Lepse se obleci, pa te bodo tudi heterodesci hvalili!
eh jošk je jošk ni pomembno čigav je. važn da jehno ja... v sosednji temi se g-spot išče na prešercu, šlata joške kipu Julije, ki to ni in pleza na balkon k Juliji, ki je cca 200 let že mrtva. dečki, ki se imajo za catch. in zato, dragi moji, so ženske samske.
eh jošk je jošk ni pomembno čigav je. važn da je
saj čisto vrjamem večini, to glede kolektiva se mi zdi da je že kar splošno znano.Obstaja tisoc in en razlog. Zenske so mojstrice psihicnega oz nevidnega nasilja recimo, moski po drugi strani mojstri fizicnega.
Ni treba posplosevati in razloge tiscati izkljucno na zenske. In tudi ne na moske.
Mi pa pride en tak banalni razlog iz sirse druzine na misel.
Zenska je bila cuker in res sta bila dober par, precej casa skupaj. Lastna hisa, dva otroka. Dokler ni ona menjala sluzno zaradi kao boljsega delovnega casa zaradi otrok, placa sicer nizja. On financiral hiso v 90% sam. Delal v Avstriji, posledicno "prinasal" domov tudi konkretne otroske dodatke.
No ta nov kolektiv od nje je bil v 90% sestavljen iz "samohranilk", ki so bile nastrojene proti moskim. In takrat se ne zacelo. Tip je prinasal domov njeno placo x3+, zraven urejal okolico hise, tlakovce, ni da ni. Ona pa niti hise ne ni vec mogla posesati, ker se "zenske pustijo prevec gledati dol, saj so ja enakopravne". Pp ovinkih je nato izvedel, da je zapadla v to "sekto" nezadovoljnih zensk v sluzbi. Otroka v vrtec vozil on, po njihu hodil on. Ceke placeval sam, hrano vecino isto. Zenska zacela hodit na dva tedna k frizerku, pedikuro, masaze in te stvari. Dobesedno je svoj denar trosila samo na sebi.
Nekaj casa je slo, nato je pocil film in je odsel. Iz hise, ki ko je placal sam. Sodisce je na koncu razdelilo vse premozenje 50:50. Ker ona je kao cuvala otroke. Ima vse racune, vsa dokazila. Ne velja nic. Ker skrb za otroke je tudi treba vsteti. Se strinjam. Samo da je on skrbel za njiju. Zdaj se bocka bo sodiscu, ker zeli polno skrbnistvo. Ona pa zahteva isto + noro prezivnino.
Iščejo tipe iz kategorije 10%, samo ti ne iščejo, ker že imajo dovolj.Ja zanimivo tole v angliji. Nekajkrat bil tam in tole v živo videl. Nazadnje sem se letos poleti potikal po Blackpoolu. Žensk zvečer, kot plevela zrihtane in skoraj gole. Veliko jih ni za nikamor ampak precej jih je pa tudi hudih, ko poper. Če si sam, mislim brez ženske družbe te v jatah napadejo ko jastrebi.
Družino si bo pa s kom ustvarila? Mogoče sem optimist ampak še vedno mislim, da prevladujejo normalne z željo po otrocih in ne kot samohranilke. S tem da le-te se tudi nimajo potrebe izpostavljati, zato pa v javnosti gledamo samo druge.Ženske so se osamosvojile, ne iščejo več trajnih zvez, temveč fukače za eno noč.
Mislim da je med današnjimi 30 letnicami precej takih. Moja dela v takem kolektivu, kjer je veliko še ne-mamic, in pri plači 1200 eur, se grejo, kera je lepše oblečena, cote sem, cote tja, kera ima daljše nohte, čevlje (na njihovo žalost se kitijo z falšaki) nos dvignjen proti stropu... Na srečo jih moja prezira in ji je prva skrb družina, zaradi česar je seveda izrinjena iz kroga "frendic". Skratka pomilovanja vredne, IQ pač podoben temu. Name in ženo verjetno gledajo zviška, ker na prsih ni false prišitka TomicaKhilfiger. V resnici pa se jim lahko poonegavim na glavo, tako kot tisti šejki, in jim za to pošteno plačam, brez lizinga seveda....Obstaja tisoc in en razlog. Zenske so mojstrice psihicnega oz nevidnega nasilja recimo, moski po drugi strani mojstri fizicnega.
Ni treba posplosevati in razloge tiscati izkljucno na zenske. In tudi ne na moske.
Mi pa pride en tak banalni razlog iz sirse druzine na misel.
Zenska je bila cuker in res sta bila dober par, precej casa skupaj. Lastna hisa, dva otroka. Dokler ni ona menjala sluzno zaradi kao boljsega delovnega casa zaradi otrok, placa sicer nizja. On financiral hiso v 90% sam. Delal v Avstriji, posledicno "prinasal" domov tudi konkretne otroske dodatke.
No ta nov kolektiv od nje je bil v 90% sestavljen iz "samohranilk", ki so bile nastrojene proti moskim. In takrat se ne zacelo. Tip je prinasal domov njeno placo x3+, zraven urejal okolico hise, tlakovce, ni da ni. Ona pa niti hise ne ni vec mogla posesati, ker se "zenske pustijo prevec gledati dol, saj so ja enakopravne". Pp ovinkih je nato izvedel, da je zapadla v to "sekto" nezadovoljnih zensk v sluzbi. Otroka v vrtec vozil on, po njihu hodil on. Ceke placeval sam, hrano vecino isto. Zenska zacela hodit na dva tedna k frizerku, pedikuro, masaze in te stvari. Dobesedno je svoj denar trosila samo na sebi.
Nekaj casa je slo, nato je pocil film in je odsel. Iz hise, ki ko je placal sam. Sodisce je na koncu razdelilo vse premozenje 50:50. Ker ona je kao cuvala otroke. Ima vse racune, vsa dokazila. Ne velja nic. Ker skrb za otroke je tudi treba vsteti. Se strinjam. Samo da je on skrbel za njiju. Zdaj se bocka bo sodiscu, ker zeli polno skrbnistvo. Ona pa zahteva isto + noro prezivnino.