Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.383
16.689
113
Matey, pa lahko z zagotovostvo trdis da ti necepljeni ne bi isto pristali v bolnici? Mogoce so pac genetsko inferiorni.
A ni bilo o zagotovih zadevah že dovolj napisanega, da bi ti lahko že potegnilo kako in kaj? Ali je pač treba resetirati spomin in nabijat dalje? :D

tony

Guru
23. jul 2007
9.878
1.616
113
Ne, so tudi (dejansko) cepljeni, saj cepivo ni vsemogočno (Pfizer recimo te lahko pri delti hospitalizacije obvaruje v "zgolj" 76%) ampak za razliko od necepljenih so vsaj opravili domačo nalogo kar se cepljenja tiče.
Valjda mora biti jasno, da sem prelen, da bi poskrolal tri grafe nižje, kjer to piše. Ali ne, kar potrdite se sami.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Kako dejstvo? Da imam 0,05% smrti zaradi kovida? 4000 ljudi je pac bilo pretezno sibkega zdravja, z verjetno nekaj izjemami.
ne izmikaj se bistvu. spraševal si za cepljenje gripe, sedaj govorimo o gripi vs covid.
in začneš obračat, 4000 pač, 200 pa tako, pač 4000 so bili bogi, onih 200 pa ne,.....
prej si pa udrihal o družbeni odgovornosti za 200 smrti. ne obračaj besed, bodi ded in priznaj, da cepljenje proti gripi vendarle ni enako kovidu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.709
7.126
113
A ni bilo o zagotovih zadevah že dovolj napisanega, da bi ti lahko že potegnilo kako in kaj? Ali je pač treba resetirati spomin in nabijat dalje? :D
Je kje studija pri dvojckih kjer je en cepljen en pa ne?
Pri masi je lepo delat zakljucke, ampak masa ni tista ki polni bolnice, to so namrec izjeme.

• Haha
Reactions: shift

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.383
16.689
113
Je kje studija pri dvojckih kjer je en cepljen en pa ne?
Pri masi je lepo delat zakljucke, ampak masa ni tista ki polni bolnice, to so namrec izjeme.
Ti to resno? Ravno masa (in to čimvečja) je potrebna, da vidiš kaj je na stvari. Individualni rezultati/posledice so absolutno nerelevantni pa čeprav imaš v postopku enega od dvojčkov oz. oba.

• Všeč mi je
Reactions: tony

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.709
7.126
113
ne izmikaj se bistvu. spraševal si za cepljenje gripe, sedaj govorimo o gripi vs covid.
in začneš obračat, 4000 pač, 200 pa tako, pač 4000 so bili bogi, onih 200 pa ne,.....
prej si pa udrihal o družbeni odgovornosti za 200 smrti. ne obračaj besed, bodi ded in priznaj, da cepljenje proti gripi vendarle ni enako kovidu.
Seveda ni, za mene tudi kovid ni zadosti resna bolezen, da bi bilo potrebno cepiti “vse”.
Ampak me fascinirajo ti ambasadorji cepljenje, ki pa se za gripo ne cepijo. A ce umre en za gripo je to se OK, ce pa jih umre 20 od kovida pa ne vec?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.601
1.190
113
No pravkar sem od ene stranke izvedel iz prve roke kako poteka ena od variant cepljenja tistih, ki vedo zakaj se ne cepiti a se vseeno želijo cepiti oz. bolje povedano - želijo status C:
Naročiš se pri izbranem osebnem zdravniku s "pravilnim" oz "primernim" razmišljanjem, kot se spodobi na prej določen dan prideš v ambulanto, zdravnik te prosi, da za seboj zapreš vrata, bolj glasno reče "zdaj pa zavihajte rokav", ti dejansko razkuži ramo (da je v zraku vonj po razkužilu) nato pa vzame injekcijo, jo napolne s cepivom, izprazni ter tako dejansko porabi eno dozo cepiva. Sledi samo še izpolnitev kartončka in potrdila o cepljenju ter plačilo v višini 350€ pa je zadeva zaključena. Ker se pa je to že malo razvedelo naokoli (le kako, pa menda ja ta brihtn folk ne razlaga o tem naokoli? LoL) pa je dotični osebni zdravnik zaključil s to prakso in sedaj ta gospodična v srednjih letih išče alternativo za podobno (ne)cepljenje za svoje starše, ki so sicer v rizični skupini ampak hey, vaccine is bad, mkay? Zdaj sem se spomnil, da bi se ji lahko priporočilo kakšnega narkomana ali brezdomca...
A zato potem cepljeni in netestirani širijo virus? :bonk::aplauz:

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: zino in tony

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
:oops1:
a z jutuba je bil odmaknjen. ja, vat da fak. kak lahko. pa jutup, ki je najbolj zanesljiva in podatkov točna stran, ja ne morem verjet.
sigurno je zginlo 15.09.2021
ja pa fak no
:valjamse:
kovinski deli v cepivih? a zato imam jaz zdaj krilno matico m16 pod kožo na mestu cepljenja:sprasujemse:
misliš, da če jih grem tožit, da bom uspel? ker me res ima, pa še gnar rabim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.383
16.689
113
A zato potem cepljeni in netestirani širijo virus? :bonk::aplauz:
Brez dvoma je tudi to ena od povsem možnih variant ampak mislim (upam?) da so takšni primerki v zelo majhnih številkah, ki pa so iz vidika zaustavljanja epidemije vseeno povsem nezaželjeni in odveč.

tony

Guru
23. jul 2007
9.878
1.616
113
za maske in MB ne vem, sem pa bil med 2.valom v CE in - katastrofa. Samo gledaš in se čudiš "a sem res v bolnišnici ?"
Nisi funkcionalno pismen.

"Gun prej je pisou o dohtarjih pa sestrah k so bli gvišn edin ob treh zjutri u bolnci, ti pa tle pišeš u ubiskih ob petih popolne. Alo."

In če bi tem težili glede mask, bi bilo pa spet jamranje in grožnje osebju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.709
7.126
113
Brez dvoma je tudi to ena od povsem možnih variant ampak mislim (upam?) da so takšni primerki v zelo majhnih številkah, ki pa so iz vidika zaustavljanja epidemije vseeno povsem nezaželjeni in odveč.
A mi verjames, da vem osebno za primer, ko je nek cepljen zbolel, sel do zdravnika in ga ta Ni testiral za kovid? Imel je tipicne simptome.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.709
7.126
113
Nisi funkcionalno pismen.

"Gun prej je pisou o dohtarjih pa sestrah k so bli gvišn edin ob treh zjutri u bolnci, ti pa tle pišeš u ubiskih ob petih popolne. Alo."

In če bi tem težili glede mask, bi bilo pa spet jamranje in grožnje osebju.
Novembra bom porocal, kako je v UKC. Sigurno bo kot lani. Ghost town.