Me prov zanima kje delaš, da imaš take brezbrižne supr dupr ugodnosti v firmi. Legalno si reku? In to v SLO!? Kazni niso nedolžne samo za navadno rajo.To seveda ni legalno in je delodajalec v prekrsku, kazni niso nedolzne
Pa ti si privlekel Nutello v to temo, da bi pokazal, kako je tudi Nutella, tako kot cepivo nevarno.Ma dej, ti s pa res en kmetavzar. Na kakšen bizaren način ti razmišljaš? Bk trapast. Sorry, ne morem druzga rečt.
Drugač pa ja... marsikdo v službah ima take in drugačne situacije, da če ne bo naredil tega in tega, bo ob službo.
Npr., če ne boš vsak dan nadure nabijal v službi, ti bo šef grozil z odpovedjo, kar pomeni za zdravje kaj? Vse grde situacije vodijo v sranje za tvoje zdravje. Ampak nisi se pa pod prisilo odločil, knede?
Privlekel sem nutello zato, ker nabijate, kako ste vi youtube mag. dr. obični fizčki radniki ugotovili, kako so cepiva nevarna. Itak, da so, tako kot je vse dons nevarno. Če si danes spremljal medije, je cela faking nevarnost, ker bo sončkom zapadlo do 30cm snega. Uuuuuuu, bojte se vsi, zmrznl bomo, armagedon!Pa ti si privlekel Nutello v to temo, da bi pokazal, kako je tudi Nutella, tako kot cepivo nevarno.
Je med temi, kaj si prisiljen v službi narest tudi kakšen poseg v telo? Cepljenje je poseg v telo, ki ima dolgotrajne posledice.
Nadure so natančno regulirane, ve se, koliko jih smeš narest, za kršitev so predpisane visoke kazni.
Js sem pri prejšnjem delodajalcu moral najprej podpisat, da soglašam z opravljanjem nadur, smel pa sem jih opravit največ 20 na mesec, oz, ne vem zdej točno al max 180 na leto, tam nekje. Več ni bilo dovoljeno, pa bi rad še kakšno naredil.Privlekel sem nutello zato, ker nabijate, kako ste vi youtube mag. dr. obični fizčki radniki ugotovili, kako so cepiva nevarna. Itak, da so, tako kot je vse dons nevarno. Če si danes spremljal medije, je cela faking nevarnost, ker bo sončkom zapadlo do 30cm snega. Uuuuuuu, bojte se vsi, zmrznl bomo, armagedon!
Vsaka hrana, katero pa vase rukneš, je poseg v telo, katera ima možnost dolgotrajnih posledic.
Natančno regulirane nadure? A res? Kakšne 3 mesece na leto imam do 50 nadur, drugače pa okoli 10-20. In kaj zdaj? Jaz se sicer ne pritožujem, ker jih imam na izbiro ali jih naresti ali ne. Marsikdo pa nima te izbire.
A to JU?Js sem pri prejšnjem delodajalcu moral najprej podpisat, da soglašam z opravljanjem nadur, smel pa sem jih opravit največ 20 na mesec, oz, ne vem zdej točno al max 180 na leto, tam nekje. Več ni bilo dovoljeno, pa bi rad še kakšno naredil.
Zanimivo, še nikoli nisem slišal, da taka pravila/pogodbe obstajajo.Ne.
V gospodarstvu.
Ce bi bil ti prejemnik teh stranskih ucinkov, bi gotovo drugace govoril.Aja, pa še enkrat povem, kar sem že parkrat. Mene ne moti, če se ljudje ne cepijo/te, ampak da pa nabijate nonstop z enimi youtube raziskavami kako je nevarno, pa vse anti anti, je pa totalno mim. Sej so orto cepilci isti osli, ampak vseeno orto anticepilci krepko vodijo/te.
Ce bi bil ti prejemnik teh stranskih ucinkov, bi gotovo drugace govoril.
Zakaj pa se ni?Najpogosteji stavek NEcepljenca z izbuljenimi očmi hlastajoč za zrakom na intezivni je ; saj sem se mislil cepit