No jest ti lahko priporočam uporabnika sevlje, sem ga kontaktiral in mi je glede aparatov fajn svetoval in vzel pri njih vse od a-ž glede vseh aparatov za kuhinjo. Glede izrisa v Ljubljani za kuhinjo sem bil pa razočaran, izrisal je nek...grdo rečeno mulac, pult bi on dal tudi dam, kjer je francosko okno oz vrata češ, sej tega ne bote odpirali ane, in on bi tam dal pult...že tu me je minilo, ostalo sem samo še pustil, da zriše...cena pa...8.300 jurčkou na konc. Skratka, sem mu pustil proste roke, da se izživlja, ker od trenutka, da bi mi on kar balkon zaprl, da ga ne bom odpiral, sem samo še kimal.
Na koncu vzel nolte oz nobilia v momaxu in je top shit, tud monter zelo natančen, glede na to, da sem kar picajzlast, sicer kuhinja šele od junija, ampak top, ni pa bla poceni, še zmerom pa pol ceneje oz sevljetovih.
Kar se strokovnosti tiče, ti jih pa priporočam glede izbire aparatov, te spomni na marsikatero malenkost, na katero pozabiš, vsaj pri meni je bilo tako, v drugih štacunah rabiš vsaj 5 svetovalcev za vse to, kar ti tam nudi en človek, priporočam, je pa Blizu železnikov žal, ampak se splača...
...razen za indukcijo so me prepričali, moja me je in vsak, ki sem bil za za izris kuhinje in on... pa...ne vem, jest sem navajen plina, zmanjšaš, povečaš, nič ne piska, lepo kontroliraš, mečeš posode pa še zmeraj greje, dela vsaka posoda, nekatere se na vročini malček upognejo, lah upravljaš z mastnimi in mokrimi rokami, kar pri tipkah pri indukciji včas ne pali in gre lahko zaradi tega že vse čez in moreš brisat okoli, kar pri plinu ne, se lepo spodi nabere tekočina pod ''mrežco'', včasih....skratka jest se še skor po pol leta nisem navadil in je indukcija že vsa spraskana, res pa da rad kuham, mam tudi prave težke železne ponve, mečem, tresem, cel tornado...še 1x kuhinja, definitivno plin! Bi kombinacijo, samo je plin zmeraj zadej kolikor sem gledal, kar mi je štorasto, ker bi jest prioriteta plin in bi ga imel raje spredaj.