Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Lahko si sprintaš.
Ne veš ti, kakšen sem v odnosu do živali. Se je že zgodilo, da se je lovilo debila, ki se ga je zalotilo pri mlatenju psa.
Te bežanje po Lj še ni izučilo?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Lahko si sprintaš.
Ne veš ti, kakšen sem v odnosu do živali. Se je že zgodilo, da se je lovilo debila, ki se ga je zalotilo pri mlatenju psa.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Še enkrat ... razlika je med ubijanjem za hrano in ubijanjem za zabavo.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kako tipično alterjevsko ... kot šakali na enega ... bedaki. Verjetno ste vsi kot otroci mučili mačke, pa vas je zdaj sram, ko vam vest trka (kak jest je recimo sploh nima). Bravo.
Zate že vemo, da siCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
Me zanima, kdo bi prej pobegnil pred čapci, če bi bilo treba ... ti ali jaz. Zate vem, da bi spizdil, še preden bi kdo odprl gobček ...
ne, ti si take sorte človek, ki obmetava vrabce in na glas razmišlja, kako bi jih fental samo zato, ker ti gredo s čivkanjem na živce, hkrati pa se gre nekega velikega ljubitelja živaliCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
sass, tisti vrabci bi lahko vsi poginili, samo zato, ker so me motili, pa nisem fental niti enega, ker nisem take sorte človek, za razliko od 80% ostalih bimbotov, ki se jim zdi to normalno.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Drugače pa ja, dejmo se raje pobit med sabo, kot pa da še naprej tolčemo nemočne živali!
Kaj je s tem narobe?Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A ni čudno, da se moram jaz zgovarjati, ko je pa samo v tej temi 80% ljudi, ki je že ubilo žival, večjo od sršena?