Zakaj je toliko samskih žensk?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Glede na to koliko mas locenih familij v sloveniji imamo pol izjemno veliko gejev.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Saj samohranilka ni enako ločenka. Pri drugi ima otrok navadno še vedno stik z obema staršema.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Zakonsko gledano (spomni se fiktivnih locitev) sta v podobnem polozaju. Glede stika z ocetom pa - reciva da imajo ti otroci starse pol-pol… a so pol biseksualci? Ne vem, neverjetno je da leta 2023 nekdo res verjame takim neumnostim.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Po neki definiciji je samohranilka, če oče ni znan oz. je mrtev. Če se pa plačuje preživnina, pa nekako ni. Recimo pol-pol stiki so bolj "normalni", kot če v življenju otrok nima moškega vzornika.

Pa ne govorim tu o spolni usmerjenosti, nisem se zato vtaknil v debato. Po moje je homoseksulanost prirojena ne vzgojena. Če pa govorimo o spremembi spola pri otrocih, se pa kaže po statistiki odmik pri takih družinah. To me pa moti, da ni v ozadju bolj odločitev starša kot otroka.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.995
5.631
113
Iz njegovega vprašanja je čutit da ga 35letnica hoče mal manipulirat...

....v smislu... čuden si ker si ne upaš....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Iz njegovega vprašanja je čutit da ga 35letnica hoče mal manipulirat...

....v smislu... čuden si ker si ne upaš....
V bistvu se ze kr mal pricakuje, ce hoces nadaljevati s servisom posameznice z otroci. Poznam osebka, ki ji je povedal takoj na zacetku, tvoji otroci me ne zanimajo. Je takoj razumela, da je ne mara in sta zakljucila. Različna pričakovanja in razumevanje odnosa.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Kloakačarka style ?
Osebno je ne poznam. Kar vidim v javnosti ne vidim enega razloga, da bi se normalen moški ukvarjal s takšnim tipom zenske. Tudi samo za uno stvar. To, kar imam jaz v mislih je drugačen tip zenske, ki ne išče tovrstne pozornosti, ampak uveljavlja svojo voljo spontano. Brez občutka, da je narejeno ali površinsko. V osnovi zelo zahtevene osebe z visokimi pričakovanji. Ni recepta, šele cez spoznavanje vidiš kam pes taco moli, če se ne zaljubiš in te zavrti kot cucka.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Ko sem bil sam v fazi iskanja boljse polovice in cez 30, sem seveda naletel na bejbe ki so ze imele otroke. Ena mi je bila kar ok in sem se ukvarjal s tem vprasanjem. V resnici nisem imel problema z otrokom… bolj me je motilo da z bivsim nista imela poslihtanega odnosa….in se nisem zelel vplesti v neko zivljenje kjer mi bo nekdo zagrenil dopust ker bo drekal npr s predajo otroka… nisem se niti spuscal kdo je problematicen v njunem odnosu…za tezave sta vecinoma potrebna dva in tako sem se pol oddaljil od te zenske…

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Gonzo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Ko sem bil sam v fazi iskanja boljse polovice in cez 30, sem seveda naletel na bejbe ki so ze imele otroke. Ena mi je bila kar ok in sem se ukvarjal s tem vprasanjem. V resnici nisem imel problema z otrokom… bolj me je motilo da z bivsim nista imela poslihtanega odnosa….in se nisem zelel vplesti v neko zivljenje kjer mi bo nekdo zagrenil dopust ker bo drekal npr s predajo otroka… nisem se niti spuscal kdo je problematicen v njunem odnosu…za tezave sta vecinoma potrebna dva in tako sem se pol oddaljil od te zenske…

Vseeno moras biti kar karakter, da sprejmes otroke nekoga drugega. Pustimo, ali si ti sprejet kot drugi ocka oz prijatelj mamice. To je poglavje zase. Jaz se ne vidim v takšni zgodbi, res ne. Nisem tok "deca". Čestitam tistim, ki ste so tega zmozni.

• Všeč mi je
Reactions: cappy

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Vseeno moras biti kar karakter, da sprejmes otroke nekoga drugega. Pustimo, ali si ti sprejet kot drugi ocka oz prijatelj mamice. To je poglavje zase. Jaz se ne vidim v takšni zgodbi, res ne. Nisem tok "deca". Čestitam tistim, ki ste so tega zmozni.
Ma jaz sem na to gledal pragmaticno… pomoje nikol nisi drugi ocka. Ocka je eden. Lahko si pa partner matere ki ima ok odnos z otrokom…

ampak to je ugibanje…nisem pol sprobal

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Davidoff

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Kot si ze omenil. Odvisno kakšni so odnosi in kakšen je delež interakcije z otroci, očetom itd. Kompleksno.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1704582111217.png

me:
1704582174478.png

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.227
2.550
113
Zakaj pa bi bil negativec?
In zakaj bi recimo bila ženska negativka, ki ne mara (preferira) moškega z birbauhom?
Pač, vsak ima svoje želje in vsak si bo sam postlal, kot bo izbral.
Tu ženska ne mara deca, ne dec ženske!

Samohranilka je tista, ker oče otroka ni znan. Ja, pa ja!

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Samohranilka je tista, kjer zenska sama skrbi za otroka v vseh pogledih, predvsem pa se nanasa na financno skrb. Torej oce je lahko neznan, lahko je mrtev, lahko nic od tega, pa prezivnine ne placuje, kakorkoli...

Mi je pa fascinantno nekaj... Saj najbrz je ze od nekdaj tako, ampak zdaj je bolj na očeh, ko sem jaz in moji vrstniki v letih, ko so se ustvarile druzine in tudi nekatere razpadle. Moški, ki imajo lahko svoje otroke, se branijo z vsemi 4 žensk z otroki. Zakaj? Razlog, ki ga navedejo, je žalosten in res neprivlacen. Zreducirajo se na "baby-daddyje" in je njihova vrednost in doprinos samo financiranje njenih otrok. Kot da je nemogoče, da bi lahko bili samo dobra družba. Ki jo iščejo zenske ravno tako, kot jo moski. A ta moski npr isce novo mamo za svoje otroke? Najbrž ne...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
če imata oba otroka ali pa če so "otroci" 18+ se mi še ne zdi tako hudo. če pa ima le en del para še mladostnike pa vsaj pri meni ni šans.