Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
do zdravnika še nisem prišel oziroma odziv na email: nula, ker pa je mišica še vedno napeta kot da bi nosil ali dvigoval nekaj težkega, v mišici pa se čuti kot iglice in ob premiku kot zdrobljeno steklo, bom jutri poskusil še na ponavadi vedno zasedeno ali pa v prazno klicočo telef. številko.

Me pa vseeno zanima - recimo da te zdravnik resno jemlje in dejansko napiše negativno mnenje za drugi odmerek - kaj to pomeni v praksi ? Da na podlagi tega mnenja padeš v kategorijo tistih ki se zaradi medicinskih razlogov ne smejo cepiti in se morajo zaradi tega testirati, ali da na podlagi tega mnenja dobiš PCT-potrdilo ?
V praksi to pomeni, da PC pogoja, ki je zahtevan v JU NIMAŠ.

Nisem nikjer zasledil, da bi bile kakšne izjeme, da bi PCT pogoj izpolnjevali tisti, ki niso nič od Prebolelih Cepljenih ali Testiranih

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.686
7.118
113
Ja, le zakaj se ne cepijo... ob vsemu temu antivaxxerskemu lajanju o nesmiselnih ukrepih, neobstoječemu virusu, prehladu, vladnih zarotah in genocidu nad prebivalstvom. Le zakaj se ne cepijo...

Disclaimer: Seveda to ne vpliva na 100% necepljenih ampak vpliv ima pa ogromen. Na to je danes s svojimi razlagami tebi ciljal že jest5 ampak seveda je bil ves trud bob ob steno.
Ja in kaj bomo zdaj? Trpeli se ne vem kolko casa? Kje je logika vsak za sebe odgovarja?

javr

Guru
6. dec 2011
1.963
1.152
113
First, they take your freedom away, based on inflated fake PCR cases, pseudo-science, faulty projections, than they promise you freedom back, if you'll take experimental jab, for which you have to sign that you take it with your full responsibility & your own will. HOW PERVERTED!
ja, saj ko je poklukar danes na tiskovki dobil vprašanje o odškodnini, se mu je kar vidno oddahnilo ko je rekel da cepljenje ni obvezno

javr

Guru
6. dec 2011
1.963
1.152
113
Pojdi na pregled, da nimaš kakšnih mini strdkov (J&J)? Če so prsti omrtvičeni gre najverjetneje za težave z živčevjem, kar pa ni posledica cepljenja, morda težave v karpalnem tunelu?
katere/kakšne zasebne ambulante pa iščejo mini strdke ? Pod kaj naj iščem ?

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.426
1.462
113
Pojdi na urgenco pa ti bodo pregledali kri in videli če se kaj dogaja, v redni ambulanti tega ne bo znal nihče oz. ne bodo ravno polagali neke strašne brige.

• Všeč mi je
Reactions: javr

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Drugi? Mislim da bolj ali manj ti ne razumeš osnovnih stvari. Daj me osvetlit, kaj točno hočem jaz dokazati? :) Seveda, jaz sem eden redkih v tej temi ki razume nekoga ki se noče cepit, ne razumem pa hrati takega ki se noče cepit in vodi neko kampanjo proti.
ajoojjj.... itaq vse drugi krivi. Ne vem kaj bi zdaj ti hotel dopovedati. Jaz ne vodim NOBENE KAMPANIJE PROTI CEPLJENJU. Napisal sem pa moje mnenje glede vsega tebi pa posebej, ker veš odgovor na vsak post, ki ni po tvojem okusu. In tebe to jezi. JBG.. se boš že potolažil.
PS.... tvoj zadnji stavek preberi še enkrat. Kaj bi bilo narobe z nekom in kaj tukaj ne razumeš, da nekdo, ki nekaj noče in "vodi t.i. kampanijo proti"? Pa da ti edini razumeš nekoga, ki se noče cepit? Mal spreminjaš tud mnenje. a sm spet narobe razumel "osnovne" stvari?:D

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Poznam kar nekaj necepljenih ljudi ki še danes normalno hodijo v službe. Kot pa sem že omenil, v petek se odloča ali je to sploh ustavno ali ni. Do petka pa bodo verjetno še zdržali? Mater... ste najbolj pametni, ustavni pravniki, strovnjaki za medicino, biologijo, ne znate pa za 14 dni izigrati teh bogih odlokov in zakonov. A rabiš pravno pomoč?
v četrtek se odloča. Spet si narobe googlal.
O strokovnjakih, ki jih omenjaš pa ne bi, ker si med njimi

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
No dej no, zdej pa že ne nabijej s tem, da je kdorkoli prisiljen. Nihče ni prisiljen v cepivo zaenkrat!!! Upam, da tako ostane, ker se ne strinjam niti s PCT niti z posiljevanjem cepiv. Ampak ti kr težiš skoz, da je nekdo prisiljen. Mah dej, tole je mal too much ratal tle.
nimaš prav. Marsikdo, če hoče zadržati službo in je odvisen od ustanov, kjer je necepljenim prepovedan vstop, je ugrožen. Torej si prisiljen v cepljenje.
Ali obratno. Če hočeš svobodo, se cepi. In kdo noče svobode??