Katera kovid dolgotrajna posledica pa je hujša, kot (morebitna) smrt zaradi cepiva? pri 20 letnicah...
Dotična žal te možnosti ni imela, ker je vlada PCT pogoj uodlokila praktično čez noč. Torej je dotična, in z njo še kar veliko ljudi, imela precej malo alternativ. Kakorkoli pa obrneš, cepljenje 20 letnikov nikol ni bla prioriteta. Beović si samo javno pere roke, v resnici je lepo soodgovorna za vso politično greznico.Seveda je bilo bolje da se cepi. Če na tehtnico postaviš tveganja za zaplet po cepljenju, na drugo stran pa zaplet po okužbi, je pravilna izbira, tudi za 20-letnico, vsekakor cepljenje. Tudi v Sloveniji obstaja(jo) 20-letnice, ki imajo po okužbi dolgotrajne posledice bolezni, za katere se ne ve, kako jih zdraviti ali odpraviti.
Vemo pa, vektorska cepiva za mlajše ženske niso priporočljiva. Glede na to, da smo že dolgo v fazi, ko si posameznik cepivo lahko izbere, je imela dotična možnost pretehtati tveganja enega in drugega in si izbrati tisto, kar je zanjo najbolj primerno.
Tako da se mi poziv ge. Beović k ustavitvi cepljenja s tem tipom cepiva zdi neprimeren in manipulativen.
Prepričan sem, da bi se dalo marsikatero od preko 4000 smrti z ustreznejšo zdravstveno oskrbo preprečiti. Ampak da bi to dosegli, v bolnišnicah ne bi smelo biti toliko ljudi naenkrat, kot jih je bilo. Tudi primer mladega, zdravega, fit očeta, ki sem ga že omenil, bi se ob manjši zasedenosti bolnišnic zagotovo končal drugače kot se je in ta oče bi danes, če bi bil še živ, s svojimi otroki verjetno nekje kolesaril.
Vem pa, da si takrat, ko sem primer izpostavil, prav ti rekel, da to, da ljudje za covidom umirajo, ni problem, saj ljudje pač vsak dan umirajo. Pohvalim, da si naenkrat bolj sočuten. Vseeno glede na tvoje reakcije dvoimim o tvojem sočutju in skrbi do soljudi.
Gre zgolj za nesrečen primer enega zapleta, ki se sklada s tvojimi neskončnimi blodnjami in ga boš sedaj, skupaj s primerom gospe iz Belgije, ponavljal v nedogled. Zato, ker pač paše v tvoj mehurček.
Edinost, sreča, sprava
k nam naj nazaj se vrnejo.
hmmm in ti si doktor medicine, s svojim diagnosticnim centrom, da ves da ni res...Shocking if true.... next
Je kr tako kak je Darwin pravil.Neumnosti. A imaš kakšen uradni link, da so jo zašuštrali zdravniki?
To je fake news cepilcev, da bi še naprej trajbali kako je cepivo varno.
Dokler ne bo v Bruslju en za zapahi zaradi malomarnega zdravljenja in posledično smrt je zame to fake news.
Lejga tega... Kaj si spet spomin resetiral?Katera kovid dolgotrajna posledica pa je hujša, kot (morebitna) smrt zaradi cepiva? pri 20 letnicah...
hmmm in ti si doktor medicine, s svojim diagnosticnim centrom, da ves da ni res...
Lejga tega... Kaj si spet spomin resetiral?![]()
Čisto možno da NOBENA! Ti bi prvi zvedel..V tujini je čisto možno že tudi več 20 letnic umrlo, zaradi cepiva...
Še uradni link, da je krivda na cepivi.Neumnosti. A imaš kakšen uradni link, da so jo zašuštrali zdravniki?...
Kaj ti spet bluziš? Zato, ker sprašujem darjana ali je pozabil že večkrat izpostavljeno zadevo mi zdaj podtikaš, da mi je vse sprejemljivo? Si ti malo prizadet ali kaj?Kaj je s teboj? Dokler nisi sam na tapeti, ti je vse sprejemljivo, kajne?
Tako kot pri oni bjondi ki si je sama roko odrezala, te pa še tule vprašam : podpišeš bp. izjavo, da si popolnoma sam sebi odgovoren, če boš morda po cepljenju postal invalid ali celo umrl?
Ti je to sprejemljivo? Ti je sprejemljivo tako kot ko greš nov avto kupit, na poti domov z njim se pa zaletiš ker bremze niso delale? Ti je torej vse to sprejemljivo?
Vsaka posledica je hujša kot smrt.Katera kovid dolgotrajna posledica pa je hujša, kot (morebitna) smrt zaradi cepiva? pri 20 letnicah...
Pol evropskih držav ne dovoli vektorskih cepiv za ženske, mlajše od 40 let. EMA se pa o tem ni izrekla in mi delamo, kot reče EMA.Če se ne motim je Belgija takrat po smrti diplomantove žene ustavila cepljenje z njim za mlajše od 41 let. Ampak verjetno samo oni...
Imamo te stranske učinke rangirane po starostnih skupinah in % le-teh? Torej t.i. long kovid.Lejga tega... Kaj si spet spomin resetiral?![]()
zaradi posledic kovida so ljudje "rastlinice"?Vsaka posledica je hujša kot smrt.
Kaj imaš raje, da v nesreči pripet takoj umreš, ali da si rastlinica naslednjih 40 let!
A si ti tud v resnici tako pameten al samo na forumih? Doktor medicine, svetovne ekonomije ...al kaj si že?Glej čisto enostavno, o tebi se govori da nimaš nicka zastonj takšnega kot ga imaš. Ampak to ne pravim jaz, to se zgolj govori, ali je res ali ni pa težko rečem ker te osebno ne poznam in ne morem preveriti trditve. Kaj pa ČE je res...
Torej kako naj jaz vem da je to res ta človek ki bi naj bil in za katerega se predstavlja? Da ima res nek hud center in še najpomembneje, kako naj vem da ne pripada kultu zagriženih anticepilcev in kako naj vem da od zadaj nima nekega višjega interesa? Namreč antiwaxerstvo če se ga greš na visokem nivoju zna menda biti v tujini zelo donosno. Sploh pa ko nad naslovom videa vidim besede "ČE" izgubim še zadnji odstotek zaupanja in pač tega videa ne pogledam.
Razumeš? Kaj pa ČE boš ti jutri zadel sedmico na lotu? Ti jaz povem, ne boš je.
Torej enostavno, next...
20 letniki tudi?Ja tudi po covidu so rastline, invalidi
Ampak sej vem... Tebi kaj dopovedati![]()
Seveda jo je imela. Če še ne veš, si osebe v Sloveniji cepivo že dolgo lahko izberejo. Cepilni centri tudi javno objavljajo kdaj in kje bodo s posameznim cepivom cepili.Dotična žal te možnosti ni imela, ker je vlada PCT pogoj uodlokila praktično čez noč. Torej je dotična, in z njo še kar veliko ljudi, imela precej malo alternativ. Kakorkoli pa obrneš, cepljenje 20 letnikov nikol ni bla prioriteta. Beović si samo javno pere roke, v resnici je lepo soodgovorna za vso politično greznico.