Tisti, ki se imate za rakave se lahko mirne volje odstranite in s tem zaščitite mati naravoCitat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Jaz se kar strinjam z msenjr-jevim razmišljanjem... človek je rak rana matere narave.
Tisti, ki se imate za rakave se lahko mirne volje odstranite in s tem zaščitite mati naravoCitat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Jaz se kar strinjam z msenjr-jevim razmišljanjem... človek je rak rana matere narave.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Živali se med sabo ne preganjajo? Nimajo bolezni, zajedalcev, plenilcev? Super enkratna "mati narava" pa jim jasno omogoča le čisti luksus, saj so vse grozne stvari na svetu le zaradi tega, ker se hoče nas znebitiCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja. sej ti pravim - poglej zadevo mal drugače. Človek itak že dolgo ni več del narave. Največja napaka narave je, da je naredila človeka.
Si predstavljaš, kakšen raj bi bila sedaj zemlja? koliko različnih živali bi še živelo? In noben jih ne bi preganjal... živele bi, da preživijo, in nič več.
P.S. Del česa pa je potem človek? Marsa?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik Ganesh pravi:
Hja, ali pa bo ravno obratno.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik Ganesh pravi:
ma ne. jest bom živel, dokler bom. Nikoli se pa ne bom takole obnašal in razmišljal kot ti. mogoče bom umrl v spanju, ti pa v hudih mukah kakšne bolezni... kdo ve?
Jaz vem. Dvomim pa da veš ti, glede na tvoje pisanjeCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Živali se med sabo ne preganjajo? Nimajo bolezni, zajedalcev, plenilcev? Super enkratna "mati narava" pa jim jasno omogoča le čisti luksus, saj so vse grozne stvari na svetu le zaradi tega, ker se hoče nas znebitiCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja. sej ti pravim - poglej zadevo mal drugače. Človek itak že dolgo ni več del narave. Največja napaka narave je, da je naredila človeka.
Si predstavljaš, kakšen raj bi bila sedaj zemlja? koliko različnih živali bi še živelo? In noben jih ne bi preganjal... živele bi, da preživijo, in nič več.
P.S. Del česa pa je potem človek? Marsa?
a ti veš kaj je ekosistem? naravna selekcija? naravno življenje?
človek je del izrodkov narave, k noče in noče izumrt. Človek je bil del narave, samo ne dolgo... takoj je postal pohlepen se je vse končalo.
Ne, to je čisto ok. Najboljši proizvod so pa itak virusi in bakterijeCitat:
Uporabnik keber pravi:
Daj no klobasat.
A levi, tigri, opice, kače itn. so potemtakem tudi izrodki narave?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne, to je čisto ok. Najboljši proizvod so pa itak virusi in bakterije
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem zakaj nekateri mešate mučenje živali in NEPOTREBNO ubijanje, z klavnicami, ki koljejo živali za prehrano. A ste tako neumni da nevidite razlike ali pa se samo delate neumne......
Tisti video kjer meljejo piščance pa nevem če je resničen ker je bila ena farma na discoverju in je bila ista taka mašina, to piščance dajo noter pa jih na drug konec tovarne prepeljejo. Pri tako majhnih pišlancih itak nevem če lahko spol določijo, sploh pa ne v mašini.
Tole je vredno dati v citat, ker poznam take gobce kot si ti. Razvajeni sinčki, ki ne bi za to policijo delali niti za ornk plačo, ne pa postovoljno.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Če bo kdaj živalska policija pri nas, bom prostovoljno delal zanje.