Pogovarjal sem se z zaposlenimi na Centru glede ponavljanja in so mi iz predala izvlekli izračune koliko časa povprečno poslušalec posluša radio, bilo je če se ne motim 2 uri. Kar pomeni, da ''morajo'' hite tolikokrat ponoviti, da jih bo povprečen poslušalec enkrat zagotovo slišal. Najeb... pa vsi tisti, ki hočejo radio poslušat cel dan. In ker imajo vse komercialne postaje enake izračune to pomeni, da tudi če se ene naveličaš in preklopiš na drugo, boš vletel v isti šmorn.
Recimo primer njihovega izračuna povprečnega slovenca in privabljanje le-tega k poslušanju: prideš v kafano in vrtijo Center, piješ kavo 1 uro in v tem času slišiš same ''dobre'' komade (kak komu, ali ok, to so naj hiti na tem planetu). Si rečeš: ''opala, ta Center je pa dober'' in si ga nastaviš v avtu, kjer ga poslušaš 10 min od doma do službe in nazaj, kjer slišiš samo 2-3 ''dobre'' komade in si zadovoljn, rečeš še ostalim kak je Center fajn.
V tej zgodbi pa najeb... kelnarca v kafiču, ki mora tablete jemat zato, ker posluša ene in iste komade vsak dan in ostali zaposleni, ki 8 ur poslušajo radio na delovnem mestu. Ampak kot sem napisal prej, če preklopiš drugam bo isto. Za poslušanje Vala 202, Radia Dur in podobne alternative, pa tudi potrebuješ precejšnjo mero dobrih živcev in si spet tam.