Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Bom še jaz pristavil piskerček:
Imam možnost nabave ASUS EeePad Transformer TF101 (rabljen seveda) za 200 €. Zanima me ali je do dobra nabava? Drugo vprašanje pa je kako je s custom rom za to zadevo, ki ima še android 3.x?
thx
Zadeva je že malo stara, ni slaba ampak malo starejša, tako da uradne podpore kar se SW dela tiče pomoje več ni. Kar se tiče podpore skupnosti ta ziher obstaja, tudi romi se dajo na to tablico spraviti drugi, le bootloader mora biti odklenjen s čimer gre garancija (če je še v garanciji). Za to ceno, če je samo tablica, ga jaz ne bi kupoval, ker ni nič posebnega. Sem imel Tf201, ki je močnejši ampak je original SW šepal, saj je naprava pri posodabljanju aplikacij in brskanju po spletu delovala obupno počasi. Potem so se mi pojavile določene težave zaradi katerih se tablice ni dalo poraviti in sem dobil potem Note 10.1, ki je raketa proti Asusu. Sem s tem veliko bolj zadovoljen, mogoče mi manjka dock s tipkovnico in dodatno baterijo ampak ni panike, pa tudi kakšno čaranje z romi je, vsaj meni, na samsungu bolj preprosto. Če ni docka poleg tablice raje najdi kakšnega poceni Tab 2, vržeš nanj Cyanogen Mod rom in imaš raketo.