Zakaj je toliko samskih žensk?

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.202
1.354
113
Jaz poznam 3 tipe kateri so v svoj lajf sprejeli žensko z 1 ali več otroci.

1 primer: Tip si je "dobil" nosečo žensko katero je oplojevalec zapustil (od prvega dne je vedel za nosečnost). On je otroka in partnerko od dneva 1 sprejel kot svoje. Svojih otrok nima. Nobenih težav.
2 primer: V poznih 30 dobil približno enako staro žensko z par letnim otrokom. Otroka in njo je sprejel za svoje. Svojih otrok nima. Nobenih težav.
3 primer: Po ločitvi ostal z parimi otroci in deljenim skrbništvom. Dobil par let mlajšo prav tako z parimi otroci in deljenim skrbništvom. Nobenih težav.

JBG, stvar zrelosti vseh vpletenih. Če kdo od para ne pretirava, zna bit da stvar funkcionira.

Sam osebno tega nebi bil sposoben, pa bi "bejba" lahko bila TOP v vseh ostalih pogledih.....spoštujem pa vse kateri to zmorejo.

Kolikor jaz vidim, moske otrok ne odbija po defaultu. Posebej, ce je star tam cez 35 recimo. Velik problem pa so neurejena razmerja med njo, otrokom in bivsim. In ce gre za stalna podjebavanja. To pa je velik NO GO.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113

Pa ne pozabimo na step-doughter benefit.... velik jih takoj pobegne od doma, ko lahko.... le zakaj :evil:

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
Kdor vzame mamico z otrokom, je najbrž že v letih, al pa ima tudi sam deco od prej, tako da nastane hibridna družina.

Razen če dobi petardo, potem ovire niso tako moteče.

Veliko mamic je samskih iz razloga, ker po otroku začnejo z bitchingom, nevzdržno stanje, sexa tudi ni več in tako osemenjevalec zapusti družino.

Potem pa počasi mamice počasi spoznajo, da potrebujejo sponzorja oziroma modela, ki bo pil papućino.

Prvo sledi stilska preobrazba in reševanje pingvinov, nato pa v lov za sponzorjem.

Več ko ima sponzor novca, manj je pomembno koliko je star in če še lahko pritisne.

dax

Majstr
22. maj 2012
880
1.916
93
Same samske. Navali. :p
416012198_2326609044202704_322920919594913482_n.jpg

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Kdor vzame mamico z otrokom, je najbrž že v letih, al pa ima tudi sam deco od prej, tako da nastane hibridna družina.

Razen če dobi petardo, potem ovire niso tako moteče.

Veliko mamic je samskih iz razloga, ker po otroku začnejo z bitchingom, nevzdržno stanje, sexa tudi ni več in tako osemenjevalec zapusti družino.

Potem pa počasi mamice počasi spoznajo, da potrebujejo sponzorja oziroma modela, ki bo pil papućino.

Prvo sledi stilska preobrazba in reševanje pingvinov, nato pa v lov za sponzorjem.

Več ko ima sponzor novca, manj je pomembno koliko je star in če še lahko pritisne.
Zanimivo posploševanje.
A to, da je recimo osemenjevalec pijanec, nasilnež, to pa ni možno? Pa da zanemarja družino in se kurba naokrog?
Ker jaz imam v širši družbi vse možno. Ne le, ženske, ki iščejo sponzorja.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.891
113
Na koncu naj se vsak odloči koga bo izbral in kaj mu je pogoj za začetek/nadaljevanje spoznavanja. In kogar motijo otroci iz prejšnjih zakonov, se lahko temu izogne. Sploh v primerih, ko eden ima otroke, drugi (še) ne (lahko rečemo populacija 25 do 40 let).

Blizu 40 in naprej imaš pa najpogosteje variante, da imata že oba od prej otroke in tu je že 'problem' najti bodočega partnerja, ki jih nima...oz. se vprašaš kaj je narobe, če moški/ženska pri 40+ letih nima otroka -> tudi ta vidik se kasneje upošteva. Je pa še ena razlika med moškim in žensko, k izhajata iz razdrte družine (žal je tako v veliko primerih)...ženska enostavno pokasira otroke, skrbi za njih, je 'samohranilka', tip po možnosti ne plačuje niti preživnine, kaj šele, da bi želel čas dejansko preživljati s svojimi otroci (tako prevzeti nase del vzgoje, kakor svoj čas namenil otrokom hkrati pa razbremenil bivšo partnerko) - ker otroke izrablja za maščevanje bivši, ker je itak pra..., ku... itd itd. Tako je na koncu on fraj in lepo išče nove ženske po možnosti še brez otrok, ona pa zabetonirana za nadaljnih 20+ let.
Ker če moški prevzema svoj del odgovornosti starša, pomeni da tudi živi z otroci in če si najde novo partnerko, ki tudi ima svoje otroke, za katere skrbi, je zadeva še toliko bolj zapletena, ker nastane problem 'kje živeti' - lokacija, prostor, šole, vrtci, službe itd itd.

Na koncu je potrebno vse skupaj postaviti v kontekst...enostavno ni enostavno. In vsak zase ve kaj ja in kaj ne, tako glede bodočih partnerjev, kot morebitnih lastnih otrok - za ženske se ve, da jih sigurno pokasirajo na hard, pri moških pa kaj...? 95% njih prečne brigo na drugog?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Na koncu je potrebno vse skupaj postaviti v kontekst...enostavno ni enostavno. In vsak zase ve kaj ja in kaj ne, tako glede bodočih partnerjev, kot morebitnih lastnih otrok - za ženske se ve, da jih sigurno pokasirajo na hard, pri moških pa kaj...? 95% njih prečne brigo na drugog?
Od kje spet tako posploševanje? 95% moškim dol visi za froce in se ne ukvarjajo z njimi? Ne vem no, ampak meni se zdi to absolutno prevelik procent.
Seveda pa obstajajo tudi taki. Imam enega v priženjenem sorodstvu. Pač nihče od človeka, skrbi samo za svojo rit.
A potem bereš grozljivke, ko ženske očetom preprečujejo stike, itd.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.891
113
Od kje spet tako posploševanje? 95% moškim dol visi za froce in se ne ukvarjajo z njimi? Ne vem no, ampak meni se zdi to absolutno prevelik procent.
Seveda pa obstajajo tudi taki. Imam enega v priženjenem sorodstvu. Pač nihče od človeka, skrbi samo za svojo rit.

Jaz vem za ogromno primerov (žal), obratno pa bore malo. Če tip plačuje preživnino in si opere roke nad ostalim, je z mojega vidika še vedno na oni strani večine.

• Všeč mi je
Reactions: jekleni

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
Zanimivo posploševanje.
A to, da je recimo osemenjevalec pijanec, nasilnež, to pa ni možno? Pa da zanemarja družino in se kurba naokrog?
Ker jaz imam v širši družbi vse možno. Ne le, ženske, ki iščejo sponzorja.
Večinoma je v "normalnih" situacijah razlog bitching.

Pa tudi sicer je lahko bitching razlog za alko in nasilje, ni pa to opravičilo.

Ti živiš v drugem okolju, možno da pri tebi drugače.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
Časi so se spremenili, novodobne mamice zahtevajo, da je ati papućinar, ki froca pedina 24ur na dan, namesto da bi se froc sam zamotil.

Takšen oče je zgolj animator, ki mora froca vozit na vse bolane obšolske dejavnosti (vsako leto 3 pusti in 3 nove), rojstne dneve frocov, kjer kuka mamice, ko pa ga bi moral kdaj pritegnil pa je surovež in nasilnež, froc pa brihten in to izkorišča :)

Kaj se maš s frocom posebej za ubdat? vzgoja je nekaj čisto drugega.

No, danes, ko malo odrastejo, ji vzgaja mobilnik.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Jaz vem za ogromno primerov (žal), obratno pa bore malo. Če tip plačuje preživnino in si opere roke nad ostalim, je z mojega vidika še vedno na oni strani večine.
Se strinjam. Plačevanje preživnine ni isto vzgoja. Ta nič o katerem sem pisal je bil tak. Sedaj se pa hvali okrog, kako je froce vzgojil.

Večinoma je v "normalnih" situacijah razlog bitching.

Pa tudi sicer je lahko bitching razlog za alko in nasilje, ni pa to opravičilo.

Ti živiš v drugem okolju, možno da pri tebi drugače.
Če te ženska spravi v alko, potem definitivno imaš problem. Recimo poznam človeka, ki je imel tako žensko in je odšel stran. Je pa ni nikoli udaril ali pa, da bi se zato zapijal. Froci so najprej imeli problem s tem, potem so pa spoznali pravo mamo in sedaj dajo prav očetu. Z otroci se pa ukvarja več kot mama. Ja, tudi vozi jih na dejavnosti, pa ne zaradi bivše žene, ampak zato ker tako želi. ;) Po tvoje je izgleda papučar.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.360
3.427
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Časi so se spremenili, novodobne mamice zahtevajo, da je ati papućinar, ki froca pedina 24ur na dan, namesto da bi se froc sam zamotil.

Takšen oče je zgolj animator, ki mora froca vozit na vse bolane obšolske dejavnosti (vsako leto 3 pusti in 3 nove), rojstne dneve frocov, kjer kuka mamice, ko pa ga bi moral kdaj pritegnil pa je surovež in nasilnež, froc pa brihten in to izkorišča :)

Kaj se maš s frocom posebej za ubdat? vzgoja je nekaj čisto drugega.

No, danes, ko malo odrastejo, ji vzgaja mobilnik.
To so tebi delali?
Ker drugače je to BS...