Ker sem bolj pameten od tebe!Kako pa to veš?
Aja ti veš, da je bila povsem nerizična.
Ker sem bolj pameten od tebe!Kako pa to veš?
Dvomim. Ali pa res.
Vsak dan umre v povezavi z kovidom 5, 6, 7, 8 ljudi. Tudi v nedeljo.
Kaj dvomis? To kar si citiral, al kar sem kasneje dopisal glede mrtvih sodelavcev .Dvomim. Ali pa res.
Vsak dan umre v povezavi z kovidom 5, 6, 7, 8 ljudi. Tudi v nedeljo.
Trajanje zaščite po cepljenju: protitelesa, protitelesa, protitelesa, ...Ko boš znanstveno potrdil metodo, kdo je nerizičen in bo "le malo kihnil" boš obogatel čez noč s testi!
upam da bodo sorodniki zadevo razbobnali po celi SLO. Ker poznam primere, kjer se sorodniki, kljub očitnim znakom da so človeka v prerani grob poslali zdravniki, ne odločijo za preiskavo / tožbo.Me zanima kaj bodo ugotovili za vcerajsnjo smrt pri 47 letni sodelavki od zene.
Ne vem pa koliko casa je minilo od cepljenja. Je pa imela po cepljenju težave in je moz rekel naj ne gre po drugo dozo. Tako da sedaj niti ne vem ali je bila cepljena tudi z drugo dozo ali je prej umrla.
Ce ne bodo prepricljivega razloga nasli za smrt(ki ne bo povezan s cepljenjem) , bo moralo zaradi covida se.veliko ljudi umreti da bodo nahecal ljudi ki so jo poznali v cepljenje.
Tudi to so upam, že razjasnili 100X - protitelesa so dveh vrst (oz gre za izvencelično in celično zaščito) in test zaznava le eno vrsto, ki ni nujno merodajna za preprečitev hujše oblike bolezni.Trajanje zaščite po cepljenju: protitelesa, protitelesa, protitelesa, ...
Trajanje zaščite po prebolevnosti: protitelesa, protitelesa, protitelesa, ...
Na internetu najdem 3, ki opravljajo test protiteles: zdr.dom, bolnišnica in zasebni laboratorij; odgovor vseh treh enak: test protiteles ni veljaven za PCT. Toliko o (slovenskih) znanstvenikih in njihovih metodah.
Od dva milijona odmerkov, ki so jih do sedaj porabili v Sloveniji, je bilo 114 prijav stranskih učinkov. Res bi rad poznal zdravilo ali cepivo, ki ima manj stranskih učinkov.V bistvu sem več pričakoval od te objave, en najstnik ki je imel resne probleme pa tista ženska s strdkom potem pa par ljudi ki niso vedeli kaj bi pa kaj ne. No če je bilo res samo tistih 114 prijav potem jih je težko več nabrat sam se čudim ker jih že Mirsi 2x toliko pozna pa andy verjetno tudi.
Bom počakal da Ličina svoj celovečerec posname.
Poznam, reče se mu ne-cepljenje.Od dva milijona odmerkov, ki so jih do sedaj porabili v Sloveniji, je bilo 114 prijav stranskih učinkov. Res bi rad poznal zdravilo ali cepivo, ki ima manj stranskih učinkov.
Enako za Covid lahko rečeš.Zaradi krvnih strdkov imamo letno 3000 primerov, to je 8/dan. Ocena je da je 1,6/10 tisoč pri ženskah zaradi kontracepcije. Se pravi vsaka 2 dni gre ena v bolnico. Pri toliko cepljenih jih je kar precej ki bi šle v vsakem primeru v bolnico.
Gotovo si eden od tistih, ki se zoper vsako bolezen borite z zdravo prehrano in športanjem.Poznam, reče se mu ne-cepljenje.
Enako za Covid lahko rečeš.
Zakaj pa ne? Aja, ne zbirajo se. Zakaj neki ne...Ne ne moreš, lahko pa daš podatke ki to potjujejo, ki jih pa verjetno kje drugje kot na FB antiwax strani ne boš dobil.
Zakaj pa ne? Aja, ne zbirajo se. Zakaj neki ne...
nikoli niso (beović) omenjali 2 vrsti protiteles, ampak samo da je test na protitelesa premalo zanesljiv za izdajo PTC. Drugače bi izpadlo kot da je test, ki ga uporablja vladna svetovalna skupina za določanje roka trajanja prebolevnosti (6-8-še več kot 8-nazaj na 6 mesecev) drugačen od testa ki se uporablja pri ljudeh in bi se lahko kakšen novinar spozabil in vprašal "zakaj ?". In zakaj tudi v SLO ni testa na protitelesa, uporabnega samo znotraj SLO ?Tudi to so upam, že razjasnili 100X - protitelesa so dveh vrst (oz gre za izvencelično in celično zaščito) in test zaznava le eno vrsto, ki ni nujno merodajna za preprečitev hujše oblike bolezni.
Sam nimam težav s tem, da je test na protitelesa merodajen za PCT, vendar mednarodno ni priznan, saj ga tudi avstrijci uporabljajo zgolj za namene v svoji državi.
Naj ti povem - jaz nisem Beovićka, niti član katerekoli strokovne ali svetovalne skupine za Kovid - boš moral drugega vprašat.nikoli niso (beović) omenjali 2 vrsti protiteles, ampak samo da je test na protitelesa premalo zanesljiv za izdajo PTC. Drugače bi izpadlo kot da je test, ki ga uporablja vladna svetovalna skupina za določanje roka trajanja prebolevnosti (6-8-še več kot 8-nazaj na 6 mesecev) drugačen od testa ki se uporablja pri ljudeh in bi se lahko kakšen novinar spozabil in vprašal "zakaj ?". In zakaj tudi v SLO ni testa na protitelesa, uporabnega samo znotraj SLO ?
As of the 7th, the death toll after vaccination in Taiwan reached 852, while the death toll after the COVID-19 was diagnosed was 844. The number of deaths after vaccination exceeded the number of confirmed deaths for the first time.