Prosim, elaboriraj.recimo, da imajo dokaj razumen sistem vrednot in pogled na zadeve...
Se mi zdi, da večina nesporazumov med spoloma izvira ravno od tu
"razumen sistem vrednot"
Prosim, elaboriraj.recimo, da imajo dokaj razumen sistem vrednot in pogled na zadeve...
Je že konec. Na srebrnaleta.si jih objavi. Tam bodo iskane.Vse tri so 40+...
To je res. Poznavanje oz. zavedanje sistema vrednot partnerja je zelo pomembno.
Če naredim presek za vse tri, bi rekel, da so sočutne, skromne, velikodušne, trdožive, finančno pismene, izobražene, pravične, delavne, načelne, razumejo vloge in principe (moški vs ženska, oče vs mati) in te fore...ne nujno v tem vrstnem redu. Veliko jim pomenijo poglobljeni odnosi (to kar moškim ne ravno), imajo dobre odnose z bližnjimi itd...Vse tri so 40+...
To je najtežji za ukvarjat in ustvarjati. Ne bi jaz tega promoviral, boš koga na grbaco dobil Tudi sam vsaj dve takšni poznam. Nočeš se tega iti. Ustvarjena vizija in pogled z malo prostora za korekcijo.
Škoda da si ti že tolk "izpopolnjen" da se ti ne da več s takimi je.....khm ukvarjatTo je res. Poznavanje oz. zavedanje sistema vrednot partnerja je zelo pomembno.
Če naredim presek za vse tri, bi rekel, da so sočutne, skromne, velikodušne, trdožive, finančno pismene, izobražene, pravične, delavne, načelne, razumejo vloge in principe (moški vs ženska, oče vs mati) in te fore...ne nujno v tem vrstnem redu. Veliko jim pomenijo poglobljeni odnosi (to kar moškim ne ravno), imajo dobre odnose z bližnjimi itd...Vse tri so 40+...
Jbg, pri 40+ težko menjaš znamko...tiste, ki so delane po principu "be strong, be wrong" znajo povzročiti bolečine ekvivalenta švasanja brez maske...verjetno ti tudi voljo do življenja odtujijo. Te tri, ki mimogrede niso edine 40+ letnice, ki jih poznam...so res ok, sem se jim komaj uprlTo je najtežji za ukvarjat in ustvarjati. Ne bi jaz tega promoviral, boš koga na grbaco dobil Tudi sam vsaj dve takšni poznam. Nočeš se tega iti. Ustvarjena vizija in pogled z malo prostora za korekcijo.
Škoda da si ti že tolk "izpopolnjen" da se ti ne da več s takimi je.....khm ukvarjat
Čeprav...bil zanč na 50ki od sisi....pa bla tm ena ql kolegica....podobnih vrednot....
Prvih 30min sva se užgala..,..pol nakonc se je pa vseen strinjala da mora bit jin-jang.,.. še roko in poklon mi je privoščla....je moja že rahlo kitajske oči dobila
Eh ja...kaj vse zmerna količina alkohola naredi....
Sanje so dovoljenePrvih 30min sva se žgala..,..pol nakonc se je pa vseen strinjala da mora bit 69.,.. še fisting in pegging mi je privoščla....je moja že rahlo kitajske oči dobila
Eh ja...kaj vse zmerna količina alkohola naredi....
Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka oz. bi bile rade mame. Da bi v paketu fasale še partnerja, je manj verjetno...nobena ni "razočarana gospodinja"...ne vem, tko se mi zdi, da verjamejo v moške. So pa imele faze tudi s tinderjem in to je bilo enega smeha okrog zgodbic.
Dve sta 40 oz. 41, tretja 43.
Dejansko je delovala opcija.....sam pač sem že....busySanje so dovoljene
Odlično, saj tudi mi ne iščemo partnerk, radi pa delamo otroke.Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka
Jbg, pri 40+ težko menjaš znamko...tiste, ki so delane po principu "be strong, be wrong" znajo povzročiti bolečine ekvivalenta švasanja brez maske...verjetno ti tudi voljo do življenja odtujijo. Te tri, ki mimogrede niso edine 40+ letnice, ki jih poznam...so res ok, sem se jim komaj uprl
Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka oz. bi bile rade mame. Da bi v paketu fasale še partnerja, je manj verjetno...nobena ni "razočarana gospodinja"...ne vem, tko se mi zdi, da verjamejo v moške. So pa imele faze tudi s tinderjem in to je bilo enega smeha okrog zgodbic.
Dve sta 40 oz. 41, tretja 43.
ne ,ne..to je tista prava roba, samo je treba z njo znat delat. Ni to ko Pamela Anderson ko se vse pri joških konča....
mistik kontakte pa da se vidijo potem končni rezultati. Itak da je na Alterju več al man sama top šit roba. Majkemi da če tle ne dobijo tistga kar iščejo.....
....standard moških ipd. Se pa veliko decov takšnih zensk boji. Se posebej, ce vec zaslužijo in so neodvsine. Bolj ego trpi, zna biti, da na obeh straneh.
Dobr, spet mal druga zgodba. V primeru zrelih let je zadeva takšna, da jo bos tezko vezal nase v ekonomskem pogledu. Bol zacne delat kemija, simpatičen, da si pomaga, nasmejat, vpliven, najprej prodreti cez emocije in od tukaj naprej peljati zgodbo v dolgotrajno zadovoljstvo, da ne napišem sex. Ti pa zaupam, da so to vrata od pandorine skrinjice. Uspesna zenska do 40 ima kr nekaj čustvene prtljage pa tudi inteligence. Kaj pride izza teh vrat je pa čista loterija, če ji sploh uspes odpreti. Lahko je pa vse na fizični osnovi, samo zakaj bi potem delal otroka v taksnem odnosu razen, ce se pac zgodi. Sam pol se spet komplicira. Ne, ne, ostajam pri smučanju in vodnih skuterjih v najboljsih letih zivljenjaMel nekoč še v študentskih letih neko....redno zaposlena.....jaz pa kot študent vecjo plačo od nje......in ji s5 ni blo prov.....da sem študent....
Serpentinšek bi ji reku....ti's taka k traktor...skos neki ropotaš....