Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
No, tudi zdravi so že umrli zaradi jemanja ivrce. Še po novicah je bilo :fredi:
Ja, živalske verzije. Tako kot so v času prohibicije alkohola umirali zaradi zastrupitve le-tega, lahko zdaj nekdo umre zaradi prohibicije Ivermectina, ki ga jemlje na lastno pest in celo verzijo, ki ni za ljudi.
Zato pa bi moral iti Ivermectin čez javno zdravstvo in regulatorja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Ja, živalske verzije. Tako kot so v času prohibicije alkohola umirali zaradi zastrupitve le-tega, lahko zdaj nekdo umre zaradi prohibicije Ivermectina, ki ga jemlje na lastno pest in celo verzijo, ki ni za ljudi.
Zato pa bi moral iti Ivermectin čez javno zdravstvo in regulatorja.
To si tud na conservative beaver prebral?

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.068
113
145 km SZ od Opatije
Ah, pusti njega ... na vsake toliko ima kako "smešno" pripombo. Smo že navajeni.
Si dokaj nov tule, zato še ne veš vsega :evil:

Sicer je pa sedaj čas menjave gum, tako da se zna zgodit, da bo ta tema malo zamrla (in verjetno spet ne veš, o čem pišem, pa nič zato) ;)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.955
-8.678
113
Ampak dobro, če se že gremo take glupe igrice. A teb so antivirusni program za računalnik slučajno vbrizgali v telo in si imel potem tudi (majhno) šanso, da te bo kap zadela od njega?
Če pa že gremo v to smer... :evil:
Antivirusnik ti lahko sesuje sistem. Se je že dogajalo.
Večinoma pa ga le bolj ali manj dobro zaščiti.
Tako da sploh ni tako slaba primerjava

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Mazda ne rab zimskih, aneveš.....
Mogoce bi pa lahko odprl novo firmo k dela antivaxx gume, ki “dokazano” znizujejo porabo za 75%. Vse kar mormo narest je da bo dot na gumah par let v prihodnosti. Uspeh zagotovljen.

Ceprov zdej k razmislam, nevem zakaj se je tok pritozeval nad starim dotom, k tiste gume so ble ze par let preverjene, za nov dot pa se ni vedu kaksne bojo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
Ivermectina ti v Sloveniji ne bodo dali. Zato je potreba poiskati stvari, ki jih lahko dobiš.

Kot sem opisal zgoraj - preventivno jemlješ Vitamina C, D in Cink. Ko fašeš Covid pa še Aspirin (študijo za Aspirin sem prilimal zgoraj). Že s tem si si zelo izboljšal potek bolezni (velja za cepljene in necepljene).
V kakih dozah to Aspirin?
Al kr tak na pamet spet malo?
Veš sploh kaki učinek ma Aspirin na telo oziroma kri? Veš kaj lahko povzroči Aspirin v kombinacijih določenih stanj v telesu? Kake so lahko posledice rednega jemanja aspirina?
Jaz bi rekel, da ne, če bi ga ne bi tak čez palec malo usput priporočal. Če pa že pa upam, da te en toži za zavajanje. Ker to tvoje nabijanje brez podlage je pa rahlo preseglo meje. Ženski spolni organ, folk lahko umre zaradi tega. Ker si ti pametn dr YT in priporočaš nekaj o čemer se ti sanja ne in nimaš niti osnovnega znanja.
Ded pojma nimaš, nula. A pametn, ko da si vso pametn sveta požr iz treh jebeni* člankov.

• Všeč mi je
Reactions: zino in jest5

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
V kakih dozah to Aspirin?
Al kr tak na pamet spet malo?
Veš sploh kaki učinek ma Aspirin na telo oziroma kri? Veš kaj lahko povzroči Aspirin v kombinacijih določenih stanj v telesu? Kake so lahko posledice rednega jemanja aspirina?
Jaz bi rekel, da ne, če bi ga ne bi tak čez palec malo usput priporočal. Če pa že pa upam, da te en toži za zavajanje. Ker to tvoje nabijanje brez podlage je pa rahlo preseglo meje.
Ded pojma nimaš, nula. A pametn, ko da si vso pametn sveta požr iz treh jebeni* člankov.

Aspirin 325 mg daily (unless contraindicated)

• Všeč mi je
Reactions: javr

jest5

Guru
18. avg 2007
25.955
-8.678
113
In potem da link iz tiste nam že dobro znane strani za prodajanje bikovega dreka. Super