Podatki so zunaj. Sam poišči jih. Če pa pogledaš, kdo v resnici mastno služi ta hip, boš pa videl, da big pharmi nikakor ni, da bi bilo epidemije konec.Kot big pharma. Koliko pa bi jih zbolelo od 100 miljonov necepljenih?
Podatki so zunaj. Sam poišči jih. Če pa pogledaš, kdo v resnici mastno služi ta hip, boš pa videl, da big pharmi nikakor ni, da bi bilo epidemije konec.Kot big pharma. Koliko pa bi jih zbolelo od 100 miljonov necepljenih?
Podatkov nekak ni ne… oziroma glede na procente je necepljenje se boljse kot celienje ker je umrljivost manj kot 1%. Se pravi necepljenost zasciti 99%.Podatki so zunaj. Sam poišči jih. Če pa pogledaš, kdo v resnici mastno služi ta hip, boš pa videl, da big pharmi nikakor ni, da bi bilo epidemije konec.
AndyCepljenje po prebolenju ne doprinese NIČ k imunosti:
![]()
COVID-19 Cases and Hospitalizations by COVID-19 ...
This report describes COVID-19 cases and hospitalizations by vaccination status and previous COVID-19 diagnosis before and after the Delta variant became predominant.www.cdc.gov
Noben ne pozna, da bi to obstajalo.Pubeci baje je tu neka ekipa “čivava”, kaj to pomeni?
A nisi ti imun na to?Sem koncno +. Zaenkrat nic posebnega vse skupaj. Sem imel bolj zajebane prehlade kot je tole.
čivava spet skače.YTbmk-jev izum, če si proti njegovim nebulozam. Menda sem vodja ekipe.![]()
![]()
![]()
![]()
Občasno oblajam tudi kakšnega nabijalčka, ki se potem čuti ogroženega, pa začne renčat, dokler mu lastnik ne zategne povodca.
Me zanima kako dolgo te bo virus mučil, ker od punce kolega že 10 dan drži za jajca, pa je bil tak tvoj simpatizer.
Nosa. Sem šel globoko. Ker če ne greš dovolj globoko, ni nujno, da pokaže pravilno.iz nosa ali grla?
Najprej je bila okužena tamala, jaz sem dobil od nje po 8 dneh od njenega pozitivnega PCR testa.kolk casa po tvoji si se ti okuzil?