Povedat mu zelim da nevem kak ne razume da folk nic ne razume, vecina prebivalstva je financno nepismenega, in vsak ki dela za profit je za njih ergo zloben, sami pa hodijo v sluzbo preprosto iz osebne dobrote.
in plačevati 12€. Tretja možnost ?
da tako razmišljanje imajo zelo pogosto tisti, ki hodijo v službo. ne delat. in večina teh je pač kje ...
zakaj se nihče v "strokovni svetovalni skupini", kaj šele v vladi, ne vpraša zakaj imajo ljudje tako slab občutek do tega cepiva-cepljenja da so pripravljeni raje plačati nekomu 350-400€ da se gre cepit namesto njih kot pa da sami gredo po to "varno in učinkovito cepivo ki bo ščitilo njihovo zdravje, zdravje njihovih družin in širše družbe" ? In da je tovrstno plačevanje sploh prišlo v javnost, in to celo na javno RTV (ali Pop ali kje so že to objavili), mora biti takih primerov ne-malo, milo rečeno.Zakaj ne plačaš kakemu klošarju, da se cepi namesto tebe?
Danska je do zadnjega preverjala PCT, a nikoli za stvari kot npr. na bencinskih pumpah. Narod zaupa vladi če ta sprejema vsakomur razumljive ukrepe, ne pa da z odloki 15.09.2021 serje narodu po glavikaj ima vlada s tem?
Meni sploh ne pase, ampak se vseeno ne bom cepil. Sluzba pa na sreco taka da lahko kar zaprejo ce me nogirajo, tako da cakam na obvezno C z velikim zanimanjem![]()
Danska je do zadnjega preverjala PCT, a nikoli za stvari kot npr. na bencinskih pumpah. Narod zaupa vladi če ta sprejema vsakomur razumljive ukrepe, ne pa da z odloki serje narodu po glavi.
Danska je do zadnjega preverjala PCT, a nikoli za stvari kot npr. na bencinskih pumpah.
zaradi vladnega odloka 15.09.2021 ki mi brez PCT onemogoča normalno življenje. Če bi se zase, bi se že zdavnaj.A se cepiš zase ali za vlado?
Kaj zdaj trdiš? Da so se Danci cepili zaradi kampanje kelnarc in frizerk? Resno?Verjamem, nisem govoril o tebi. Pa ne trdim jaz da je cepivo dobro in da ni škodljivo. Ne morem tega rečt, ker če bi to izjavil bi bil največje budalo na svetu, prav tako obratno. Ne moreš vedet. Lahko se samo opredelim ali se mi to zdi ok in pametno ali ne ker ne zaupam. Iti se neko kampanjo in prepričevanje naroda pa je budaleština desetletja. Pri tako delikatnih temah se ne svetuje. A si predstavljaš da si budala od influencerja in da masovno ljudi prepričaš da je cepivo edina prava pot in začnejo nato masovno zbolevat in umirat ali pa da jih prepričaš da se ne cepijo in začnejo umirati od covida? Skratka budaleština svetovna. Torej o takšni stvari se pač ne svetuje sploh če nisi iz tega foha in razumeš stvari zgolj in medijev in pika. Vemo pa da so največji ambasadorji ravno kelnarce, frizerke in podobni visoko izobražen narod. Konec koncev se čudim kako so lahko eni Danci tako naiven narod.
Treba je razumeti, da nam to kot narodu niti slučajno ni jasno. 1. člen Zakona o gosp. družbah lepo pove, da je temeljna naloga gospodarske družbe pridobivanje dobička, ampak kot narod smo odrasli v nekem drugem času in tega preprosto še nismo ozavestili.Sicer nevem kaj si po izobrazbi ampak v naturi vsakega zdravega podjetja je širitev in maksimizacije prodaje ter posledično dobička. Niso to samo farmacevti.
To bo šele dilema, lej to:Da nezaščiten obiščeš kovid oddelek v bližnji bolnici.![]()
No ta teden je dr...A. povedal, da cepivo bolj ščiti kot prebelelost, drug dr..B.. pa da prebolelost bolj ščiti kot cepivo.Kaj zdaj trdiš? Da so se Danci cepili zaradi kampanje kelnarc in frizerk? Resno?
Sprašuješ, komu zaupati. V normalni družbi glede tega ni dileme: zaupa se znanosti in stroki. Stroka je svoje povedala in druge možnosti, kot da ji zaupaš, ni. Tisto o umiranju od cepiva je svetoven bullshit. Pri vseh milijardah odmerkov, ki so jih že aplicirali, se ni zgodilo nič. Kdaj misliš, da bi morali začeti umirati, da bi se poznalo?
kaj in kdo točno je to povedal?No ta teden je dr...A. povedal, da cepivo bolj ščiti kot prebelelost, drug dr..B.. pa da prebolelost bolj ščiti kot cepivo.
Kdo od teh dveh je stroka?