Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Andy ti ki si taka boječka, si sploh kdaj prebral stranske učinke tega tvoje čudežnega zdravila, še več jih ima kot Pfizer.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
Samo daš PLAY:

To so zdravniki, ki so delali s stotinami Covid pacienti.
Ne rabim dat play na YT, ker dobro vem kaj je Aspirin in kaj naredi redno jemanje Aspirina s krvjo. In brez skrbi, tudi vem kaj potegne zdravljenje z redno uporabo Aspirina zraven.

Ti bi pa lahko kdaj ne dal play, da ne zavajaš z nevarnimi stvarmi.
Zaj ko smo to obdelali pa daj poišči (to ja obvladaš v nulo) kaj se lahko zgodi s človekom, ki ima ranico recimo nekje na prebavilih in redno jemlje aspirin, ki mu ga dr Andy predlaga. Ti kot dr bi lahko vedel, da to niti ni tak hudo redka zadeva, da bi blo nemogoče. Bodi ded pa daj še te rezultate tu polinkaj. Da se vsak sam odloči al je res tak ziher en tedn aspirin čokat ob covidu al pa mogoče nekak ni.

Saj vem, da boš to preprosto ignoriral in lepil bedarije dalje. Samo fak ej zaj te že mam že tudi jaz poln organ s tvojim zavajanjem. Včasih je bilo nedolžno in ni delalo škode (razn finančne prodajalcem gum). Zdaj pa, če te kdo s podobnim iq-jem bere lahko še ubiješ človeka. Ampak ja vse za ozaveščenje nas ovc, ki se pustimo vodit farmacevtski industriji.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Lahko jaz povem ker moj svak take ki redno jemljejo aspirin zdravi za razjedami v prebavilih, tisti ki malo bolj pretiravajo so pa pogosteje na dializi.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jaz sem že nekoč tule napisal da aspirina ne prenesem, oče ga sploh ne sme prejeti. Nasploh pa čeprav nisem cepljen ne bi pomislil na kakšno takšno uživanje kar enih zdravil, ok, lekadol proti vročini (pa tudi tu ne bi pretiraval, en, max 2 pa ne hkrati) ostalo pa...
Tudi ko sem bil pozitiven mi niso predlagali vitamina D, kaj šele kakšna druga zdravila. Ja pa tako, vsak lahko "poizkusi" ampak posledice potem mora predpisat zgolj sebi, če pa verjame nekomu prek raznoraznih "omrežij", potem pa...
Sam ne bi verjel niti online doktorjem, če dobiš željenega na telefon ok, vse ostalo pa...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.145
113
ales_pevc_marko_potrc.png

Odgovor Marku Potrču.

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch in zino

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.145
113

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.068
113
145 km SZ od Opatije
Po X postih še vedno ne razumem, kaj bi anticepilci radi dosegli?
Ker, kdor se je cepil, zanj ni več poti nazaj, je skorajda že v peklu ... ali pa še bo. Menda.

Žal, poudarjam, žal, živimo v državi, kjer je stopnja korupcije v svetovnem vrhu, enako kot število necepljenih na milijon prebivalcev. Posamezniki v prostem času paradirajo po Celovški ... ker imajo pač čas. In ob demonstracijah proti zdravnikom brez sramu iščejo njihovo pomoč.

Zanimivo, povsod smo na repu, ampak tam, tam kjer je najmanj potrebno, tam pa smo v svetovnem vrhu.

Lahko, da je stanje odraz vodenja države, na kar sem namigoval že v prvem postu. Sicer je prav, da se zavedamo izredno slabe politične slike v državi in da smo PROTI, ampak bodimo PROTI, ko je to zares potrebno.

Zdaj pa se opravičujem, grem po še eno tableto Ivermectina, ker sem dobil občutek, da prva doza popušča. Če ne bo bolje, požrem še 2 aspirina.

Pol pa, al preživim, al pa crknem ... boste vidli jutri zjutraj.

Ajde

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ma dejte no, v denominator za cepljene je vključeno vse mogoče.
Za pravo sliko naj primerja potrjene okužbe in potem hospitalizacije.
zakaj potrjene okužbe? saj vsak, ki pride v bolnico je potrjen.
potrjene okužbe in nepotrjene nimajo veze. če jih na vrata potrka 15, kateri so pozitivni in potrebujejo kisik, test pa je pozitiven, je to to.
potem še samo dobiš ven podatek, da je od teh 15 cepljenih 3, 12 pa ne.
če pa imaš v mislih, koliko je na dan potrjenih in od teh potem na zdravljenju, je pa tudi bikovdrek. ker okuži se jih cca 2do2,5x več kot jih najdejo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ker, kdor se je cepil, zanj ni več poti nazaj, je skorajda že v peklu ... ali pa še bo. Menda.

Žal, poudarjam, žal, živimo v državi, kjer je stopnja korupcije v svetovnem vrhu, enako kot število necepljenih na milijon prebivalcev. Posamezniki v prostem času paradirajo po Celovški ... ker imajo pač čas. In ob demonstracijah proti zdravnikom brez sramu iščejo njihovo pomoč.

Zanimivo, povsod smo na repu, ampak tam, tam kjer je najmanj potrebno, tam pa smo v svetovnem vrhu.

Lahko, da je stanje odraz vodenja države, na kar sem namigoval že v prvem postu. Sicer je prav, da se zavedamo izredno slabe politične slike v državi in da smo PROTI, ampak bodimo PROTI, ko je to zares potrebno.

Zdaj pa se opravičujem, grem po še eno tableto Ivermectina, ker sem dobil občutek, da prva doza popušča. Če ne bo bolje, požrem še 2 aspirina.

Pol pa, al preživim, al pa crknem ... boste vidli jutri zjutraj.

Ajde
kaj bi radi dosegli? nič, samo iščejo izgovore, da potolažijo svoj ego. zato iščejo dokaze enako zagnano, kot flateartherji sliko ravne zemlje.
si videl katerega cepljenega, tako zagnano dokazovat delovanje cepiva kot to počnejo modeli?
ga ni. pač cepil sem se, kaj, koliko cepivo deluje me ne zanima. storil sem vse, kar je ponujeno. več ne morem.
anticepilec pa ni storil nič, zato tako zagnano iščejo nekaj, da bi dobili potrdilo za svojo odločitev.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Da se ne dela razlik med cepljenimi in necepljenimi. Oboji se okuzijo, so kuzni, zbolijo in umirajo. Zakaj je eni skupini dovoljeno neomejeno kuzenje drugih okoli sebe, med tem, ko se mora druga skupina testirati na vsakem koraku?

Edina izjema so preboleli, ki se v veliki vecini ne morejo ponovno okuziti, biti kuzni, zboleti in umirati. To je to, kar se je pricakovalo od cepiva, dobili smo pa krneki.

Torej, edini pogoj bi moral biti PT. Sranje, ki ga zdaj imamo je zaradi C-ja v PCTju.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in mirsi

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zakaj potrjene okužbe? saj vsak, ki pride v bolnico je potrjen.
potrjene okužbe in nepotrjene nimajo veze. če jih na vrata potrka 15, kateri so pozitivni in potrebujejo kisik, test pa je pozitiven, je to to.
potem še samo dobiš ven podatek, da je od teh 15 cepljenih 3, 12 pa ne.
če pa imaš v mislih, koliko je na dan potrjenih in od teh potem na zdravljenju, je pa tudi bikovdrek. ker okuži se jih cca 2do2,5x več kot jih najdejo.
Potrjene okužbe cepljeni/necepljeni in enako potem hospitalizacije. Oboje po starostnih skupinah. Pa potem računamo učinkovitost cepiv glede hospitalizacij. Tam pa v denominator natlači vse mogoče, na začetku še otroke...