Zakaj je toliko samskih žensk?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1705094425648.png

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Janez je lepo napisal. Poznam kar nekaj parov, ko so si uredili življenje predvsem ko so naredili novo bajto, se je en skurbal. Pri teh ki jih poznam, so bile v večini ženske, ki so iskale drugje. Na koncu pa jok in stok, ter šlo vse v maloro. Slovenija je majhna. En primer. So šli na team bulding pa se je baba tam nekaj objemala in ko je vidla znanca ga je poklicala ter rekla da je sam hec. No ja baba luštna ampak se od daleč vidi da samo čaka na denar od svojga desca ji mora dati vsak mesec tolk in tolk keša. On naivnež pa daje, da se lahko una štima in ...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
345
83
34
Ne, ne, tale moja sploh ni bila na denar. To so samostojne, neodvisne ženske z dobro kariero, ki plezajo na vseh področjih, keša več kot dovolj. Froce bi kao mele, ampak v resnici ne, ker pol mora druge stvari na pavzo dat. Je pa zadnji vlak pri teh letih, ampak naj to opravi kdo drug in se zaserje za celo življenje. Pa najslabše babe sem itak na Tindru pobral, adijo pamet. :D

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne, ne, tale moja sploh ni bila na denar. To so samostojne, neodvisne ženske z dobro kariero, ki plezajo na vseh področjih, keša več kot dovolj. Froce bi kao mele, ampak v resnici ne, ker pol mora druge stvari na pavzo dat. Je pa zadnji vlak pri teh letih, ampak naj to opravi kdo drug in se zaserje za celo življenje. Pa najslabše babe sem itak na Tindru pobral, adijo pamet. :D
Kaj si pa pričakoval od bab na aplikaciji, ki je namenjena zmenkom za hitri seks?

Oakey

Majstr
3. feb 2016
864
503
93
Problem današnjih polnoletnih žensk pa vse tja do nekih 40 let je ta, da so bile vzgajane v duhu očijeve princeske, boginje, ki si zasluži vse naj naj brez, da bi za to morala kaj narediti. Očiji so jih razvajali, v odrasli dobi pa potem enako pričakujejo tudi od svojih moških. Vse skupaj so potem dodali še razni Cosmopolitani in podobni mediji, ki so podpihovali miselnost "ti si boginja, si emancipirana in najboljša na tem svetu, ne rabiš moškega", "si najlepša neglede na to kaj si drugi mislijo ali pa če imaš 100kg" in "moški so prasci in drek ki ga je treba izkoristiti in zavreči".

Instagram in podobne stvari samo še dodajajo k njihovemu haluciniranju o tem da so nenormalno lepa bitja in da res zgledajo tako kot na tistih fotkah.

Dodaj še pravni sistem, ki podpira okoriščanje žensk na račun moških, pa potem zadeva sploh ni več tako nenavadna, da smo danes tukaj kjer smo.

Aja dodati je treba še to, da je vsaj 80% moških patetičnih in so se pripravljeni tudi ponižati samo za to, da bodo enkrat vtaknili tiča v 20 dag poscanega mesa. Od tu potem izhaja to nesorazmerje, ko ženska po izgledu na lestvici 3/10 zlahka ujame tipa ki je 8/10. Normalno da imajo potem vse te princeske nerealna pričakovanja.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Sem se sedaj spomil na en star ˝vic˝ - bom poizkusil pravilno napisat

Pride ženska v večnadstropno veleblagovnico izbrat moškega. Pogoj je da se ne moreš vračati nadstropje nižje, če si premisliš.

Pride v 1. nadstropje kjer piše - tukaj so na voljo simpatični moški - pogleda napis in si reče, grem jaz en štuk višje
2. nadstropje - simpatični moški, ki so inteligentni - pogleda, pravi grem še en štuk višje
3. nadstropje - simpatični, inteligenti, visokorasli moški - pogleda, malo razmisli in si pravi, grem vseeno še en štuk višje
4. nadstropje - simpatični, inteligenti, visokorasli moški, s smislom za humor - pogleda razmisli in gre še en štuk višje
5. nadstropje - vse od prej + avanturistični .... in gre višje
6. nadstropje - vse od prej + romantični .... in gre višje
7.nadstropje - vse od prej + z očetovskim čutom... in gre ženska še višje
In tako naprej do 12 nadstropja, ko pomisli, saj ti imajo pa res vse kar si želim in je možno, samo še izbrati moram ustreznega, ampak potem še malo razmišlja in gre še en štuk višje...
In tam na vratih piše - IZHOD - zraven na tabli pa še, da so ta vrata dokaz da ženskam ni mogoče ustreči

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Problem današnjih polnoletnih žensk pa vse tja do nekih 40 let je ta, da so bile vzgajane v duhu očijeve princeske, boginje, ki si zasluži vse naj naj brez, da bi za to morala kaj narediti. Očiji so jih razvajali, v odrasli dobi pa potem enako pričakujejo tudi od svojih moških. Vse skupaj so potem dodali še razni Cosmopolitani in podobni mediji, ki so podpihovali miselnost "ti si boginja, si emancipirana in najboljša na tem svetu, ne rabiš moškega", "si najlepša neglede na to kaj si drugi mislijo ali pa če imaš 100kg" in "moški so prasci in drek ki ga je treba izkoristiti in zavreči".

Instagram in podobne stvari samo še dodajajo k njihovemu haluciniranju o tem da so nenormalno lepa bitja in da res zgledajo tako kot na tistih fotkah.

Dodaj še pravni sistem, ki podpira okoriščanje žensk na račun moških, pa potem zadeva sploh ni več tako nenavadna, da smo danes tukaj kjer smo.

Aja dodati je treba še to, da je vsaj 80% moških patetičnih in so se pripravljeni tudi ponižati samo za to, da bodo enkrat vtaknili tiča v 20 dag poscanega mesa. Od tu potem izhaja to nesorazmerje, ko ženska po izgledu na lestvici 3/10 zlahka ujame tipa ki je 8/10. Normalno da imajo potem vse te princeske nerealna pričakovanja.
Problem danasnjih moskih pa da pravtako verjetno marsikdo zase misli da je 8/10 ceprav ni

PS: kako pa gre ta lestvica? Kaj temu 8/10 manjka do 9/10 ali 10/10?

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
345
83
34
Problem 7/10 zensk in visje je, da majo po mojih izkusnjah (okoli 30) cisto, ampak res cisto vse v glavi, da mora moski financno poskrbet za njih, ker so pac zenske. Pa kot je blo zgoraj napisano, skoraj vsaka je bila ockatova princesa in je to pustilo negativne posledice.

• Všeč mi je
Reactions: Oakey

Oakey

Majstr
3. feb 2016
864
503
93
Ob prebiranju te teme, se mi je porodilo enako vprašanje. Kako gredo te lestvice, v čem je štos? Zgolj telo?

Če se mal pohecam... npr. če si policist oz. si zaposlen na MNZ, ne prideš dlje kot od 3/10. Če si uspešen kriptotrader je najnižja ocena 8/10. Tako velja za moške.

Pri ženskah je pa vezano na velikost jošk in velikost njenih zgornjih žnablov, bolj kot so podobni riti pavijana, višje kotira na lestvici... Zato pa so take vrste pred lepotnimi kirurgijami.

a28a0e3a0f5d67bd498f670d43baad87.jpg