Zakaj pa se ni?Najpogosteji stavek NEcepljenca z izbuljenimi očmi hlastajoč za zrakom na intezivni je ; saj sem se mislil cepit
Zakaj pa se ni?Najpogosteji stavek NEcepljenca z izbuljenimi očmi hlastajoč za zrakom na intezivni je ; saj sem se mislil cepit
Ja, lahko da. Ampak sem vseeno prejemnik stranski učinkov covida... sicer nič hujšega proti nekaterim, katerim se resno pozna. Še vedno pa raje crknem od cepiva, kot pa od tega, da nisem probal nič narest proti temu. Long covid imam pa še vedno od prebolelosti februarja letos. Seveda če se za vas sploh šteje pod long covid zjeban okus na pir, sadje, čebula, čevape in podobne stvari.Ce bi bil ti prejemnik teh stranskih ucinkov, bi gotovo drugace govoril.
Malo si preberi, kaj si pisejo - zdravstveno osebje:
How concerned are you about adverse events related to the vaccines?
www.medscape.com
Dejansko si pomagajo z FLCCC protikolom za Long Covid. Da, to je protokol teh, ki zagovarjajo Ivermctin.
Ni. So ga vprašali, zakaj ne, pa je rekel, da ”iz osebnih razlogov”.ksz
A Alfi je cepljen al ni? V celi zgodbi tega nisem zasledil. Pa preden se kdo vtakne, vesel sem da se je izvlekel iz intenzive in upam da se pozdravi.
Kje se je pa ta zgubil s podatkiℹ DEJSTVA o covid-19
V Sloveniji je bilo do novembra 2021 več kot 5000 smrtnih žrtev bolezni covid-19, kar pomeni 0,25 % celotnega prebivalstva. Ob tem velik del ljudi še ni bil okužen oz. je zdaj zaščiten s cepljenjem. Delež umrlih se bo sčasoma žal še povečal. Upoštevati moramo, da so preventivni ukrepi in cepljenje preprečili, da bi se okužba širila neovirano. Če bi se, bi bilo žrtev do zdaj že veliko več.
Virus SARS-CoV-2 je dosti bolj prenosljiv od virusa gripe in epidemija covida-19 traja neprekinjeno že skoraj dve leti, medtem ko sezonska gripa običajno traja štiri mesece.
Vir: prof. dr. Roman Jerala s strokovnjaki ➡https://www.ki.si/fileadmin/user_upload/datoteke-splosno/Dogodki/2021/FAQ_Kaj_vemo_o_covid19_v1.pdf
Groza - si prilezel iz kleti in zgroženo ugotovi, da si v manjšini ?
Tebi, da je bilo ponujeno nadurno delo? Pa pravijo, da cepljnje ne škoduje.Js sem pri prejšnjem delodajalcu moral najprej podpisat, da soglašam z opravljanjem nadur, smel pa sem jih opravit največ 20 na mesec, oz, ne vem zdej točno al max 180 na leto, tam nekje. Več ni bilo dovoljeno, pa bi rad še kakšno naredil.
In to je point.Ni. So ga vprašali, zakaj ne, pa je rekel, da ”iz osebnih razlogov”.
Ja, lahko da. Ampak sem vseeno prejemnik stranski učinkov covida... sicer nič hujšega proti nekaterim, katerim se resno pozna. Še vedno pa raje crknem od cepiva, kot pa od tega, da nisem probal nič narest proti temu. Long covid imam pa še vedno od prebolelosti februarja letos. Seveda če se za vas sploh šteje pod long covid zjeban okus na pir, sadje, čebula, čevape in podobne stvari.
Nekje sem prebral, da bi sin naj bil goreč anticepilec... Ne vem če to drži, niti ne vem kdo je ta sin, samo govorice širim dalje. V tem trenutku se počutim kot nekdo drug na tem forumu .Ni. So ga vprašali, zakaj ne, pa je rekel, da ”iz osebnih razlogov”.
In to v dveh temah... zaenkrat.Čestitke.
Danes si zmagal na natečaju za link na največjo neumnost tega dneva na alterju.