Če gre za Union, bi morda razlog znal tičat drugje ...Isto se je zgodilo pri kolegu - je kar naenkrat dobil pir čuden okus. Pa sam niti nebi opazil, če mu nebi žena povedala,
Če gre za Union, bi morda razlog znal tičat drugje ...Isto se je zgodilo pri kolegu - je kar naenkrat dobil pir čuden okus. Pa sam niti nebi opazil, če mu nebi žena povedala,
Ampak res, da pa samo mlade moske nadpovprecno zadevajo v zilo je pa mal nenavadno, a se ne zdi?
Tebi? Ti delujem kot Sizif?SamSvoj - glede na tvojo reakcijo lahko seveda dokaz za tisto trditev priskrbiš tudi ti in tako upravičiš svoj posmeh. Bo šlo? Dvomim
Ded sploh ni napačen, mislim pa, da je zgrešil poklic. Kak on lahko lepo drek zapakira, je prav neverjetno. Natur talent za prodajalca neoprimljivih stvari!Tebi? Ti delujem kot Sizif?
Nak, hvala. Se bom raje zabaval iz udobja stola. Alter (s teboj v krepkem vodstvu) zagotavlja vsakodnevno dozo zabave. Hvala vsem, predvsem pa tebi
Daj za foro ga enkrat pij iz flase. Lahko ga nalijes v kozarec.Aha, OK, pol bom pa moral mal več probavat na različnih koncih.
aha, to z zadetkom v zilo in posledicno stranskemu ucinku pa ni FB neumnost?
zato sem pa vprasal kako je mogoce, da zilo zadenejo le pri mladih moskih, zakaj ne pri zenskah?
Če citiraš kaj takega na FB potem verjetno ne (FB). Seveda pa zadeva ni dokončno dokazana obstaja pa vzorčna povezava.
Nimam ga kej za foro pit. Če ga, ga zarad žeje al pa od jutra. Ga pa ne pijem vedno iz piksne oz. steklenice oz. iz kozarca. Pač kakor pride.Daj za foro ga enkrat pij iz flase. Lahko ga nalijes v kozarec.
Lahko istega proizvajalca nalijes v kozarec. Enega iz piksne, drugega iz steklenice. Pa bos povedal ce je kaj razlike.
na miših?
Kdaj si pa mene vtaknil med antiwaxerje?Evo, tale je ziher bral Alter, kjer so mu naši antiwax strokovnjaki svetovali, da naj se ne cepi.
Stardec? Bizi? Upam, da ne ...
Ne, ne, narobe si me razumel. Upal sem, da ni tebe pobralo ...Kdaj si pa mene vtaknil med antiwaxerje?
od kod ideja da sem jaz avtor katerega od videov-blogov-člankovSem pa mislil, da bi na točno to vprašanje znal podati odgovor ti?