Zakaj je toliko samskih žensk?

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
379
83
Ljubljana
Torej moški, ki se vračajo s Turkish airlines, se vračajo, kot pravi moški:valjamse:

Močno polarizirani argumenti te nikoli ne pripeljejo do tega, da bi bil pravi moški, življenjski partner, oče in kralj :poreden: Lahko pa si šef, lastnik, jebatzch, športnik, ponudbe pod šifro: io penso primitivo.
Vsec mi je kako vse sramujete dominantne moske kot da so neki tirani, ampak resnica je da si jih vecina zensk zeli ob sebi.

ko poklices policaja zelis da pride mocan dominaten moski kateri naredi red ali zelis da se pripelje Jabe v 15 let starem karavanu z “aditude”, ker ni prodala nobene toplotne crpalke ze celo zimo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.112
3.855
113
Tvoji nasveti so priročnik za probleme v zvezi. Da funkcionirajo mora biti ženska milo rečeno "rahlo uboga", za deda pa bo še najlažje, če si pomaga z alkoholom in redno bere vodeba. Predvsem pa, da nihče od njiju ni ravno einstein.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
To zadnje verjetno kar drži.
Ampak poznam par, ki tako čisto funkcionirata: on je glavni, ona pa v bistvu ''služkinja''. Oba sta zadovoljna.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
Vsec mi je kako vse sramujete dominantne moske kot da so neki tirani, ampak resnica je da si jih vecina zensk zeli ob sebi.

ko poklices policaja zelis da pride mocan dominaten moski kateri naredi red ali zelis da se pripelje Jabe v 15 let starem karavanu z “aditude”, ker ni prodala nobene toplotne crpalke ze celo zimo.
Jaz sem že večkrat dominantno potrkal sosedu na vrata...ker nisem želel dominantno končati na sodišču, sem poklical policijo...i tako pet šest puta. Moja draga me vidi kot močnega in dominantnega. Tudi. No, od včeraj pa vem, da me tudi sosed vidi tako...mi je prinesel darilo v opravičilo...noro.

Aja, zanimivo je bilo, da je bila ob obisku policije pravzaprav dominantna (po pojavnosti, elokventnosti, urejenosti,...) prav policistka :srce: in ne policist. Policist je medtem povedal, da pogreša čase, ko si lahko kršitelja JRM zvlekel iz stanovanja in mu potem "pojasnil" zadeve :aplauz:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
Prilagam še svojo sliko (pred obiskom Turčije):

1704995811290.png

p.s.: še komentar na tezo, "da je resnica, da si večina žensk želi ob sebi dominantne moške". Če je to resnica ali normalno, ne pomeni, da je ok. Če bi ves svet pretepal živali, bi to verjetno bilo normalno...vendar ne bi bilo v redu.

• Všeč mi je
Reactions: tony in Vprasaj

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Govora je o moskemu ki ima svoje zivljenje pod kontrolo, pomeni da imas nekaj res dobrih prijateljev, imas dober dohodek, si stoicen in discipliniran, imas fit telo in si nasplos o dober clovek.
Ni misljen moski 160 visok in 100 kg tezak 37 let, plesat ocala in brke, zivi pri mami ipd
You get the picture.
V vsakem razmerju da deluje mora nekdo voditi in nekdo slediti. Ce razmerje vodi zenska (boss bitch) verjemi mi tipa ne bo spostovala in ga bo slej kot prej pustila. Ce pa razmerje vodi moski, pa je zenska ponizna in vodljiva, je pa razmerje zelo zdravo. Dec mora bit dec v bajti. Kar ti hoces narediti je predstaviti podredljivost kot obliko tiranije in ne kot stabilno strukturo. Odgovori mi: ko si ti v sluzbi, ti naredis kar ti sef rece, ali mu sikas nazaj? Temu se rece podredljivost ves? Povsod obstaja, pri pogovorih, v prometu, celo ko koga srecas v guzbi.
To samo feministke govorijo da so opresirane ce jim sef rece da morajo nekaj narediti. Pol pa zaposlji tako, bos videl
Kako dobro bo vplivala na ekipo
Moj sodelavec je vedno govoril, da je mir v hiši, če je moški zdrav in ima ženska dovolj dela. Sicer je bil dvakrat ločen...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Jaz mislim da si ženske želijo partnerja ki je 'dec' v pravem pomenu besede, kar pa ne pomeni, da je dominanten do nje (so tudi take veze, kjer eden rabi da je nad, drugi pa da je pod in zadeva lepo štima).

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.513
4.622
113
Želijo si partnerja, ki poštima zadeve doma, prinese dovolj denarja za udobno življenje, zna poštimati in se ukvarjati z otroci. Ko vse to štima, se navadijo in želijo še malo več (pozornosti,...), same bi pa (sedaj ko je vse poštimano in več denarja pri bajti) delale malo manj. Do sem nekako še gre. Potem pa gremo v teritorij, ko zdolgočasene gospe ne bi nič, želijo in pričakujejo vse, za ponudit imajo pa bore malo nazaj. Sledi ločitev, moški gre na mlajše "ta hitre", ženske pa ali nič (če je bila ločitev za njih finančno uspešna) ali pa nov, če je denar problem.

Dokaj preprosto v bistvu, vprašanje samo, kje se na poti ustavijo oz. jih je potrebno pogosto postavljati na pravo mesto, da ne zabredejo. Zato potrebujejo "dominanco".

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
345
83
34
Jaz sem se pred kratkim, v hvalabogu last minute varijanti znebil take 33-letnice. Telo najstnice, glava pa zal tudi. Bos hisnik, jebac, bodoci ocka, ona bo pa kuhala, ko se ji sprdne in hodila na potovanja sama. O ne, ne, ne bo prstana na roki. :D