine je izjemoma dopustno začasno razveljaviti ali omejiti v vojnem in izrednem stanju. Človekove pravice in temeljne svoboščine se smejo razveljaviti ali omejiti le za čas trajanja vojnega ali izrednega stanja, vendar v obsegu, ki ga tako stanje zahteva in tako, da sprejeti ukrepi ne povzročajo neenakopravnosti, ki bi temeljila le na rasi, narodni pripadnosti, spolu, jeziku, veri, političnem ali drugem prepričanju, gmotnem stanju, rojstvu, izobrazbi, družbenem položaju ali katerikoli drugi osebni okoliščini.
Določba prejšnjega odstavka ne dopušča nobenega začasnega razveljavljanja ali omejevanja pravic, določenih v 17., 18., 21., 27., 28., 29. in 41. členu.
92. člen
Izredno stanje se razglasi, kadar velika in splošna nevarnost ogroža obstoj države. O razglasitvi vojnega ali izrednega stanja, nujnih ukrepih in njihovi odpravi odloča na predlog vlade državni zbor.
Državni zbor odloči o uporabi obrambnih sil.
Kadar se državni zbor ne more sestati, odloča o zadevah iz prvega in drugega odstavka predsednik republike. Odločitve mora dati v potrditev državnemu zboru takoj, ko se ta sestane.
Upam da je bil sarkazem.
Ker ravno zaradi 16. člena ustave so odloki in predpisi vlade v večini primerov neustavni.
Sedeš lahko za volan, samo voziti ne smeš.Po zakonu ne smem sesti za volan s 3 piri. Keri glup zakon, ki krati moje pravice.