Zakaj je toliko samskih žensk?

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka oz. bi bile rade mame. Da bi v paketu fasale še partnerja, je manj verjetno...
Za otroka dobit (nardit) naj gredo zvečer v lajf in se pustijo napumpat totalnemu neznancu.

Vse ostalo je nabijanje z njihove in tudi tvoje strani. Sploh če so finančno preskrbljene. Ker če so res, potem ne potrebujejo vedeti imena in priimka tipa, ki jih bo napumpal. Bi rad videl eno, ki se odpove preživnini. Finančno preskrbljeni ali ne.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Alter piknik, pa namesamo semenje 50ih top userjev. Sami ajnstajni bojo se izvalili! Nase seme - njih uspeh!

Sem ziher, da bo še POP dal 50k zmagovalcu :p
1704410028404.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
E vidiš mam eno tako kolegico....sošolko iz OŠ....zivi v tujini kjer je malo bolj woke scena....in je lažje se umetno se osemenit....pa me je že parx spraševala za mnenje.....

What's the point there? Če nimaš opcije za familijo....ne delaj načrtnih kriplov ki se bodo iskali 3/4 lajfa....
Ker clovek ki je brez oceta se isce 3/4 zivljenja in je kripl…. Hahahahahha…
Se bom potrudil ne bit nesramen in tu zakljucil post…
Fak ej…blagor ubogim….

• Všeč mi je
Reactions: mistique in jest5

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Ker clovek ki je brez oceta se isce 3/4 zivljenja in je kripl…. Hahahahahha…
Se bom potrudil ne bit nesramen in tu zakljucil post…
Fak ej…blagor ubogim….
Point je bil v......zakaj bi to delal načrtno.....v tem primeru (ženske) zaradi izključno nekih svojih ego potreb...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Absolutno se strinjam da nacrtno vztrajanje v enostarsevsko druzino ni nic pametnega in obicajno kaze na samovsecnost tiste ki je prepricana da je bolje da to sama “zrihta”.

od tu dalje pa tvoje paihoanalize/mnenja/vedenja pogorijo na celi crti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
od tu dalje pa tvoje paihoanalize/mnenja/vedenja pogorijo na celi crti.
Ne boš verjel....jih usklajujem s svojimi RL izkušnjami..... maš kolege z Xx familijo....z Xh familijo....z Yh izkušnjo itd....

In potem dejansko vidiš da se določen del vzorca/travme ponavlja čez več njih...

Tko da ne rabiš bit takoj razpizden.....in zavzet mesto kot da ti edini vse veš na tabli....

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Jbg, pri 40+ težko menjaš znamko...tiste, ki so delane po principu "be strong, be wrong" znajo povzročiti bolečine ekvivalenta švasanja brez maske...verjetno ti tudi voljo do življenja odtujijo. Te tri, ki mimogrede niso edine 40+ letnice, ki jih poznam...so res ok, sem se jim komaj uprl :)

Tisti, ki so pozorno brali, so zasledili, da te tri dekline ne iščejo partnerja...ampak otroka oz. bi bile rade mame. Da bi v paketu fasale še partnerja, je manj verjetno...nobena ni "razočarana gospodinja"...ne vem, tko se mi zdi, da verjamejo v moške. So pa imele faze tudi s tinderjem in to je bilo enega smeha okrog zgodbic.
Dve sta 40 oz. 41, tretja 43.
Te so bolj primere za babice kot za mame.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Ne boš verjel....jih usklajujem s svojimi RL izkušnjami..... maš kolege z Xx familijo....z Xh familijo....z Yh izkušnjo itd....

In potem dejansko vidiš da se določen del vzorca/travme ponavlja čez več njih...

Tko da ne rabiš bit takoj razpizden.....in zavzet mesto kot da ti edini vse veš na tabli....
Ne sej nisem razpizden samo neverjetno je da si tako samovsecen da si preprican da je vzorec ljudi, ki jih ti osebno poznas, merodajen za celotno populacijo. Ampak kaj bi ti razlagal ane, ti si to uskladil z RL izkusnjo. Dej preberi preden objavis

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.911
113
Jaz ti zagotavljam, da je to večji izziv kot si to marsikdo predstavlja. Ne ujameš take "zverine" od babe tako zlahka. Sploh, če je to res takšen kaliber kot opisuje misticni. Točno vem o kakšnem kalibru piše. V večini so ta dekleta z razlogom samske.
Kloakačarka style ?