Ker je glih govora o indukcijah mogoče ena izkušnja s povsem novo (tri mesece v uporabi) Electroluxovo: zadnjič je ostal en lonec gor z malo olja in na P - power. Po par minutah (ko je sin končno opazil da je prazen pisker gor) ga umakne in ugotovi, da je steklo razžrto - slab milimeter v globino cca 3 cm.
Pokliče na servis Electrolux in mu serviser kot iz topa reče - ja to ste slab pisker predolgo gor pustili in je uničil steklo - seveda z garancijo nič! Kliče v Leclerc kjer je kupil piskre in so bili zelo ustrežljivi ter so slike piskra in poškodbe plošče poslali proizvajalcu piskrov v Španijo - po par dnevih odgovor - na škatli (nekje spodaj - droben tisk) je označeno, da ta posoda ni primerna za več kot polovične moči indukcij!
Samo toliko da veste!
Pokliče na servis Electrolux in mu serviser kot iz topa reče - ja to ste slab pisker predolgo gor pustili in je uničil steklo - seveda z garancijo nič! Kliče v Leclerc kjer je kupil piskre in so bili zelo ustrežljivi ter so slike piskra in poškodbe plošče poslali proizvajalcu piskrov v Španijo - po par dnevih odgovor - na škatli (nekje spodaj - droben tisk) je označeno, da ta posoda ni primerna za več kot polovične moči indukcij!
Samo toliko da veste!