Javr je zamudil že kar nekaj vlakov - v igri so bili zdravniki, ki so te "cepili" v zameno za par sto €€€, imel je na voljo brezdomce in narkomane, ki so sprejemali podkupnine in se dali prešpikati v imenu drugih, ta zdaj izpostavljena zdravnica je na podlagi potrdila za protitelesa (ki je seveda lahko tudi ponarejeno) izdajala potrdila o prebolenju itd. itd., javr pa vse to zamudi in za povrh vsega se gre celo cepit s prvo dozo pfizerjakak nisi vedel za tole?? po tihem se je govorilo o tem, dolgo.
vidiš, jaz sem dobil junija Jansen in me še danes nič ne mravljinči, pa mišica je super, skratka, vse brez problema, pa še covida nimam.ja, če bi pred 1.dozo vedel kar vem danes... ...bo kar jeba tole nevtralizirat. Kar se očitnih znakov po 3 tednih tiče: z B-vitaminom (16,80€) se je mravljinčenje v prstih zmanjšalo, mišica pa še vedno ni vredu. Kar se pa manj očitnih oz. dolgoročnih znakov tiče:
me zanima njegova reakcija, ko se bomo mogli tudi cepljeni samoplačniško še testirat vsaka dva dni?, kaj bo takrat naredo?
si pač imel srečo da si naletel na medicinca ki ve kaj dela. Zaščitna oprema tiste, kjer sem jaz bil: kavbojke in delovni brezrokavnik. Najbrž je bila kelnarca iz bližnjega lokala, ki gre med čikpavzo še malce pocepit za kakšen covid dodatek in da razbremeni hudo preobremenjeno zdravstveno osebje v popolnoma praznem zdravstvenem domuvidiš, jaz sem dobil junija Jansen in me še danes nič ne mravljinči, pa mišica je super, skratka, vse brez problema, pa še covida nimam.
Čakaj, čakaj - a potem tvoji (zavoljo debate recimo da resnični) problemi izvirajo iz tega, da te je cepil nekdo, ki ne ve kaj počne (in ti dejansko zadel kakšen živec) ali je problem v cepiv...khm.. sintetičnemu biološkemu orožju, ki je sam po sebi ekstremno citotoksičen, kancerogen, genotoksičen in bogve kaj še vse?si pač imel srečo da si naletel na medicinca ki ve kaj dela. Zaščitna oprema tiste, kjer sem jaz bil: kavbojke in delovni brezrokavnik. Najbrž je bila kelnarca iz bližnjega lokala, ki gre med čikpavzo še malce pocepit za kakšen covid dodatek in da razbremeni hudo preobremenjeno zdravstveno osebje v popolnoma praznem zdravstvenem domu
My bad, naslednjič dopišem še to. Naj se ve s kakšno zadevo dejansko imamo to opravka.Ne pozabi, narejen z MALEVOLENTNIMI nameni. Ne se zajebavat z velikimi besedami.
al sn pa jaz samo tapravi dedsi pač imel srečo da si naletel na medicinca ki ve kaj dela. Zaščitna oprema tiste, kjer sem jaz bil: kavbojke in delovni brezrokavnik. Najbrž je bila kelnarca iz bližnjega lokala, ki gre med čikpavzo še malce pocepit za kakšen covid dodatek in da razbremeni hudo preobremenjeno zdravstveno osebje v popolnoma praznem zdravstvenem domu
kot že napisano: kar se konkretno čuti, so problemi z mišico ter mravljinčenje v prstancu, mezincu in delu dlani; dobil sem nasvet naj probam z B-vitaminom; pozna se pri zmanjšanju mravljinčenja, pri mišici pa ne.Čakaj, čakaj - a potem tvoji (zavoljo debate recimo da resnični) problemi izvirajo iz tega, da te je cepil nekdo, ki ne ve kaj počne (in ti dejansko zadel kakšen živec) ali je problem v cepiv...khm.. sintetičnemu biološkemu orožju, ki je sam po sebi ekstremno citotoksičen, kancerogen, genotoksičen in bogve kaj še vse?
kot že napisano: kar se konkretno čuti, so problemi z mišico ter mravljinčenje v prstancu, mezincu in delu dlani; dobil sem nasvet naj probam z B-vitaminom; pozna se pri zmanjšanju mravljinčenja, pri mišici pa ne.
Kar se tiče slabega občutka v zvezi s citotoksičnim, kancerogenim, genotoksičnim, itd cepivom: nimam nič proti če se motim; naj ostane to najmanj toliko smešno, če ne še bolj, ko se bo tale cepilna histerija polegla in bodo začele ven prihajati do sedaj striktno brisane informacije (ker niso v skladu s politiko ponudnika internetnih storitev) in ostale, sicer že sedaj dostopne, a zakopane nekje globoko na internetu.
...izvirajo iz tega, da te je cepil nekdo, ki ne ve kaj počne (in ti dejansko zadel kakšen živec) ali je problem v cepiv...khm.. sintetičnemu biološkemu orožju, ki je sam po sebi ekstremno citotoksičen, kancerogen, genotoksičen in bogve kaj še vse?si pač imel srečo da si naletel na medicinca ki ve kaj dela. Zaščitna oprema tiste, kjer sem jaz bil: kavbojke in delovni brezrokavnik. Najbrž je bila kelnarca iz bližnjega lokala, ki gre med čikpavzo še malce pocepit za kakšen covid dodatek in da razbremeni hudo preobremenjeno zdravstveno osebje v popolnoma praznem zdravstvenem domu
to bo še pestro v prihodnje, ti povem....in bodo začele ven prihajati do sedaj striktno brisane informacije (ker niso v skladu s politiko ponudnika internetnih storitev) in ostale, sicer že sedaj dostopne, a zakopane nekje globoko na internetu.
Tapravi ded se ne boji kovida in se ne rabi cepital sn pa jaz samo tapravi ded