Pa ne upam, me lahko šef v tem delu foruma ban-a ...Please, do tell
Pa ne upam, me lahko šef v tem delu foruma ban-a ...Please, do tell
Ok s tem si samo potrdil, da nimaš pojma.
Aspirin 325 mg daily (unless contraindicated)
Samo daš PLAY:Ok s tem si samo potrdil, da nimaš pojma.
Hvala za razjasnitev (sicer že prej jasne) zadeve.
Mam jaz. Lihk sva nove doze dobila.A konjske paste mi pa ne boš ponudil?
Jebeš? A poj jih jest že par let menjam za breje gulobe?Mazda ne rab zimskih, aneveš.....
Nimam.....uporabljam LinuxVsi tu na ALTER-ju!
Imate ali nimate antivirusni program na PC-ju?
Ne rabim dat play na YT, ker dobro vem kaj je Aspirin in kaj naredi redno jemanje Aspirina s krvjo. In brez skrbi, tudi vem kaj potegne zdravljenje z redno uporabo Aspirina zraven.Samo daš PLAY:
To so zdravniki, ki so delali s stotinami Covid pacienti.
Vitamin D je itak, ne samo v času kovida.Tudi ko sem bil pozitiven mi niso predlagali vitamina D, kaj šele kakšna druga zdravila.
Ma dejte no, v denominator za cepljene je vključeno vse mogoče.
zakaj potrjene okužbe? saj vsak, ki pride v bolnico je potrjen.Ma dejte no, v denominator za cepljene je vključeno vse mogoče.
Za pravo sliko naj primerja potrjene okužbe in potem hospitalizacije.
kaj bi radi dosegli? nič, samo iščejo izgovore, da potolažijo svoj ego. zato iščejo dokaze enako zagnano, kot flateartherji sliko ravne zemlje.Po X postih še vedno ne razumem, kaj bi anticepilci radi dosegli?
Ker, kdor se je cepil, zanj ni več poti nazaj, je skorajda že v peklu ... ali pa še bo. Menda.
Žal, poudarjam, žal, živimo v državi, kjer je stopnja korupcije v svetovnem vrhu, enako kot število necepljenih na milijon prebivalcev. Posamezniki v prostem času paradirajo po Celovški ... ker imajo pač čas. In ob demonstracijah proti zdravnikom brez sramu iščejo njihovo pomoč.
Zanimivo, povsod smo na repu, ampak tam, tam kjer je najmanj potrebno, tam pa smo v svetovnem vrhu.
Lahko, da je stanje odraz vodenja države, na kar sem namigoval že v prvem postu. Sicer je prav, da se zavedamo izredno slabe politične slike v državi in da smo PROTI, ampak bodimo PROTI, ko je to zares potrebno.
Zdaj pa se opravičujem, grem po še eno tableto Ivermectina, ker sem dobil občutek, da prva doza popušča. Če ne bo bolje, požrem še 2 aspirina.
Pol pa, al preživim, al pa crknem ... boste vidli jutri zjutraj.
Ajde
De no kak ni nič storil. Ure in ure cajta je zabil na YT in ostalih vprašljivih straneh, da se je izobrazil, da ve več od nas.anticepilec pa ni storil nič,
Da se ne dela razlik med cepljenimi in necepljenimi. Oboji se okuzijo, so kuzni, zbolijo in umirajo. Zakaj je eni skupini dovoljeno neomejeno kuzenje drugih okoli sebe, med tem, ko se mora druga skupina testirati na vsakem koraku?Po X postih še vedno ne razumem, kaj bi anticepilci radi dosegli?
Potrjene okužbe cepljeni/necepljeni in enako potem hospitalizacije. Oboje po starostnih skupinah. Pa potem računamo učinkovitost cepiv glede hospitalizacij. Tam pa v denominator natlači vse mogoče, na začetku še otroke...zakaj potrjene okužbe? saj vsak, ki pride v bolnico je potrjen.
potrjene okužbe in nepotrjene nimajo veze. če jih na vrata potrka 15, kateri so pozitivni in potrebujejo kisik, test pa je pozitiven, je to to.
potem še samo dobiš ven podatek, da je od teh 15 cepljenih 3, 12 pa ne.
če pa imaš v mislih, koliko je na dan potrjenih in od teh potem na zdravljenju, je pa tudi bikovdrek. ker okuži se jih cca 2do2,5x več kot jih najdejo.