Danes je dosti tudi takšnih kariernih, ki zamudijo otroka in so potem same ter uživajo v nakupovanju in potovanjih s podobnimi prijateljicami.Kot prvo je potrebno ločiti med ''sponzorušo'', ki išče bankomat in odraslo samozavestno, samozadostno žensko.
Prvim z leti dejansko konkretno upada ''vrednost'', drugim pa ni nujno. Lahko jim raste.
Prvih je vse polno po YT, FB, Instaju, TikTok-u, drugih tam ne boš našel.
Saj to se ne zgodi čez noč,... Tudi tisti "normalni" pari lahko hitro postanejo taki.Potem pa imaš par, kjer je en podrejen drugemu, potem se začne z nekimi pasivno/agresivnimi podjeb... tudi v javnosti, itd. in prav čutiš, kako to ne špila. Sam si recimo težko predstavljam tako življenje, sem raje sam.
Sad (no pun intended) but trueSeveda, zato je pa treba delat. Kar se mene tiče imamo vsi napake. Fora je v temu, da v partnerstvu en drugega spodbujata, da se te napake odpravijo/zmanjšajo, torej da vsak sam individualno napreduje. Drugi ga vzpodbuja. Samo za to je treba kaj naredit, ne pa na tablici/telefonu zabijat čas. Potem pa podje... en drugega in pričakovati kaj vse bi drugi moral narediti za tebe. A ti pol ku.../piz... ne dvigneš. Tako je potem obsojeno na životarjenje.
Saj to se ne zgodi čez noč,... Tudi tisti "normalni" pari lahko hitro postanejo taki.
Z zadnje obletnice srednje šole letos, 40 letniki.Sedaj te pomembne in globoke, s podatki podprte razprave je že 18 strani in sem zlahka spregledal, ampak ali so samo ženske brez partnerja in so moški vsi v cvetočih (ali kakršnihkoli) zvezah?
Dobr se držite za 40 letnike... Eni so že pri 83+, ....Z zadnje obletnice srednje šole letos, 40 letniki.
V vezi je približno 2/3 bivših sošolcev(o sreči posameznikov v vezah nismo debatirali). Ostala 1/3 ali menjava ženske, ali pa so že dolgo brez.
Potem med 40 in 50 grejo pa na umetno po otrokaDanes je dosti tudi takšnih kariernih, ki zamudijo otroka in so potem same ter uživajo v nakupovanju in potovanjih s podobnimi prijateljicami.
Takšne ne želijo moškega oziroma za kakšen občasen servis. Sicer so pa raje samice.
Take so same, ker jim tako paše, ker so preveč pametne za zvezo, kjer ne moreš biti samo ti pameten.
Raste edino, če je kaka dohtarca, da začne delat mal pred 30im..... tisto je potem, že investicija.Kot prvo je potrebno ločiti med ''sponzorušo'', ki išče bankomat in odraslo samozavestno, samozadostno žensko.
Prvim z leti dejansko konkretno upada ''vrednost'', drugim pa ni nujno. Lahko jim raste.
Govora je o moskemu ki ima svoje zivljenje pod kontrolo, pomeni da imas nekaj res dobrih prijateljev, imas dober dohodek, si stoicen in discipliniran, imas fit telo in si nasplos o dober clovek.Imaš precej prav.
Ampak iz tega sestavka nekako ven seka neka miselnost, da moški pa smo top shit in samo počakamo in se nam bodo ženske klanjale in nam bodo padale pod noge. Takšna miselnost prevladuje pri YT doktorjih, ki jih je vse polno. Zanimivo, da jih je velika večina samskih, le zakaj? Itak zato, ker so oni tako izbrali, ne ker imajo tudi oni neke deluzije.
In pa še vprašanje: jaz ne razumem, zakaj bi si normalen, odrasel, samozavesten moški želel vodljivo žensko. A se išče služkinjo (ne mislim le ozko v smislu čiščenja)? To je ceneje potem najet profesionalko.
To kar si opisal je po mojem tipična sponzoruša, ki ji je čas potekel. Med prejšnjim sponzoriranjem je pa očitno spotoma pridobila dovolj znanja, da je obrala tvojega kolega.Raste edino, če je kaka dohtarca, da začne delat mal pred 30im..... tisto je potem, že investicija.
Večina pa ne more nič več ponudit , razen pretagnjeno p****..... in po večih zvezah, se nauči kako se zavaruje da te lahko nategne (ene 2 soseda poznam, da sta jim stanovanji pobrali ali so jih morali prodati. Še v mojem bloku, ga je podedoval od staršev potem ga je moral pa prodati, ker so bli vsi računi za obnovo na njeno ime , še sedaj ga po 15 letih včasih vidim, da hodi pred blok gledat v okna). Pokaž mi eno 18 letnico, da je že natrenirana da mora račune shranjevati za tak primer.
Poglej priponko 78806
Ne razumem čisto. Ko je kuhanje v igri sem po tvojem potem podrejen njej, ker ima ona glavno besedo, ko je treba avto poservisirat, je pa ona meni, al kak? Ko ji rečem, naj mi da ključ, bi kaj morala doživeti, feministični bes?Govora je o moskemu ki ima svoje zivljenje pod kontrolo, pomeni da imas nekaj res dobrih prijateljev, imas dober dohodek, si stoicen in discipliniran, imas fit telo in si nasplos o dober clovek.
Ni misljen moski 160 visok in 100 kg tezak 37 let, plesat ocala in brke, zivi pri mami ipd
You get the picture.
V vsakem razmerju da deluje mora nekdo voditi in nekdo slediti. Ce razmerje vodi zenska (boss bitch) verjemi mi tipa ne bo spostovala in ga bo slej kot prej pustila. Ce pa razmerje vodi moski, pa je zenska ponizna in vodljiva, je pa razmerje zelo zdravo. Dec mora bit dec v bajti. Kar ti hoces narediti je predstaviti podredljivost kot obliko tiranije in ne kot stabilno strukturo. Odgovori mi: ko si ti v sluzbi, ti naredis kar ti sef rece, ali mu sikas nazaj? Temu se rece podredljivost ves? Povsod obstaja, pri pogovorih, v prometu, celo ko koga srecas v guzbi.
To samo feministke govorijo da so opresirane ce jim sef rece da morajo nekaj narediti. Pol pa zaposlji tako, bos videl
Kako dobro bo vplivala na ekipo
Torej moški, ki se vračajo s Turkish airlines, se vračajo, kot pravi moškiGovora je o moskemu ki ima svoje zivljenje pod kontrolo, pomeni da imas nekaj res dobrih prijateljev, imas dober dohodek, si stoicen in discipliniran, imas fit telo in si nasplos o dober clovek.
Ni misljen moski 160 visok in 100 kg tezak 37 let, plesat ocala in brke, zivi pri mami ipd
You get the picture.
V vsakem razmerju da deluje mora nekdo voditi in nekdo slediti. Ce razmerje vodi zenska (boss bitch) verjemi mi tipa ne bo spostovala in ga bo slej kot prej pustila. Ce pa razmerje vodi moski, pa je zenska ponizna in vodljiva, je pa razmerje zelo zdravo. Dec mora bit dec v bajti. Kar ti hoces narediti je predstaviti podredljivost kot obliko tiranije in ne kot stabilno strukturo. Odgovori mi: ko si ti v sluzbi, ti naredis kar ti sef rece, ali mu sikas nazaj? Temu se rece podredljivost ves? Povsod obstaja, pri pogovorih, v prometu, celo ko koga srecas v guzbi.
To samo feministke govorijo da so opresirane ce jim sef rece da morajo nekaj narediti. Pol pa zaposlji tako, bos videl
Ohjej.Govora je o moskemu ki ima svoje zivljenje pod kontrolo, pomeni da imas nekaj res dobrih prijateljev, imas dober dohodek, si stoicen in discipliniran, imas fit telo in si nasplos o dober clovek.
You get the picture.