Verjamem.A mi verjames, da vem osebno za primer, ko je nek cepljen zbolel, sel do zdravnika in ga ta Ni testiral za kovid? Imel je tipicne simptome.
Verjamem.A mi verjames, da vem osebno za primer, ko je nek cepljen zbolel, sel do zdravnika in ga ta Ni testiral za kovid? Imel je tipicne simptome.
Temeljno nerazumevanje učinka statističnega pojava na populacijo.Masa je za kolektivno dobrobit, za posameznikovo pa ne.
šokantno, kajne ? Video je (bil) kritični prispevek o konkretnih izdelkih konkretnih farmacevtskih firm in če o teh stvareh širiš neresnice, te bodo firme tožile da bodo še generacije za teboj zadolžene. Če pa imaš za svoje trditve neovrgljive dokaze, bodo izkoristile svojo (finančno) premoč da te utišajo.
a z jutuba je bil odmaknjen. ja, vat da fak. kak lahko. pa jutup, ki je najbolj zanesljiva in podatkov točna stran, ja ne morem verjet.
itak. raje izklopi internetni kabl z kompa, da te ne dobijo. pa vgasni luč, da ne bo sence.šokantno, kajne ? Video je (bil) kritični prispevek o konkretnih izdelkih konkretnih farmacevtskih firm in če o teh stvareh širiš neresnice, te bodo firme tožile da bodo še generacije za teboj zadolžene. Če pa imaš za svoje trditve neovrgljive dokaze, bodo izkoristile svojo (finančno) premoč da te utišajo.
In kaj je bilo v tem primeru? Širjenje neresnic ali resnic na podlagi dokazov, ki se jih ne da ovreči? Nisem videl prispevka pa me zanima...šokantno, kajne ? Video je (bil) kritični prispevek o konkretnih izdelkih konkretnih farmacevtskih firm in če o teh stvareh širiš neresnice, te bodo firme tožile da bodo še generacije za teboj zadolžene. Če pa imaš za svoje trditve neovrgljive dokaze, bodo izkoristile svojo (finančno) premoč da te utišajo.
Seveda so kovinski deli. Saj je Troha povedal, kako se je eni cepljenki magnet na čelo prilimal.
a z jutuba je bil odmaknjen. ja, vat da fak. kak lahko. pa jutup, ki je najbolj zanesljiva in podatkov točna stran, ja ne morem verjet.
sigurno je zginlo 15.09.2021
ja pa fak no
kovinski deli v cepivih? a zato imam jaz zdaj krilno matico m16 pod kožo na mestu cepljenja
misliš, da če jih grem tožit, da bom uspel? ker me res ima, pa še gnar rabim.![]()
MS MATICA KRILNA M16 315 - Kamm
Spletna trgovina z največjo izbiro vijakov in navtične opreme na enem mestu.www.kamm.si
vem da so. ampak, kak je matica prišla po tisti mali igli, ti pravim: međik.Seveda so kovinski deli. Saj je Troha povedal, kako se je eni cepljenki magnet na čelo prilimal.![]()
Za 100 evrov si se malice ne more privoščit.Skoda da nisem prej vedel, ceprav 350 prevec, 100 bi ze dal
A si ze videl kdaj kako purpen po slamci pride? No vidis, tako pa matica lahko pride po "slamici" v tebe.vem da so. ampak, kak je matica prišla po tisti mali igli, ti pravim: međik.
Njim vakum v glavi vleče magnet na sebe!Zanimivo. A na grafen magnet prime?
![]()
če bodo še večji zapleti kot zgolj boleče koleno (že to ni hec), ti ne bo več smešno