Zakaj je toliko samskih žensk?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
To je res. Poznavanje oz. zavedanje sistema vrednot partnerja je zelo pomembno.
Če naredim presek za vse tri, bi rekel, da so sočutne, skromne, velikodušne, trdožive, finančno pismene, izobražene, pravične, delavne, načelne, razumejo vloge in principe (moški vs ženska, oče vs mati) in te fore...ne nujno v tem vrstnem redu. Veliko jim pomenijo poglobljeni odnosi (to kar moškim ne ravno), imajo dobre odnose z bližnjimi itd...Vse tri so 40+...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Vse tri so 40+...

hecknbees-bin.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Če naredim presek za vse tri, bi rekel, da so sočutne, skromne, velikodušne, trdožive, finančno pismene, izobražene, pravične, delavne, načelne, razumejo vloge in principe (moški vs ženska, oče vs mati) in te fore...ne nujno v tem vrstnem redu. Veliko jim pomenijo poglobljeni odnosi (to kar moškim ne ravno), imajo dobre odnose z bližnjimi itd...Vse tri so 40+...

To je najtežji za ukvarjat in ustvarjati. Ne bi jaz tega promoviral, boš koga na grbaco dobil Tudi sam vsaj dve takšni poznam. Nočeš se tega iti. Ustvarjena vizija in pogled z malo prostora za korekcijo.

To je najtežji za ukvarjat in ustvarjati. Ne bi jaz tega promoviral, boš koga na grbaco dobil Tudi sam vsaj dve takšni poznam. Nočeš se tega iti. Ustvarjena vizija in pogled z malo prostora za korekcijo.

ne ,ne..to je tista prava roba, samo je treba z njo znat delat. Ni to ko Pamela Anderson ko se vse pri joških konča....

mistik kontakte pa da se vidijo potem končni rezultati. Itak da je na Alterju več al man sama top šit roba. Majkemi da če tle ne dobijo tistga kar iščejo.....

gimi

Fizikalc
23. avg 2019
362
116
43
40+
a bl vleče proti 45 al čez? sprašujem za kolege iz tm dol k iščejo bolji život

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Škoda da si ti že tolk "izpopolnjen" da se ti ne da več s takimi je.....khm ukvarjat :D

Čeprav...bil zanč na 50ki od sisi....pa bla tm ena ql kolegica....podobnih vrednot....

Prvih 30min sva se užgala..,..pol nakonc se je pa vseen strinjala da mora bit jin-jang.,.. še roko in poklon mi je privoščla....je moja že rahlo kitajske oči dobila :D

Eh ja...kaj vse zmerna količina alkohola naredi....

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
Jbg, pri 40+ težko menjaš znamko...tiste, ki so delane po principu "be strong, be wrong" znajo povzročiti bolečine ekvivalenta švasanja brez maske...verjetno ti tudi voljo do življenja odtujijo. Te tri, ki mimogrede niso edine 40+ letnice, ki jih poznam...so res ok, sem se jim komaj uprl :)

Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka oz. bi bile rade mame. Da bi v paketu fasale še partnerja, je manj verjetno...nobena ni "razočarana gospodinja"...ne vem, tko se mi zdi, da verjamejo v moške. So pa imele faze tudi s tinderjem in to je bilo enega smeha okrog zgodbic.
Dve sta 40 oz. 41, tretja 43.

Škoda da si ti že tolk "izpopolnjen" da se ti ne da več s takimi je.....khm ukvarjat :D

Čeprav...bil zanč na 50ki od sisi....pa bla tm ena ql kolegica....podobnih vrednot....

Prvih 30min sva se užgala..,..pol nakonc se je pa vseen strinjala da mora bit jin-jang.,.. še roko in poklon mi je privoščla....je moja že rahlo kitajske oči dobila :D

Eh ja...kaj vse zmerna količina alkohola naredi....

kamela nardimo en alter piknik - pokušino vin, pa te pupe povabimo..mrbit kaj rata

Kamele0N

23. jul 2008
41.993
5.631
113
Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka oz. bi bile rade mame. Da bi v paketu fasale še partnerja, je manj verjetno...nobena ni "razočarana gospodinja"...ne vem, tko se mi zdi, da verjamejo v moške. So pa imele faze tudi s tinderjem in to je bilo enega smeha okrog zgodbic.

E vidiš mam eno tako kolegico....sošolko iz OŠ....zivi v tujini kjer je malo bolj woke scena....in je lažje se umetno se osemenit....pa me je že parx spraševala za mnenje.....

What's the point there? Če nimaš opcije za familijo....ne delaj načrtnih kriplov ki se bodo iskali 3/4 lajfa....

Kamele0N

23. jul 2008
41.993
5.631
113
Kuhat najbrž zna...

Bolj je v igri tisto....ti fašeš korono in si podrt cel teden.....

Kako se v tem času obnaša ona do tebe....jo skrbi...al si ji odveč ker nisi "optimalen" in nimaš fokusa na njej....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Jbg, pri 40+ težko menjaš znamko...tiste, ki so delane po principu "be strong, be wrong" znajo povzročiti bolečine ekvivalenta švasanja brez maske...verjetno ti tudi voljo do življenja odtujijo. Te tri, ki mimogrede niso edine 40+ letnice, ki jih poznam...so res ok, sem se jim komaj uprl :)

Verjamem tvoji presoji, ampak... Lahko da ok, vseeno neki ne štima, prioritete, obnašanje, pogled na zadeve, standard moških ipd. Se pa veliko decov takšnih zensk boji. Se posebej, ce vec zaslužijo in so neodvsine. Bolj ego trpi, zna biti, da na obeh straneh. Naslednja jeba je, da verjetno iščejo starejšega od sebe. No, taksni so v dosti primerih z deco zaključil. Poleg svojih, zakaj komplicirati življenje dalje in pri skoraj 50 sedeti na malih klopcah z mamicami in vzgojiteljicami, ko bi lahko smučal v Ischglu, Moritzu s to isto zensko in zivel življenje. Morda prevec izhajam iz sebe in svojih prijateljev, ki si delimo mnenje.

• Všeč mi je
Reactions: dejan_ in Marxon

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
ne ,ne..to je tista prava roba, samo je treba z njo znat delat. Ni to ko Pamela Anderson ko se vse pri joških konča....

mistik kontakte pa da se vidijo potem končni rezultati. Itak da je na Alterju več al man sama top šit roba. Majkemi da če tle ne dobijo tistga kar iščejo.....

Jaz ti zagotavljam, da je to večji izziv kot si to marsikdo predstavlja. Ne ujameš take "zverine" od babe tako zlahka. Sploh, če je to res takšen kaliber kot opisuje misticni. Točno vem o kakšnem kalibru piše. V večini so ta dekleta z razlogom samske.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
41.993
5.631
113
....standard moških ipd. Se pa veliko decov takšnih zensk boji. Se posebej, ce vec zaslužijo in so neodvsine. Bolj ego trpi, zna biti, da na obeh straneh.

Mel nekoč še v študentskih letih neko....redno zaposlena.....jaz pa kot študent vecjo plačo od nje......in ji s5 ni blo prov.....da sem študent.... :D

Serpentinšek bi ji reku....ti's taka k traktor...skos neki ropotaš....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Mel nekoč še v študentskih letih neko....redno zaposlena.....jaz pa kot študent vecjo plačo od nje......in ji s5 ni blo prov.....da sem študent.... :D

Serpentinšek bi ji reku....ti's taka k traktor...skos neki ropotaš....
Dobr, spet mal druga zgodba. V primeru zrelih let je zadeva takšna, da jo bos tezko vezal nase v ekonomskem pogledu. Bol zacne delat kemija, simpatičen, da si pomaga, nasmejat, vpliven, najprej prodreti cez emocije in od tukaj naprej peljati zgodbo v dolgotrajno zadovoljstvo, da ne napišem sex. Ti pa zaupam, da so to vrata od pandorine skrinjice. Uspesna zenska do 40 ima kr nekaj čustvene prtljage pa tudi inteligence. Kaj pride izza teh vrat je pa čista loterija, če ji sploh uspes odpreti. Lahko je pa vse na fizični osnovi, samo zakaj bi potem delal otroka v taksnem odnosu razen, ce se pac zgodi. Sam pol se spet komplicira. Ne, ne, ostajam pri smučanju in vodnih skuterjih v najboljsih letih zivljenja

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in nacek