Vsaj ušesa ima očiščena od vsega testiranja. Nekje na nivoju Andyja in ivermektina. Covida ne rešuje, si pa vsaj brez glust in ostalih zajedalcev.
Nisi me zastopil.A vi, necepljeni, pa lahko kaj naredite?
Sami nič. Samo s pomočjo US, ki svira na strune od leta 1991, kjer smo imeli sam levega/rdečega nasprotnika.
Js ne poznamo nobenega cepljenega, ki bi se redno ali občasno testiral. Vsaj kolikor i je znano.Spet ne moreš vseh cepljenih metat v isti koš. Nekateri se kljub temu da smo cepljeni, obnašamo korektno, maska gor, vsake toliko izvedemo samotest, otroka imam raje doma in ne v vrtcu, delam od doma ko lahko itd. Koliko necepljenih poznaš ,ki tako isto počnejo? Jaz niti enega, samotestirajo se vsi zato, ker se morajo in še to je palčka 1mm v nosek za 0,12sekunde.
Ja, samo to je izračunano s trenutno situacijo... cepljeni, ukrepi, itd. Kakšen bi bil pa Death Rate brez ukrepov, cepljenja, itd.? Aja, pa kaj je to Deat ali pa deathrate? A to je 3 letni otrok spisal?
OK, pol pa vsi nad 60 obvezno, ostali pa po želji ...
Glede grafa na intenzivi, bi jaz dal mejo kar na 50.OK, pol pa vsi nad 60 obvezno, ostali pa po želji ...
Ne, tole je še od pred cepljenjem.Ja, samo to je izračunano s trenutno situacijo... cepljeni, ukrepi, itd. Kakšen bi bil pa Death Rate brez ukrepov, cepljenja, itd.? Aja, pa kaj je to Deat ali pa deathrate? A to je 3 letni otrok spisal?
Še enkrat. Res misliš, da maš več šans natur, kot pa če greš po dva šusa? Ja, slej ko prej boš kasiral, tako ali drugače. Natur ni fajn, verjemi.Nisi me zastopil.
Vlada in cepljeni (ste) se obnasali kot da ste imuni na covid. Kar pa ni res. Pocasi to spoznavajo..
Recimo da ga boste lazje preboleli kot necepljeni.
Ne bom prevec pameten, kot kaze ga bomo res skasiral vsi. Ce ne drugace pa zdaj preko šole.
E bravo... zopet enega pametnega konja....Sicer pa hiter izracun za Slovenijo.
Umrli/potrjene okuzbe po starostnih skupinah:
Poglej priponko 51003
in kaj hoces povedat?E bravo... zopet enega pametnega konja....
Poglej priponko 51008
Povej mi če je smiselno pozabit na zeleno obarvane kvadratke. Pa po vseh tvojih elaboratih, še zdaj niso doumel bistva. Čakam naslednji post da potrdiš to.
in kaj hoces povedat?
da je razmerje zeleno/roza skoz priblizno enako?
zdej pa nakalkuliraj se razmerje glede na potrjene okuzbe pa bos vidu kdo je konj
in kaj hoces povedat?
da je razmerje zeleno/roza skoz priblizno enako?
zdej pa nakalkuliraj se razmerje glede na potrjene okuzbe pa bos vidu kdo je konj