Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Sploh največje cvetke so diplomiranci fakultet ala Visoka poslovna šola Zgornji Kašelj.
No, pa sedaj ti meni razloži kaj je tak diplomiranec slabši kot nekdo iz EPF-ja ali EF-ja?
Dejstvo je, da ni vse v šoli (oziroma, da je v šoli zelo malo). Šola ti da neko teorijo.
Točno tako kot si napisal, šola ti da teorijo in ne izkušenj. Zato ne mešaj hrušk in lubenic, če se primerja SAMO pridobljeno teoretično znanje iz neke "poslovne" šole v Celju ali iz EF (verjemi - ker v detajle poznam programe ene in druge šole - da obstaja med njima ogromna vrzel). Kar se pa izkušenj tiče, je pa navsezadnje nepomembno kje si si pridobil tisti pildek, ki se mu reče "diploma". Nekje se to pač da po liniji najmanjšega upora, nekje pa je potrebno dejansko vložiti nekaj truda.
In samo znanje teorije je seveda čista ničla.
Za mene (kot delodajalca) je seveda važno kakšen pride človek s faksa. Tisti nafilani le s teorijo in v to teorijo verjamejo kot v biblijo žal niso kaj preveč uporabni. Zato sem napisal, da je čisto vseeno s katerega faksa pride, saj je tisto, kar prinese razen teorije veliko bolj pomembno kot teorija sama. Kapiš?