Zakaj kupiti Iphone...?

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Hmm zakaj?
-ZELO enostaven vmesnik, uporablja ga lahko stara babica.
-Touchscreen dela tako kot na nobenmu drugemu mobilniku ( ne rabiš si lomit prstov)
-Veliko igric in uporabnih aplikacij, ki ti včasih res prihranijo čas.
-DELA
-Lep je
smile-1.gif

Ko ga enkrat začneš uporabljati enostavno pozabiš na ceno.. iPhone sploh ni drag ampak pač na žalost se ne prodaja pri nas na naročnino .. Recimo samsung galaxy S je v prosti prodaji 600 EUR pa se noben ne pritožuje, ker je pač na naročnino malo ceneje..
Fadil tebi bi priporočal da sprobaš iPhone v živo, če se da da ga imaš recimo dan ali dva in boš videl zakaj taka cena.
Jaz ti priporočam nakup 3GS-a, ker nakup 3G-ja se mi ne zdi ravno pameten.
Zadnja posodobitev (4.x) ne dela v celoti, fotoaparat je bolj švoh, baterija tudi, pa še kar počasen je napram 3gs. Odločitev je tvoja.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Da ne odpiram nove teme... a se mi splača 3GS 3.1.3. nadrgadit na 4.1? prednosti, slabosti? Nadgradil bi ga edino zato,ker nekatere aplikacije že zahtevajo najmanj 4.0...

LP

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Bi kupil 3GS, vendar kje dobiti novega za čim boljšo ceno! Po logiki bi morale cene starejših modelov pasti, ker je nova roba zunaj! Še nekaj me zanima, glede življenjske dobe Iphona? Ga kdo uporablja že nekaj let in dela vse BP?

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Moj skoraj 3 leta star iPhone 2G še vedno dela normalno, edino home tipko je potrebno včasih 2x prtisnit, da prime
smile-1.gif

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
@marjan ja definitivno! Ampak samo če imaš odklenjen iphone! Če ne raje ne, ker si ga boš zaklenil. Večopravilnost, ozadja,gamecenter, se mi ne da vsega naštevati poglej na njihovo pletno stran.
@fadil novega dobiš za 540€ v italiji. drugače pa poglej na bolhi malo.imaš sedaj tudi uradni servis v sloveniji!
važno je samo da kupiš tovarniško odklenjenega ( italijanskega )

I

Izbrisan uporabnik 3287

Nisem pristaš Jabčka pa sem si kupil tudi iphone 4. Moje "videnje": cenovno niti ni predrag (za Htc hd2 naprimer daš tudi 630 eur), cene pa rabljeni držijo ravno zato, ker jih ni uradno v Slo pri ponudnikih mobilnih storitev. Zaslon dela zeeelo dobro (pa sem zamenjal že veliko dragih igrač), slike in filmčki so (zopet) dobre kvalitete. Aplikacij je malo morje (če se ti da "zajebavati" z jailbreakom tudi zastonj). Pa ne pozabimo napisati (kot sem napisal že za 3gs : eden izmed najlepših telefonov (trenutno) na trgu.

Je pa (še vedno) za vsak ku@ac priklopiti na itunse.

Čakam pa na HTC Magnificant (oz Incedible). Baje bo numero uno.

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zakaj kupiti Iphone za 500-600€ +, če lahko kupiš Ipod Touch za cca. 200€ + navaden mobitel katerekoli znamke??? Praktično imaš iste funkcije za precej manj denarja, res da na dveh napravah, ampak prihraniš pa mucho $$$! Se morda motim?

Na itaču nimas recimo navigacije, HD kamere,... Se najde kup stvari
smile-1.gif
In vrjetno ni tako fajn okoli vlačit eno napravo za telefoniranje
in eno napravo za to, čemur recimo služi tač.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vidiš, jaz pa ravno ljudi ki kupijo iTouhch ne razumem glede na to, da nekaj dodaš in imaš iFon. Vsakemu svoje...
smile-1.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
iTouch je vsaj meni lepši, če bi bil iPhone v obliki in velikosti od iToucha bi bila to zmagovalna kombinacija
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
1.) iPod Touch 4 gotovo ne bo tako poceni kot trenutni model.
2.) iPod Touch ima ZELO občutljivo zadnjo stranico (praske se poznajo takoj)
3.) Če bi bil iPhone enake oblike (sem štejejo tudi materijali) kot iPod Touch, ne bi telefon lovil skoraj nobenega signala

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Res je. Govoril sem le o obliki ter velikosti, funkcionalnost ter materiali je pa druga zadeva.

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Lep pozdrav.

Sem v nakupu Iphona 3g. Zanima me na kaj vse moram paziti pri nakupu le tega? Zanima me tudi koliko približno zdrži baterija pri temu telefonu.
smile-1.gif

Hvala za odgovore, Gašper

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
1. Kupi tovarniško odklenjenega.(poreklo : grčija, italija, belgija...) Če to v oglasih prodajalci ne zapišejo, je 99%, da ni tov. odklenjen.

2. 3G je že star model, to pomeni, da ko boš kupil rabljenega, bo baterija že malo slabša, kot je pri novem, tako, da bi to znal bi problem, ker je ne moreš enostavno zamenjat. Še vedno bo zdržal iphone 2 dni, če se nebo uporablalo gps/3g interneta oz. prek wifi. Torej samo klici, sms, par mailov pa par slik in malo mp3 glasbe.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Sploh še nekaj bi povedal.. Obvezno preglejte serijsko številko na strani za garancijo..
Ker dostikrat se teh pou leta spremeni v kako leto ali več..
Ne nategnite se...
LP

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Kakor vem, lahko zaprosiš za zamenjavo baterije, ko ta ni več kot bi morala biti. Seveda pod pogojem, da je iPhone še v garanciji.