Nosa. Sem šel globoko. Ker če ne greš dovolj globoko, ni nujno, da pokaže pravilno.iz nosa ali grla?
Nosa. Sem šel globoko. Ker če ne greš dovolj globoko, ni nujno, da pokaže pravilno.iz nosa ali grla?
Najprej je bila okužena tamala, jaz sem dobil od nje po 8 dneh od njenega pozitivnega PCR testa.kolk casa po tvoji si se ti okuzil?
S simptomi je danes konec, razen 37.1 C. Testiram se iz firbca, da vidim, kdaj bo spet šlo na negativen test.Simptome imaš kake ali dnevno testiraš iz navade ?
Inovativen bi ga dal na rentgen."Neskončna neumnost ljudi je cepljenje s cepivi, čigar vsebine sploh ne poznajo"
.
.
.
Anti-vaxxer still hasn’t opened Christmas presents because he doesn’t know what’s inside
Človek gre za presaditev srca, vso kemijo ki jo bo prejel pa zdravila potem po tem posegu temeljito prekašajo eno cepljenje.Mio/perio karditisi po špikanju so tudi blagodejni.
Ob takih nebulozah (pa sem sam zelo skeptičen do cepljenja v tem trenutku s tem cepivom) bi jaz močno podvomil tudi v njegovo pravo.Hvala za Terškove blodnje. Naj se raje s pravom ukvarja, cepiva in epidemijo pa prepusti komu drugemu.
JaOb takih nebulozah (pa sem sam zelo skeptičen do cepljenja v tem trenutku s tem cepivom) bi jaz močno podvomil tudi v njegovo pravo.
Pred mojimi očmi se je okužilo sedaj v 2 tednih preko 30 ljudi. Necepljeni, 1x cepljeni, 2x cepljeni, prebolevniki, prebolevniki + cepljeni, vse je popadalo. Edini, ki se še držijo so 3x cepljeni pa jest, ki sem 1x. Vprašanje, če bo tako tudi na koncu seveda. Zato mi je tudi mimo PCT pogoj in siljenje v cepljenje. Ne deluje ne eno, ne drugo.
Seveda pa niso cepljeni nič na slabšem proti necepljenim na dolgi rok. Prej obratno.
Še to ne vem ali je pametno da se s pravom ukvarja. Če je nekdo sposoben napisat citiran stavek, se resno človek vpraša o sposobnostih logičnega razmišljanjaHvala za Terškove blodnje. Naj se raje s pravom ukvarja, cepiva in epidemijo pa prepusti komu drugemu.
Edin od znotraj!Se še sploh kdo razkužuje?
75% pozitivnih, ostali pijani. Svet gre v ku...Edin od znotraj!