Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.644
7.105
113
Z drugacnim odnosom ker so to bili resni bolezni ki sta imeli konkretno smrtnost “vseh po vrsti”.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
Na kratko, ker je tem o COVID-u enostavno PREVEČ tem *

OK, mi lahko kdo v enem, dveh stavkih napiše, kaj so razlogi za NE cepiti se? Torej, kakšni so argumenti PROTI cepljenju?
Teorija, da ti s cepljenjem vgradijo čip je še aktualna? Ali kaj?

Meni osebno se dozdeva, da sploh ne gre za za nasprotovanje cepljenju, ampak za dejanje "biti proti".
Vsemu.

*zdaj je še ena več, se opravičujem :eek:

tkole...recimo moja mama je en tak primer ko raje ne kot ja. Recimo njej ccepiva, zdravila delujejo nekoliko po svoje, lahko tudi se z njimi ne doseže želenega učinka. je imela ledvične kamne, dobila morfij proti bolečinam pa zadeva ni delovala.....ima recimo povečano kalcinacijo pa koncentracija kalcija v krvi povprečna, oz nekoliko nižja od te...

ampak recimo to je zoglj en tak primer, ko bi res večkrat pomislil da ali ne. Drugače pa se cepivo priporoča, težava je v tem ker je na novo in se ne pozna stranskih učinkov v celoti, tudi tiste hujšihvključno s smrtjo ne. Oz jih je relativno težko predvideti.

Jaz osebno podpiram cepljenje, me pa zanimajo in skrbijo neželeni učinki. To je pač eno tako področje, ki se sproti odkriva in deluje zelo anti.

Ne vidim pointa...če sem (hvalabogu) bp prebolel original korono...

...da.se bo pa sedaj svet podrl če se ne bom pod mus cepil proti xyz sevu...sploh ker je dokazano da je vsak nov sev švohnejši...

Raje še 1x zbolim necepljen...kot pa da zadanem jackpot z kakim strdkom/infarktom za brezveze...

Btw že tako imam "white spots" na MR glave...tko da NE hvala!

s boldanim poveš vse, zakaj recimo raje ne...to itak zdravniki upoštevajo in ti svetujejo/odsvetujejo cepljenje. Si pač ena izmed rizičnih skupin

Jaz imam tudi white spots v glavi, pa mi doci priporocajo cepljenje. Verjetno sumijo, da so to zametki super mozganskih celic :valjamse:

zavisi od osebe do osebe kaj mu zdravniki svetujejo in kaj ne. Vsekakor če imaš karkšnekoli zdravstvene težave, bolezni itd se to v takih primerih upošteva...razn če želiš pasti na raven bizija, mirsija pa mogoče 123. Samo upoštevaj da boš potem v drugih dimenzijah

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.562
7.205
113
pri taščici
Zakaj nam to delas? Bos vsaj povedal, kaj blo? :D
Prvi posnetek je banano v usta stlacil (prakticno celo z olupkom, asociacija ves na kaj?!, drugi je opolzke besede govoril, otepaca je imel v roki, (posneto s podrocja stegen, kolen) na koncu si videl pa se tisto pod/za otepacem, na tretjem je pa grozil necepljenim starsem ce bi njegov otrok iz sole prinesel covid.
Ce je to posledica cepljenja, potem...

• Jezen sem
Reactions: B81

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kaj pa ce grem na rehabilitacijo v zdravilisce po npr. prometni in kao moram bit tam?
Kaj pa ce jaz, ki pazim nase in na druge, tebe tam malo okoli uhe in te napodim domov? Ok ne jaz, ampak kaj ves, kdo pride mimo :evil:

Recimo jaz imam napotnico, da sem tam, ti pa imas sportni dan. Kako se boma zmenila? Aja osebe so izmisljene haha

ce nisi lastnik zdravilisca, me bos tezko napodil domov. pravi lastnikipa pac zaupajo obiskovalcem, da upostevajo vse ukrepe.

kaj kako se bova zmenila? brigaj se zase, jest pa zihr ne bom rinil vate, da bi ti lahko bacile natrosil tja v grlo.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
Če malo razmišljam, se ne pričakuje, da te kdo vodi, ampak se pričakuje, da v tem primeru receptorka vzdržuje red in s tem, ko vpraša obiskovalca po PCTju, daje vedet, (da je dihtig) da je hiša "pod kontrolo", kolikor se pač da.

Jaz že lahko imam potrdilo PCT, ampak če vsi ostali hodijo mimo, kot da nič ni, pa mi ne bo vseeno. Kaj naredim potem?
Lahko daš prijavo na zdr. inšpektorat, lahko izraziš skrb receptorki neposredno, lahko se v hecu predstaviš kot zdravstveni inšpektor in zahtevaš nadrejenega, ob tem pa še znesek kakšne kazni navedeš. Lahko poveš da si ravnokar dobil obvestilo o pozitivnem PCR testu in da si od NIJZ dobil navodilo, da bodo zdaj morali dati večino hotela v karanteno... Takšni mehki opomini ponavadi streznijo ljudi :).
Lahko pa ne narediš nič, ne izstopaš. Konec koncev aktivno državljanstvo in oporečniška drža (pa ni važno v katero smer) terja svoj davek, vprašaj kolesarje :).

• Všeč mi je
Reactions: B81

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.738
-4.528
113
Lažno predstavljanje za uradno osebo se kaznuje z zaporo do enega leta. Misliš da ga bo to streznilo?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.644
7.105
113
Ne, ker očitno je za ene biti nekje brez maske najhujši možni zločin v teh časih.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
  • Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: B81 in darjan