Tablični računalnik

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.559
113
EU
Nisi vzel Ttab pri Amisu za en evro. To pisem s tem padom zato se ni nastimanih sumnikov
redface-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
OK
Brez klicajv in z vsemi potrebnimi sičniki in šumniki.
Vidim, da ste eni pravi razkazovalci mišic.
In vse kar sem želel je bilo mnenje o tablici.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če hočeš dober ekran vzami nexus 10 ali pogobno asus transformer infinity, ki ni slaba zadeva ampak jih sw mao zajebava.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.559
113
EU
Ni razkazovanje mišic (ker nisem 2XGašpar Mišič), ampak nasvet katera tablica je OK. T-pad za euro je odlična zadeva za (pazi dobro) internet.
Za resno delo itak imaš Abaka. Šumnikov ni, ker se mi ne da nastavljati. Ekran je okrog desetke, bolj točno 9,7. Manjšega ne smeš vzeti, ker boš moral za vsako stvar dvotapkati za povečavo, potem ti začne iti na živce.
Za filme je boljša Samsungova tablica, ker je wide, za internet pa mora biti manj široka.
write.gif

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.374
247
63
Bom še jaz pristavil piskerček:
Imam možnost nabave ASUS EeePad Transformer TF101 (rabljen seveda) za 200 €. Zanima me ali je do dobra nabava? Drugo vprašanje pa je kako je s custom rom za to zadevo, ki ima še android 3.x?
thx

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
nope, niti razno ne, sploh če je samo tablica...če dobiš s tipkovnico, potem da.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Bom še jaz pristavil piskerček:
Imam možnost nabave ASUS EeePad Transformer TF101 (rabljen seveda) za 200 €. Zanima me ali je do dobra nabava? Drugo vprašanje pa je kako je s custom rom za to zadevo, ki ima še android 3.x?
thx

Zadeva je že malo stara, ni slaba ampak malo starejša, tako da uradne podpore kar se SW dela tiče pomoje več ni. Kar se tiče podpore skupnosti ta ziher obstaja, tudi romi se dajo na to tablico spraviti drugi, le bootloader mora biti odklenjen s čimer gre garancija (če je še v garanciji). Za to ceno, če je samo tablica, ga jaz ne bi kupoval, ker ni nič posebnega. Sem imel Tf201, ki je močnejši ampak je original SW šepal, saj je naprava pri posodabljanju aplikacij in brskanju po spletu delovala obupno počasi. Potem so se mi pojavile določene težave zaradi katerih se tablice ni dalo poraviti in sem dobil potem Note 10.1, ki je raketa proti Asusu. Sem s tem veliko bolj zadovoljen, mogoče mi manjka dock s tipkovnico in dodatno baterijo ampak ni panike, pa tudi kakšno čaranje z romi je, vsaj meni, na samsungu bolj preprosto. Če ni docka poleg tablice raje najdi kakšnega poceni Tab 2, vržeš nanj Cyanogen Mod rom in imaš raketo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
nah..., pa bo treba it spet v nakup
smile-1.gif
, všeč mi je "usnjena" zadnja stran, ampak v beli varianti bo takoj umazanijo videt.