Zakaj človek to potrebuje?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Lahko si sprintaš.

Ne veš ti, kakšen sem v odnosu do živali. Se je že zgodilo, da se je lovilo debila, ki se ga je zalotilo pri mlatenju psa.
smile-1.gif

hysterical-1.gif

Te bežanje po Lj še ni izučilo?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kako tipično alterjevsko ... kot šakali na enega ... bedaki. Verjetno ste vsi kot otroci mučili mačke, pa vas je zdaj sram, ko vam vest trka (kak jest je recimo sploh nima). Bravo.

sass, tisti vrabci bi lahko vsi poginili, samo zato, ker so me motili, pa nisem fental niti enega, ker nisem take sorte človek, za razliko od 80% ostalih bimbotov, ki se jim zdi to normalno.

viper, da ne boš ti po lastnem mestu bežal ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Še enkrat ... razlika je med ubijanjem za hrano in ubijanjem za zabavo.
smirk-1.gif

Kam pa spada to, če fentam sosedovega mačka, ker mi ščije in serje po travi?

Pa na halal si pozabil. Vse za multikulturnost, kajne, ko jebe humanost...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Komu boš te ti trkal? Pa kdo se te tebe boji, razen kakih 14 letnikov mogoče? Daj nea mi s takimi, včeraj še bežal pred malinovci po Lj, danes malo jaæi, včeraj iskal šrotarco za vrabca spečt, danes boš pa ti meni na ves trkal? Bodoči pravnik s fejki na rokah, ti raje glej svojo vest.

Fakin razcepljena osebnost......

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kako tipično alterjevsko ... kot šakali na enega ... bedaki. Verjetno ste vsi kot otroci mučili mačke, pa vas je zdaj sram, ko vam vest trka (kak jest je recimo sploh nima). Bravo.

Seveda lolek... Ker je nimam sem se ta vikend kar tako zajebaval z lovlenjem mladih mačkov, da sem jim čistil gnojne oči in mazal z antibiotikom
bonk.gif

Daj drži se raje bežanja pred čapci, to je edino kar ti še pribljižno gre

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Me zanima, kdo bi prej pobegnil pred čapci, če bi bilo treba ... ti ali jaz. Zate vem, da bi spizdil, še preden bi kdo odprl gobček ...

viper, lol!!!
hysterical-1.gif

Drugače pa ja, dejmo se raje pobit med sabo, kot pa da še naprej tolčemo nemočne živali!
cheer.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Me zanima, kdo bi prej pobegnil pred čapci, če bi bilo treba ... ti ali jaz. Zate vem, da bi spizdil, še preden bi kdo odprl gobček ...
Zate že vemo, da si
grims-1.gif

Zame pa ti ne veš nič

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
A te prebliske dobivaš med tolčenjem po glavi, kot nam prikazuješ s smeškoti?

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

sass, tisti vrabci bi lahko vsi poginili, samo zato, ker so me motili, pa nisem fental niti enega, ker nisem take sorte človek, za razliko od 80% ostalih bimbotov, ki se jim zdi to normalno.
ne, ti si take sorte človek, ki obmetava vrabce in na glas razmišlja, kako bi jih fental samo zato, ker ti gredo s čivkanjem na živce, hkrati pa se gre nekega velikega ljubitelja živali

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa kaj ti ni jasno?

Če bi bil človek gnusa, bi šel isti dan po airsoft puško in streljal na vsakega, ki bi ga videl, pravtako bi jim na več mest namestil strup, da bi po hitrem postopku poginili.

Ampak ne, nisem tak, cenim življenje in si ne jemljem pravice jemati ga.

A ni čudno, da se moram jaz zgovarjati, ko je pa samo v tej temi 80% ljudi, ki je že ubilo žival, večjo od sršena? In jaz se bom zagovarjal, ko sem rešil psa pred tem, da bi ga lastnik pretepel s povodcem? Ki posvojim žival in ji pomagam, če vidim, da ne bo preživela?

Ma, saj je brez veze še karkoli pisati ... Dokler imajo ljudje polne roke hrane, bodo srali po drugih, to je dejstvo, ko se bo pa enkrat vse skupaj obrnilo, pa mene že k sreči več ne bo, okrutnežem pa bo, upam, pravično sojeno.

Zdaj se pa oblecite nazaj v vašo pravljično obleko in živite v vašem pravljičnem svetu - jaz bom pa priskočil na pomoč vsaki živali, ki jo bo potrebovala!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Poglejte si zdaj na Animal planet, ko se trije ornk dediji trudijo, da bi rešili enega mucka z drevesa. Trije dedi za enega mucka!!!

Na drugi strani imaš pa bedake, ki tak trud razvrednotijo v momentu ...

CHINA--CATS_IN_MEAT_MARKET2_op_466x600.jpg

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
fejk zavetišču

seveda pomaga fejk živalim (pliš pa to)...

dej klošar te peljem na ekskurzijo po klavnici ni nč hudga ni pa diseče...
da o etologiji ki je hudičev zelo zahtevana ne govorim!

blebečeš bedarije...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Drugače pa ja, dejmo se raje pobit med sabo, kot pa da še naprej tolčemo nemočne živali!
cheer.gif

Nemočne...pol pa se bere po novicah...zaradi srne z avtom v dolino in 4 mrtvi...pa medved napadel gobarja...potepuški psi napadli sprehajalca...morski pes napadel plavalca....in tako naprej.

Pa saj se živali tudi pojejo med sabo.

Me zanima kaj bi naredil ,da se zezaš s eno njivo celo sezono...si pripravljaš da boš imel kaj za pojest...in ko je čas pobiranja vidiš ,da so ti ves pridelek na njivi pojedli divji prašički?

Po eni strani imaš prav...ma po drugi pa ne.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A ni čudno, da se moram jaz zgovarjati, ko je pa samo v tej temi 80% ljudi, ki je že ubilo žival, večjo od sršena?
Kaj je s tem narobe?
17758-icon_confused.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Saj, vsaka palica ima dva konca ... Treba je pač iskati ravnotežje.

Sploh nima smisla razpravljati dalje, sploh ne s specifično kvazi intelektualno alter populacijo ...

Na AP je pravkar dobil nekdo 30k$ kazni zaradi maltretiranja 3 mačk. Jaz bom, hvalabogu, imel možnost, da bom poskušal karseda pravično vplivati zoper takšne ekscese, vam pa, kljub vsemu, kar smo rekli v tej temi, predlagam podobno in svet bo lepši, če bo vsak prispeval svoj košček ...

To bi bilo to z moje strani!