Zakaj je toliko samskih žensk?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.597
-1.379
63
Omenjena blondinka je izmišljena, just for you braco & MrDaco. Sej sta zaznala sarkazem, da je ujeta med 1st class letom iz Doboja v NjuJork in da ne more nikamor? Da jo Šefik skos kliče in sprašuje "a sediš pr prozoru?"

Če bi opisal resnično blondinko, mi ti in Daco nikoli ne bi verjela...
Modreca sta se izgubila pri blondinki.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.225
2.550
113
1704288833888.png

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.053
-201
63
Druzbena blaznost je moteča in destruktivna, se strinjam. Ampak tudi ti si del nje. Drug peskovnik, ampak takisto strup. Modus operandi je identicen, samo kvazi rdeca nit je druga. Zanicevanje, posmehovanje, kvazi razlogi... no, kar si napisal. One imajo znamke cunj, ti imas nekaj drugega...

Kam spadam jaz - to je srž vsega problema. Nujno treba dat v enega izmed ta velikih, glavnih predalov, če ne je clovek kar malo anksiozen. Ne, ne rabim nikogar za financni suport. Zasluzim vec, kot cela druzin zapravi, z dedcem v enacbi. Gledam ga, ker ga hočem, ne ker ga moram. Ce ti bo kaj lazje ta prav ladlc najti, ceprav se mi zdi, da tega niti ne priznavas.
Ne v predal, v ZOO spadaš. E Jeba Jabe. :cool:

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: roCkY in jest5

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.761
4.906
113
hno ja... v sosednji temi se g-spot išče na prešercu, šlata joške kipu Julije, ki to ni in pleza na balkon k Juliji, ki je cca 200 let že mrtva. dečki, ki se imajo za catch. in zato, dragi moji, so ženske samske.

očitno je g-spot lažje najt kot center
to so težke debate, ki jih pač fantje mamo, mislm center, fuzbal, avtomobili in politika... kot edina ženska na alterju, bi to skor morala vedet

g-spot smo najdl, center bomo tud slej ko prej, kaj pa tebe drži tule gor, pa tud ugibat ne upam

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
očitno je g-spot lažje najt kot center
to so težke debate, ki jih pač fantje mamo, mislm center, fuzbal, avtomobili in politika... kot edina ženska na alterju, bi to skor morala vedet

g-spot smo najdl, center bomo tud slej ko prej, kaj pa tebe drži tule gor, pa tud ugibat ne upam
Verjetno banana iz cosmo in medoverneta.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.911
113
Otrok != Družina

Poznam vsaj 3 ženske, ki več ne iščejo partnerja, ampak le še način za oploditev in materinstvo. Torej, v enačbi ni partnerja. So pa gmotno sposobne skrbeti za otroka (in tudi partnerja :fredi:), skratka so preskrbljene itd...
Za te obstaja IVF.
Samo zraven ni preživnine.

Želele so, dobile so:
modern strong independent woman series:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
Ameriške smrklje niso merilo. Sicer pa ženske, o katerih sem pisal, ne nosijo "independent woman" zapestnice ali keyworda tetoviranega na hrbtu...malce so razočarane nad moškimi...dokaj različne zgodbe o partnerstvih...recimo, da imajo dokaj razumen sistem vrednot in pogled na zadeve...
Ne vem, dam kontakt, če se najde kak kandidat. Med mojimi frendi ga ni :)

• Haha
Reactions: Kamele0N