Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Namreč samohranilka je kolikor vem tista katera dejansko ne pozna očeta svojega otroka
Tu si pa napisal neumnost, prava samohranilka je tista katera ima nezakonskega otroka, recimo tak otrok sem jaz, fotr me ni hotel priznati, ampak nekaj pri tem je zelo dobro, dobil sem ODLIČNEGA očima, je PRVA LIGA, prav tako so matere samohranilke tiste katere so ločene, še kaj ni jasno?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Torej, zakaj so v Sloveniji take količine samohranilk???
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Obstaja ogromno razlogov zakaj so mlade punce same z otrokom. Vem za eno punco, dela v naši firmi, staro ~26-27 let z dvema mulcema. Prvega je imela pri 21-ih. Očeta otrok je pustila, ker je ves čas visel v gostilni. Potem je hodila s sodelavcem a jo je pustil zaradi prigovarjanja staršev, ker ima bejba pač otroke od prej. Sedaj sicer ima tipa ampak bomo videli koliko časa bo trajalo. Fant je star toliko kot ona. čas bo pokazal ali je dovolj zrel.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Torej, zakaj so v Sloveniji take količine samohranilk???
Bolje pršut v hladilniku, kot svinja na kavču?
Je že vedel, kaj bo ratalo iz njegaCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Namreč samohranilka je kolikor vem tista katera dejansko ne pozna očeta svojega otroka
Tu si pa napisal neumnost, prava samohranilka je tista katera ima nezakonskega otroka, recimo tak otrok sem jaz, fotr me ni hotel priznati, ampak nekaj pri tem je zelo dobro, dobil sem ODLIČNEGA očima, je PRVA LIGA, prav tako so matere samohranilke tiste katere so ločene, še kaj ni jasno?
In kako si sprejel to, da si rojen v grehu, da je mama sexala preden se je poročila itd, glede na tvojo versko blaznost?
Imam, imam in ups, me nisoCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Več kot od tebe, imaš družino, imaš bajto? Nimaš pa še od doma so te ....
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Torej, zakaj so v Sloveniji take količine samohranilk??? Situacij, ko je bilo tako ugodnejše finančno za pare, menda z novimi predpisi ni več, takih ženske je pa še vedno ogromno...
So moški tako neodgovorni v stilu nategni - pobegni ali pa so ženske tako zelo nesposobne oceniti, kdo je primeren partner in kdo ne? Ali pa je kaj tretjega, recimo ženska se pretvarja, da je kul, potem se pa izkaže, da je ljubosumna, posesivna, nemogoča, tečna in ukazovalna zoprnjača in normalen pa tudi nenormalen moški s tako grozildno nea more zdržati?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tu si pa napisal neumnost, prava samohranilka je tista katera ima nezakonskega otroka, recimo tak otrok sem jaz, fotr me ni hotel priznati , ampak nekaj pri tem je zelo dobro, dobil sem ODLIČNEGA očima, je PRVA LIGA, prav tako so matere samohranilke tiste katere so ločene, še kaj ni jasno?