mene niti to ni, torej????Kot sem uspel prebrat so/ste stranske ucinke opisovali kot "buba rokca".
Ni bilo ravno na mestu, po moje.
kaj hočeš rečt?
mene niti to ni, torej????Kot sem uspel prebrat so/ste stranske ucinke opisovali kot "buba rokca".
Ni bilo ravno na mestu, po moje.
jaz sem mlad, pa me nihče ni v žilo zadel, in kaj zdaj rečeš?aha, to z zadetkom v zilo in posledicno stranskemu ucinku pa ni FB neumnost?
zato sem pa vprasal kako je mogoce, da zilo zadenejo le pri mladih moskih, zakaj ne pri zenskah?
eh, ne razumesjaz sem mlad, pa me nihče ni v žilo zadel, in kaj zdaj rečeš?
Jaz sem bolj na splošno pripisal. Ne vem o čem se pogovarjate.
Smola."Ne bom se cepil, ker umirajo samo starejši."
V Srbiji se poslavljajo od mlade zdravnice: V torek je bila pozitivna na covid-19, v nedeljo je umrla
Družina, prijatelji in kolegi mlade stomatologinje Ivane Latovljev so šokirani. Pravijo, da je bila vedra, nasmejana in zdrava. 27-letna stomatologinja je v nedeljo umrla v Pančevu, le nekaj dni zatem, ko je izvedela, da je okužena s koronavirusom.www.vecer.com
a pri nas ni bilo medijsko pokrito? vsi so pisali, in prav je tako.tragicno.
ce bi umrla zaradi cepiva ne bi bilo tolk medijsko pokrito
A v Srbiji so tudi pisali o tem primeru?a pri nas ni bilo medijsko pokrito? vsi so pisali, in prav je tako.
ne bit pristranski, ne zavajat, s tem ne narediš nič dobrega.
A resno misliš, da bo tole prestrašeni anticepilček uspel razumetimRNA cepiva ne vsebujejo nobenih adjuvansov.
1. Raziskovalci, povezani z oddelkom za hematologijo v medicinskem centru Shamir, so odkrili povečano incidenco pridobljene trombotične trombocitopenične purpure (aTTP) v Izraelu v obdobju enega meseca in ugotovili, da so se primeri pojavili pri tistih, ki so prejeli cepivo Pfizer. do enega meseca prej.
2. Dokazano je, da cepiva sprožijo imunski odziv, ki vodi v širok spekter avtoimunskih bolezni, vključno z avtoimunsko boleznijo ščitnice. Naši pacienti so izpolnjevali diagnostična merila za ASIA; bili so izpostavljeni adjuvansu (cepivu), v nekaj dneh pa so se pojavile klinične manifestacije hiperfunkcije ščitnice, s pojavom protiteles proti ščitnici, čeprav so bile pred cepljenjem zdrave.
Strinjam se z napisanim, z enim dodatkom. Dolgoročnih učinkov z gotovostjo ne moremo napovedati, lahko pa z visoko verjetnostjo. Hudih stranskih učinkov na dolgi rok se pri veliki večini ljudi (tisti, ki je šla skozi cepljenje brez posledic) ne pričakuje.
Ni ravno to, ampak se jih pa ne pričakuje, menda.
Pri 2+ milijon dozah pri nas in več milijardah po celem svetu se jih tudi pričakuje, povsem logično.Ni ravno to, ampak se jih pa ne pričakuje, menda.
Norvezani menijo drugace, ze od sredine aprila:V bistvu razumem dvome anticepilcev. Drži, da se kakšnih hujših stranskih učinkov ne pričakuje, ampak kakšen bo pa vseeno zagotovo, nepričakovan. Kot berem se tudi pri aspirinu ne glih pričakuje nekih strašno hudih stranskih učinkov, pa vseeno kakšen nepričakovan se najde. In pri ivermektinu tudi, celo najhujši možno stranski učinek je bil zabeležen, več kot en primer. In ga bodo anticeplci vseeno tlačili v usta v ekstremno velikih količinah.