Ne vem, zakaj humorist, če sem postavil vprašanje? Če bi napisal kot trditev, bi se mi lahko smejal, tako pa ... ?humorist.
Ne vem, zakaj humorist, če sem postavil vprašanje? Če bi napisal kot trditev, bi se mi lahko smejal, tako pa ... ?humorist.
Samo HAT testiranje pripomore, od ukrepov, pa še to so šli sedaj zajebat, da je plačljivo in folk že hvata krivine.
Vse ostalo, maske, razkuževanje, ipd, pa bore malo prispeva, če ne kar nič. Folku je prek prišlo, maska je pač gor ker je nagobčnik, ampak je pod nosom, neoprana, znošena...ščiti slabše ko nič.
A misliš da so zato med nas spustili virus, da ga bodo sedaj izkoreninili?Ne vem, zakaj humorist, če sem postavil vprašanje? Če bi napisal kot trditev, bi se mi lahko smejal, tako pa ... ?
Dej no, samo zato, ker je Zemlja ploščata, pa ker chemtrailsi ogrožajo naše zdravje še ne pomeni, da je bil virus namenoma suščen v svet ...A misliš da so zato med nas spustili virus, da ga bodo sedaj izkoreninili?
Počasi novinarjem zmanjkuje idej ... sej zadnjič je bla tud top novica, da je en tip plaval (ne vem kje), da je videl Air Jordana ... evo, toliko o tem.Mladoletnica zbolela in so jo v bolnišnici pozdravili je novica, za naslovne strani za nekaj mesecev?
Ha, to me spomni na tist vic:Vceraj je bilo pa mislim da na rtv prislevek koliko ljudi je v posamezni bolnisnici odslo, koliko prislo in koliko jih se rabijo.
Že pred 3000+ leti so se izvajale biološke vojne - ko so nasprotnikom spuščali strupene snovi v vodnjake, a sedaj pa misliš da se kaj podobnega ne znajo it. Sicer so pa mnogi strokovnjaki prepričani, da je virus umetno ustvarjen.Dej no, samo zato, ker je Zemlja ploščata, pa ker chemtrailsi ogrožajo naše zdravje še ne pomeni, da je bil virus namenoma suščen v svet ...![]()
Zadeve okoli covida so ze leto in pol velikokrat smesne.Tudi berejo se tako kot vici velikokrat.Ha, to me spomni na tist vic:
v avtobusu se pelje 10 ljudi, na prvi postaji jih izstopi 5, na drugi 4, na tretji pa 2. Koliko ljudi mora vstopit v avtobus, da bo ta spet prazen?
Lej daj ti najprej probaj razumeti o čem se govori, predno uletavaš z nevmesnimi. HvalaZebdi jest5 in podobni.
En članek o zasedenosti bolniskih postelj v Sloveniji. Pustimo zaenkrat USA na miru ker tam se zdravijo samo tisti slovenci ki zberejo pri slovencih mio € (ali dva) ali pa se pisejo "prav")
![]()
Medicinske sestre in zdravstveniki vsak dan odhajajo
Pozivam našo celotno politiko, da se pri takojšnjem reševanju kritičnega pomanjkanja negovalnega kadra v naših bolnišnicah poenoti in ukrepa v javnem interesu.www.delo.si
Tudi to se lahko zgodi. Je ravno hematolog Zver zadnjič o tem govoril. Zato je rekel, da bodo take še tretjič cepili, da bodo morda le dobili nekaj protiteles.Mogoce sem cudno napisal, se posipam.
Naj bi obstajal clovek v moji okolici, ki ga je prebolel, 2x cepljen, protiteles pa ne.
Nisem še, ker čakam. Drugi del pa wtf?Pametuje nekdo, ki še ni bil cepljen. Hkrati pa na fb všečka Potrčeve objave.![]()
Preberi sestavek dr. Noča nekaj postov više. Samo v UKCLJ je vsaj sto postelj praznih, ker ni medicinskih sester. Zaradi tega so zaprti celi oddelki. Ti bi pa uvajal začasne oddelke. Verjetno bi za njih uvozil robote z Japonske.Rešitev je seveda začasni bolnišnični oddelki, ipd.