Jaz pa pozbem nekaj geyev in vsi pri samostojnih mamicah. Lahko pa da so samo izjema, preden me kdo napade.Marsikdo izpade bolje brez očeta, kot pa s fotrom pijancem/težakom/kurbirjem...
Jaz pa pozbem nekaj geyev in vsi pri samostojnih mamicah. Lahko pa da so samo izjema, preden me kdo napade.Marsikdo izpade bolje brez očeta, kot pa s fotrom pijancem/težakom/kurbirjem...
Saj ni negativec. Zakaj bi se ukvarjal z vzgojo in prezivljanjem otrok ki jih ni on naredil. Nic ni narobe ce se, marsikdo se, ni pa nic abnormalnega ce se noceVprašanje: Zakaj je moški negativec, če ne mara (beri periferira) ženske 35+ ločenka z dvema otrokoma?
V bistvu se ze kr mal pricakuje, ce hoces nadaljevati s servisom posameznice z otroci. Poznam osebka, ki ji je povedal takoj na zacetku, tvoji otroci me ne zanimajo. Je takoj razumela, da je ne mara in sta zakljucila. Različna pričakovanja in razumevanje odnosa.Iz njegovega vprašanja je čutit da ga 35letnica hoče mal manipulirat...
....v smislu... čuden si ker si ne upaš....
Osebno je ne poznam. Kar vidim v javnosti ne vidim enega razloga, da bi se normalen moški ukvarjal s takšnim tipom zenske. Tudi samo za uno stvar. To, kar imam jaz v mislih je drugačen tip zenske, ki ne išče tovrstne pozornosti, ampak uveljavlja svojo voljo spontano. Brez občutka, da je narejeno ali površinsko. V osnovi zelo zahtevene osebe z visokimi pričakovanji. Ni recepta, šele cez spoznavanje vidiš kam pes taco moli, če se ne zaljubiš in te zavrti kot cucka.Kloakačarka style ?
Ko sem bil sam v fazi iskanja boljse polovice in cez 30, sem seveda naletel na bejbe ki so ze imele otroke. Ena mi je bila kar ok in sem se ukvarjal s tem vprasanjem. V resnici nisem imel problema z otrokom… bolj me je motilo da z bivsim nista imela poslihtanega odnosa….in se nisem zelel vplesti v neko zivljenje kjer mi bo nekdo zagrenil dopust ker bo drekal npr s predajo otroka… nisem se niti spuscal kdo je problematicen v njunem odnosu…za tezave sta vecinoma potrebna dva in tako sem se pol oddaljil od te zenske…
Ma jaz sem na to gledal pragmaticno… pomoje nikol nisi drugi ocka. Ocka je eden. Lahko si pa partner matere ki ima ok odnos z otrokom…Vseeno moras biti kar karakter, da sprejmes otroke nekoga drugega. Pustimo, ali si ti sprejet kot drugi ocka oz prijatelj mamice. To je poglavje zase. Jaz se ne vidim v takšni zgodbi, res ne. Nisem tok "deca". Čestitam tistim, ki ste so tega zmozni.
Tu ženska ne mara deca, ne dec ženske!Zakaj pa bi bil negativec?
In zakaj bi recimo bila ženska negativka, ki ne mara (preferira) moškega z birbauhom?
Pač, vsak ima svoje želje in vsak si bo sam postlal, kot bo izbral.
če imata oba otroka ali pa če so "otroci" 18+ se mi še ne zdi tako hudo. če pa ima le en del para še mladostnike pa vsaj pri meni ni šans.Vseeno moras biti kar karakter, da sprejmes otroke nekoga drugega. Pustimo, ali si ti sprejet kot drugi ocka oz prijatelj mamice. To je poglavje zase. Jaz se ne vidim v takšni zgodbi, res ne. Nisem tok "deca". Čestitam tistim, ki ste so tega zmozni.