Zakaj RADIO 1 ponavlja pesmi v nedogled?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ej, zadel si žebljico na glavico!!!
Tile bukslni na Radio1 so sposobni v drek spremeniti vsak dober komad. Jaz bi njihovega glasbenega urednika in pametnjakoviča, ki je zgoraj podal PR izjavo za javnost, zaprl v eno klet, tam nekje za tri mesece, in jih vsak dan 5 krat (pet obrokov na dan je baje ful zdravo) futral s kaviarjem. Pa da vidimo, če po treh mesecih še vedno vztrajata kako oni samo hite rolajo.
evil.gif
Al ste eni trdi ...
Pa je čisto preprosto: če na ta način dobijo veliko poslušalcev in zaslužijo lastnikom denar, potem delajo dobro, pa če nekaterim zaradi živčnosti od njihovega programa raznese glavo. Še 1x: komercialne radijske postaje niso dobrodelna organizacija ali drušvo za vrtenje zanimive, a redko popularne glasbe. So podjetje, ki mora delat tako, da zasluži denar. In to jim gre (očitno) dobro. Komur program ni všeč, naj pač preklopi drugam. Če bo takih dovolj, bodo stvari spremenili, če jih bo (kot zdaj) malo, ga pač ne bodo.
Bolj preprosto ne more biti.

Imaš prav. Kot pred leti, ko je komerciala na polno štartala, smo na Gama MM poslušali Alenko, ki je ves čas nabijala bedarije o seksu, od glasbe na "Tek je dvanajst sati".
13.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.380
113
KSZ

Ko je ravno nekdo omenil radio city. Ga ne poslušam ampak zadnjič sem naletel nanj ko sem začel izgubljat signal tam proti trojanam. In ko sem vpol ure ze 5-ič slisal "radio city - sami novi hiti" ali nekaj podobnega me je imelo da bi nekoga ustrelil.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
He he, meni so vse te zgodbice tuje. Radia nisem poslušal že več let. Če sem ga že za kakšno sekundo, je bilo to zato ker sem med vožnjo na avtoradiu pritisnil napačno tipko. Zakaj bi se matral s poslušanjem, kaj jaz vem, 10 ur radia na dan, če bi bilo všeč samo 5% muzike. Ni šans, raje iPod in CDji.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ej, zadel si žebljico na glavico!!!
Tile bukslni na Radio1 so sposobni v drek spremeniti vsak dober komad. Jaz bi njihovega glasbenega urednika in pametnjakoviča, ki je zgoraj podal PR izjavo za javnost, zaprl v eno klet, tam nekje za tri mesece, in jih vsak dan 5 krat (pet obrokov na dan je baje ful zdravo) futral s kaviarjem. Pa da vidimo, če po treh mesecih še vedno vztrajata kako oni samo hite rolajo.
evil.gif
Al ste eni trdi ...
Pa je čisto preprosto: če na ta način dobijo veliko poslušalcev in zaslužijo lastnikom denar, potem delajo dobro, pa če nekaterim zaradi živčnosti od njihovega programa raznese glavo. Še 1x: komercialne radijske postaje niso dobrodelna organizacija ali drušvo za vrtenje zanimive, a redko popularne glasbe. So podjetje, ki mora delat tako, da zasluži denar. In to jim gre (očitno) dobro. Komur program ni všeč, naj pač preklopi drugam. Če bo takih dovolj, bodo stvari spremenili, če jih bo (kot zdaj) malo, ga pač ne bodo.
Bolj preprosto ne more biti.
Po eni strani imaš prav - komur ne paše, naj pač ne posluša.
Po drugi strani pa tudi vidiš, kam pelje greba za keš in dobiček lastnikov za vsako ceno - v recesijo, skoraj propad in nujnim spremembam zgrešene kapitalistične logike. Vsa podjetja so primorana spremeniti način delovanja, in bodo slej ko prej na vrsto prišli tudi taki radii. Slo 1, 2 in ARS jih tukaj vozijo lulat ob katerikoli uri dneva in leta, žal pa to niso radii za široke, preproste ljudske množice.