Zakaj RADIO 1 ponavlja pesmi v nedogled?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kolk je to frekvenca da kdaj probam.
grin1.gif

Dvomim da prekosijo poslušalce radia Sora.
evil.gif

skalar

Pripravnik
9. dec 2008
35
0
6
A mi lahko kdo pove, kaj je to za en tip na radiu belvi, ki ima občasno ponoči oddaje, govori kot da je iz radia ognjišče prišel

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Nihce vas ne sili, da poslusas omenjene radie. Tudi meni gre precej na organ, ko TRIKRAT na dan slisim "aj vi hjumn or ar vi densr" skupaj z jinglom "vec dobre glasbe, radio1", kot novost Lady Gaga, ki niti slucajno ni vec novost, Kate Parry ki je Hot & Cold, pa se kaj bi se naslo... Pa jeb*ga... pac potrpim oz. takrat izkljucim zvok.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Nihce vas ne sili, da poslusas omenjene radie.

V službi obstaja kompromis, al se pa tepemo. In včasih je treba tudi kaj takega poslušat. Da o lokalih ali ostalih javnih krajih kjer vrtijo muziko ne govorim.
Sam sem pa že rekel da jih ne poslušam, nimam niti pojma, na katerih frekvencah to najti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V dveh lokalih, kjer delam kot DJ sem nastavil, da se čez dan vrti sky.fm - kelnar izbere zvrst, ki mu trenutno paše in noben nima glavobola. Pa nobenih reklam, blebetanja, ponavljanja komadov... OK, če bi recimo POP kanal poslušal cel dan, bi se sigurno kaj ponovilo, ampak izbereš drugo zvrst in gremo dalje.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Internet killed the radio star! Sovražim radio, posebej zaradi vedno istih komadov in moderatorjev, ki tekmujejo v bedastih izjavah. In zaradi reklam. In zaradi istih komadov. A sem že rekla, da zaradi moderatorjev?
rolleyes-1.gif
Zatorej radia sploh ne poslušam. Ever.

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
zdaj moram pa še jaz nekaj napisat.
radio 1 in antena nimata ravno domišlije za predvajanje komadov. vsak dan eno in isto, že skoraj celo leto razen nekaj novih komadov, ki so pa še večkrat predvajani. najbolj mi je smešno, ko napovejo "novo na radiu antena", pa ta komad poslušamo že pol leta.
najnovejše odkritje zame je radio ljubljana. http://www.radioljubljana.si
zelo raznolika glasba, skoraj nič reklam in klobasanja o neumnostih. vsake toliko časa novice in promet...

LP

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Poslušam radio city, v jutranjem programu ne ponavljajo komadov, je pa res da se večinoma vrtijo komadi top 40, ampak jutranja izvirnost moderatorjev, odtehta vse. Smeh je zagotovljen, potem mamo tukaj Zvonka in Mirka (Vidim, da konkurenca to pridno kopira). Na enem izmed radijev so tako hudo neizvrni, da imajo celo mojstra Zvonka
smile-1.gif
Sicer pa radio zarad narave mojega dela poslušam vsaj 8 ur, sem pa včeraj pokušal poslušat val 202, pa sem skoraj zaspal, ko so meli tisto glasovanje, kjer je poklical vsak 5 Novomoščan, glavna atrakcija je bla neka gospa, ki je klicala kar iz avta, sredi križišča, da je lahko glasovala za popevko.

Radio 1 ? A številka za imenom je ocena ? Preveč posiljena programska shema. Radio Hit se mi ne zdi slab, ko še ni bilo Citija v LJ sem poslušal Hit, zdaj pa lepo preklopim na 99,5
smile-1.gif

Kar se pa prometnih informacij tiče pa absolutno zmaga Radio City (Govorim za področje 02, majo pa tut dokaj redne info z AC).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men se zdi, da se je Hit ful pokvaril - kr naprej čvekajo, muske je pa ful malo pa še tisto potem kdaj prekinejo spet voditelji... Men se je zasral, grdo rečeno.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ej, zadel si žebljico na glavico!!!
Tile bukslni na Radio1 so sposobni v drek spremeniti vsak dober komad. Jaz bi njihovega glasbenega urednika in pametnjakoviča, ki je zgoraj podal PR izjavo za javnost, zaprl v eno klet, tam nekje za tri mesece, in jih vsak dan 5 krat (pet obrokov na dan je baje ful zdravo) futral s kaviarjem. Pa da vidimo, če po treh mesecih še vedno vztrajata kako oni samo hite rolajo.
evil.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
KSZ
Še odgovor tistim, ki trdijo, da je Radio1 ne vem kako komercialno uspešen. V IBONu za Radio 1 piše naslednje:
-bonitetna ocena: manj kvalitetno podjetje
-stopnja tveganja: pri poslovanju s podjetjem obstaja tveganje neplačila obveznosti, ki zahteva preventivno ravnanje.

V letih od 2001 di vključno 2006 so imeli izgubo, šele v letu 2007 so imeli dobiček.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej so šele v 2007 (ali 2006) začeli s vseslovenskim oddajanjem. Prej je bil to lokalni radio v MB, ki je par let najprej oddajal samo glasbo 24/7 (radio klasik).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ej, zadel si žebljico na glavico!!!
Tile bukslni na Radio1 so sposobni v drek spremeniti vsak dober komad. Jaz bi njihovega glasbenega urednika in pametnjakoviča, ki je zgoraj podal PR izjavo za javnost, zaprl v eno klet, tam nekje za tri mesece, in jih vsak dan 5 krat (pet obrokov na dan je baje ful zdravo) futral s kaviarjem. Pa da vidimo, če po treh mesecih še vedno vztrajata kako oni samo hite rolajo.
evil.gif
Al ste eni trdi ...
Pa je čisto preprosto: če na ta način dobijo veliko poslušalcev in zaslužijo lastnikom denar, potem delajo dobro, pa če nekaterim zaradi živčnosti od njihovega programa raznese glavo. Še 1x: komercialne radijske postaje niso dobrodelna organizacija ali drušvo za vrtenje zanimive, a redko popularne glasbe. So podjetje, ki mora delat tako, da zasluži denar. In to jim gre (očitno) dobro. Komur program ni všeč, naj pač preklopi drugam. Če bo takih dovolj, bodo stvari spremenili, če jih bo (kot zdaj) malo, ga pač ne bodo.
Bolj preprosto ne more biti.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
meni se je R1 poleg ponavljajoče glasbe zameril tudi zaradi njihovega načina zadrževanja poslušalcev!

Nagradna igra pri nagradni igri, pri vseh moraš pa čakat signal, ki označuje začetek klicanja.

Torej ljudje ga poslušajo da slišijo tist pisk in ne zaradi kvalitete (ki j že tako ali tako ni)