hitro se bo postarala...Če misliš za mesec ali dva, potem OK. Če pa misliš tole vezat na sebe... ne vem... hitro boš premalo zaslužil, garantiram.
hitro se bo postarala...Če misliš za mesec ali dva, potem OK. Če pa misliš tole vezat na sebe... ne vem... hitro boš premalo zaslužil, garantiram.
Kaj si pa pričakoval od bab na aplikaciji, ki je namenjena zmenkom za hitri seks?Ne, ne, tale moja sploh ni bila na denar. To so samostojne, neodvisne ženske z dobro kariero, ki plezajo na vseh področjih, keša več kot dovolj. Froce bi kao mele, ampak v resnici ne, ker pol mora druge stvari na pavzo dat. Je pa zadnji vlak pri teh letih, ampak naj to opravi kdo drug in se zaserje za celo življenje. Pa najslabše babe sem itak na Tindru pobral, adijo pamet.
Jaz sem se pred kratkim, v hvalabogu last minute varijanti znebil take 33-letnice. Telo najstnice, glava pa zal tudi. Bos hisnik, jebac, bodoci ocka, ona bo pa kuhala, ko se ji sprdne in hodila na potovanja sama. O ne, ne, ne bo prstana na roki.
AS special AS you think...
as....as....
To ga ujame za parkrat peknit...ko ženska po izgledu na lestvici 3/10 zlahka ujame tipa ki je 8/10. Normalno da imajo potem vse te princeske nerealna pričakovanja.
Problem danasnjih moskih pa da pravtako verjetno marsikdo zase misli da je 8/10 ceprav niProblem današnjih polnoletnih žensk pa vse tja do nekih 40 let je ta, da so bile vzgajane v duhu očijeve princeske, boginje, ki si zasluži vse naj naj brez, da bi za to morala kaj narediti. Očiji so jih razvajali, v odrasli dobi pa potem enako pričakujejo tudi od svojih moških. Vse skupaj so potem dodali še razni Cosmopolitani in podobni mediji, ki so podpihovali miselnost "ti si boginja, si emancipirana in najboljša na tem svetu, ne rabiš moškega", "si najlepša neglede na to kaj si drugi mislijo ali pa če imaš 100kg" in "moški so prasci in drek ki ga je treba izkoristiti in zavreči".
Instagram in podobne stvari samo še dodajajo k njihovemu haluciniranju o tem da so nenormalno lepa bitja in da res zgledajo tako kot na tistih fotkah.
Dodaj še pravni sistem, ki podpira okoriščanje žensk na račun moških, pa potem zadeva sploh ni več tako nenavadna, da smo danes tukaj kjer smo.
Aja dodati je treba še to, da je vsaj 80% moških patetičnih in so se pripravljeni tudi ponižati samo za to, da bodo enkrat vtaknili tiča v 20 dag poscanega mesa. Od tu potem izhaja to nesorazmerje, ko ženska po izgledu na lestvici 3/10 zlahka ujame tipa ki je 8/10. Normalno da imajo potem vse te princeske nerealna pričakovanja.
To ga ujame za parkrat peknit...
PS: kako pa gre ta lestvica? Kaj temu 8/10 manjka do 9/10 ali 10/10?
Ob prebiranju te teme, se mi je porodilo enako vprašanje. Kako gredo te lestvice, v čem je štos? Zgolj telo?