Na kratko, ker je tem o COVID-u enostavno PREVEČ tem *
OK, mi lahko kdo v enem, dveh stavkih napiše, kaj so razlogi za NE cepiti se? Torej, kakšni so argumenti PROTI cepljenju?
Teorija, da ti s cepljenjem vgradijo čip je še aktualna? Ali kaj?
Meni osebno se dozdeva, da sploh ne gre za za nasprotovanje cepljenju, ampak za dejanje "biti proti".
Vsemu.
*zdaj je še ena več, se opravičujem![]()
Ne vidim pointa...če sem (hvalabogu) bp prebolel original korono...
...da.se bo pa sedaj svet podrl če se ne bom pod mus cepil proti xyz sevu...sploh ker je dokazano da je vsak nov sev švohnejši...
Raje še 1x zbolim necepljen...kot pa da zadanem jackpot z kakim strdkom/infarktom za brezveze...
Btw že tako imam "white spots" na MR glave...tko da NE hvala!
Jaz imam tudi white spots v glavi, pa mi doci priporocajo cepljenje. Verjetno sumijo, da so to zametki super mozganskih celics boldanim poveš vse, zakaj recimo raje ne...to itak zdravniki upoštevajo in ti svetujejo/odsvetujejo cepljenje. Si pač ena izmed rizičnih skupin
Jaz imam tudi white spots v glavi, pa mi doci priporocajo cepljenje. Verjetno sumijo, da so to zametki super mozganskih celic![]()
Zakaj nam to delas? Bos vsaj povedal, kaj blo?Nimam nobene zelje biti podoben temu zdravniku.
Cudno da FB ne umakne videa ker eksplicitno prikazuje....
Nimam takih zadev za kadit jazzavisi od osebe do osebe kaj mu zdravniki svetujejo in kaj ne. Vsekakor če imaš karkšnekoli zdravstvene težave, bolezni itd se to v takih primerih upošteva...razn če želiš pasti na raven bizija, mirsija pa mogoče 123. Samo upoštevaj da boš potem v drugih dimenzijah
Prvi posnetek je banano v usta stlacil (prakticno celo z olupkom, asociacija ves na kaj?!, drugi je opolzke besede govoril, otepaca je imel v roki, (posneto s podrocja stegen, kolen) na koncu si videl pa se tisto pod/za otepacem, na tretjem je pa grozil necepljenim starsem ce bi njegov otrok iz sole prinesel covid.Zakaj nam to delas? Bos vsaj povedal, kaj blo?![]()
Nimam takih zadev za kadit jaz![]()
Kaj pa ce grem na rehabilitacijo v zdravilisce po npr. prometni in kao moram bit tam?
Kaj pa ce jaz, ki pazim nase in na druge, tebe tam malo okoli uhe in te napodim domov? Ok ne jaz, ampak kaj ves, kdo pride mimo
Recimo jaz imam napotnico, da sem tam, ti pa imas sportni dan. Kako se boma zmenila? Aja osebe so izmisljene haha
Lahko daš prijavo na zdr. inšpektorat, lahko izraziš skrb receptorki neposredno, lahko se v hecu predstaviš kot zdravstveni inšpektor in zahtevaš nadrejenega, ob tem pa še znesek kakšne kazni navedeš. Lahko poveš da si ravnokar dobil obvestilo o pozitivnem PCR testu in da si od NIJZ dobil navodilo, da bodo zdaj morali dati večino hotela v karanteno... Takšni mehki opomini ponavadi streznijo ljudiČe malo razmišljam, se ne pričakuje, da te kdo vodi, ampak se pričakuje, da v tem primeru receptorka vzdržuje red in s tem, ko vpraša obiskovalca po PCTju, daje vedet, (da je dihtig) da je hiša "pod kontrolo", kolikor se pač da.
Jaz že lahko imam potrdilo PCT, ampak če vsi ostali hodijo mimo, kot da nič ni, pa mi ne bo vseeno. Kaj naredim potem?
Lažno predstavljanje za uradno osebo se kaznuje z zaporo do enega leta. Misliš da ga bo to streznilo?
No no, še ene sem se spommnil - greš tja in se zahvališ, da ne preverjajo PCT pogojev, kot to zahteva fašisticna vlada.Scik fuk no, pretvarja se naj da je inšpektor in grozi, da bo dal hotel v karanteno.
Enim se že čisto meša od te korone...
In jim poveš, da jih boš na FB javno pohvalil, ker se upirajo PCTju. Da boš naredil reklamo med antivaxxerji.No no, še ene sem se spommnil - greš tja in se zahvališ, da ne preverjajo PCT pogojev, kot to zahteva fašisticna vlada.
Za mene je verjetno manj kot 0.01% da mi škodi cepivo.
Ampak še vedno ne vem zakaj bi se potem cepil?