Glede na povpraševanje po tem cepivu so naredili edino logično potezoglavno, da je vlada sinoči sprejela, da od kolegov Mađarov nabavi še 100k doz cepiva Johnson
Vse gre v to smer, da ne bo več na voljo. Pogodbe so podpisane in sicer LE za mRNA in VEČINSKO s Pfizer.Jaz priznam, da če kdaj pride do tega, da se cepim, bi to sigurno bil JJ.
Pri vsemu temu tvojemu govorjenju o slabih in domnevno nepotrebnih posledicah cepljenja bi kljub vsemu izbral JJ oz. glede na delovanje proti delti ter stranske učinke slabše cepivo, ker bi se piknil samo enkrat in bi takoj izpolnjeval PCT pogoj? Fascinantno. Ne rečem za tiste, ki nimajo takšnih informaxcij oz. takšnega mišljenja/pogleda na cepljenje ampak kljub temu? In to samo za ceno privarčevaja par dodatnih tednov, tega pa res ne razumem.Jaz priznam, da če kdaj pride do tega, da se cepim, bi to sigurno bil JJ.
A si ti tud v resnici tako pameten al samo na forumih?
Glede na vse to tvoje vsakodnevno jokcanje, si ti bolj verjetno iz sladkorne peneZa strdke pa se tudi ne bojim, me body of steel
Če še ne veš... pokroviteljstvo boš meni trajbal? Se pravi je z vladnim sranjem vse OK in dekle lahko sebi pripiše posledice, oziroma po zadnjih informacijah gre na britof? Ti pa si kerlc res. Radi bi se primerjali z razvitimi državami, pa še gluposti lastne države ne prepoznate. Ja, ker je blo tisto mega odlokovno sredo za vse ki niso imeli potrdila življenje tko enostavno, sej si šel lahko sam v živilsko trgovino ane in to iz sobote na sredo.... Ne bom rekel, kaj si mislim o takih sralcih.... Jih je pa kar nekaj takih očitno na vladi in po strokovnih skupinah, ker take odloke ven mečejo. Da o koprivcah, ki so veselo drkale s slikcami kavic in potrdilc ne izgubljam besed.Seveda jo je imela. Če še ne veš, si osebe v Sloveniji cepivo že dolgo lahko izberejo. Cepilni centri tudi javno objavljajo kdaj in kje bodo s posameznim cepivom cepili.
Lahko bi izbrala z mRNK cepivo. Po treh tednih bi vzela 2. odmerek in bi imela status cepljene osebe. Vmes bi se 3x testirala, kite za samotestiranje so študentje dobili zastonj, tako da ni mogla reči, da bi bila zaradi tega ogrožena njena eksistenca.
Če ni študirala in je bila zaposlena, ji je strošek testov kril delodajalec.
Res pa je, da je pod takim režimom takrat lahko zgolj študirala, delala in šla v živilsko trgovino. Ampak hej, to je še vedno bolje kot lani, ko je študirala na daljavo.
Do danes je bila, v manj kot 10 mesecih po prvem apliciranem cepljenju, polno cepljena že več kot 1/3 celotne svetovne populacije, več kot 45% ljudi pa je delno cepljenih. Razdeljenih je bilo preko 6,2 mlrd doz cepiva.
Seveda imamo pri taki hitrosti občutek, da je, ne glede na izjemno redkost težjih posledic cepljenja, absolutno število oseb z izraženim stranskim učinkom, še posebej, če o vsakem primeru več medijev dlje časa javno poroča, relativno veliko.
No v bistvu se je vedelo, da bo v jeseni PCT. In to dosti pred avgustom.V normalni državi bi rekli konec avgusta, da bo PCT pogoj veljal sredi oktobra. V tem primeru bi imela punca svobodno izbiro in čas za premislek.
osebe v Sloveniji so do 15.09.2021 imele izbiro ali bodo cepljene, ali ne. Z odlokom, sprejetim 11.09.2021 in uveljavljenim 15.09.2021, pa je vlada in njej podložne "strokovne" skupine ustvarila razmere v katerih je marsikdo pritisnjen ob zid da nima druge izbire kot "prostovoljno" in na lastno odgovornost odločiti se za prisilno cepljenje.Seveda jo je imela. Če še ne veš, si osebe v Sloveniji cepivo že dolgo lahko izberejo
No v bistvu se je vedelo, da bo v jeseni PCT. In to dosti pred avgustom.
Je pa res, da tega nihče ni direktno objavljal, kar je seveda napaka.
Žal si pri naši vladi kaj takega ne predstavljam. Pri nas še konec avgusta niso vedeli, kako bo potekala šola. Koprivna vojska je mela delo s pisanjem navodil šolam in tako dalje. Da bi čez poletje uredili zadeve, ma ne, kje pa. Pri nas je v petek na twiterju, v sredo velja, v četrtek popravljamo in popravki v petek veljajo, pol se morajo en teden testirat še tisti, ki delajo od doma, pol to sprejmejo, da ni treba, še pred vso to kolobocijo je en teden veljal PCT tud na cepilnih in testirnih mestih...Nidani. Krivi so pa vsega vsi drugi, sam vrla vlada pa dela in to dela dobro. Koprivna vojska je pa super zadovoljna s kavicami po tem, ko pač ni problem pokazat tisti papir....Pa si ti predstavljaš da bi vlada meseca julija sporočila da bo pa jeseni PTC? To bi bilo vrhunsko zgražanje in ponovno material za vernike v smislu da to pa je še samo pika na i vsega absurda, da je vse že v naprej splanirano in da je to živ dokaz da je celotna situacija zlagana in vnaprej zrežirana. Zato pa ko je nekdo za nekaj odločen je praktično vseeno kako postopaš. Bodimo realni, če le hoče, lahko vsak obrne vsakršno situacijo sebi v prid. Veliko sreče pri prepričevanju prepričanih.
Si pomislil, da pa mogoče le nisi tako? Na pijačo lahko povabiš cel forum, pa zlivaj ti "čustva" v lokalu. Jaz sem ti povedal svoje mnenje, ti pa zdaj delaj kar hočeš.Tudi, dejansko še bolj. Sicer pa te povabim na pijačko in se prepričaš in mi lepo v miru poveš kar misliš, saj veš, na forumu vsi lajajo, kar javi se na PM. Lepo v miru na pijački izliješ svoja čustva, zakaj pa ne če ti bo potem lažje![]()
Žal si pri naši vladi kaj takega ne predstavljam. Pri nas še konec avgusta niso vedeli, kako bo potekala šola. Koprivna vojska je mela delo s pisanjem navodil šolam in tako dalje. Da bi čez poletje uredili zadeve, ma ne, kje pa. Pri nas je v petek na twiterju, v sredo velja, v četrtek popravljamo in popravki v petek veljajo, pol se morajo en teden testirat še tisti, ki delajo od doma, pol to sprejmejo, da ni treba, še pred vso to kolobocijo je en teden veljal PCT tud na cepilnih in testirnih mestih...Nidani. Krivi so pa vsega vsi drugi, sam vrla vlada pa dela in to dela dobro. Koprivna vojska je pa super zadovoljna s kavicami po tem, ko pač ni problem pokazat tisti papir....
Si pomislil, da pa mogoče le nisi tako? Na pijačo lahko povabiš cel forum, pa zlivaj ti "čustva" v lokalu. Jaz sem ti povedal svoje mnenje, ti pa zdaj delaj kar hočeš.
Če še ne veš... pokroviteljstvo boš meni trajbal? Se pravi je z vladnim sranjem vse OK in dekle lahko sebi pripiše posledice, oziroma po zadnjih informacijah gre na britof? Ti pa si kerlc res. Radi bi se primerjali z razvitimi državami, pa še gluposti lastne države ne prepoznate. Ja, ker je blo tisto mega odlokovno sredo za vse ki niso imeli potrdila življenje tko enostavno, sej si šel lahko sam v živilsko trgovino ane in to iz sobote na sredo.... Ne bom rekel, kaj si mislim o takih sralcih.... Jih je pa kar nekaj takih očitno na vladi in po strokovnih skupinah, ker take odloke ven mečejo. Da o koprivcah, ki so veselo drkale s slikcami kavic in potrdilc ne izgubljam besed.
V normalni državi bi rekli konec avgusta, da bo PCT pogoj veljal sredi oktobra. V tem primeru bi imela punca svobodno izbiro in čas za premislek.
ja... cela tvoja debata temelji na "se mi zdi"Se mi je kar zdelo![]()