Zakaj človek to potrebuje?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lahko si sprintaš.

Ne veš ti, kakšen sem v odnosu do živali. Se je že zgodilo, da se je lovilo debila, ki se ga je zalotilo pri mlatenju psa.
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
No, jaz bi ga tudi ujel, ne samo lovil.

Vem da imaš rad živali, tudi jaz. Ne prenesem ljudi ki ne čutijo empatije do živali.
Vem pa tudi kako za en drek karakter si, zato ne imej še sebe za norca s takimi izjavami kot je prejšnja.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No? Tole so pa kar težke obtožbe.

Sicer pa vsak ve zase. Jaz vem, da bi šel takoj pomagat, če bi lahko, ti bi pa raje jokcal o živalicah, če bi bilo treba pa kaj storiti, pa rep med noge ... Saj prav, tudi takšni morajo biti.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Toliko krutosti je na tem svetu, da včasih komaj zdržim.

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa to vem jaz že ves čas, da bi bilo treba Azijo zbombandirat in zasut z zemljo

wat.jpg

Joj klošar, jaz sem se včasih čudil, zakaj folk tako pljuva po tebi, zadnje čase pa vidim, da pišeš take blesarije, da se človek samo prime za glavo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gledam zdaj Animal Police ... častno je, koliko dobrega nekateri naredijo za živali, čeprav gre samo za kapljico v morju. To dobroto potem zloba tisočkrat razvrednoti.

Če bo kdaj živalska policija pri nas, bom prostovoljno delal zanje.

zato zdaj delaš v zavetišču a ne? pa namesto da za fejk rolex daš 20 eurov nakažeš DPMŽ a ne?
hysterical-1.gif

žajfa je vsaj tup, malcom druge vlaga, ti pa si pa tako zmišljuješ, da še sam sebi verjameš
aplauz.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem zakaj nekateri mešate mučenje živali in NEPOTREBNO ubijanje, z klavnicami, ki koljejo živali za prehrano. A ste tako neumni da nevidite razlike ali pa se samo delate neumne......
stupid-1.gif

Tisti video kjer meljejo piščance pa nevem če je resničen ker je bila ena farma na discoverju in je bila ista taka mašina, to piščance dajo noter pa jih na drug konec tovarne prepeljejo. Pri tako majhnih pišlancih itak nevem če lahko spol določijo, sploh pa ne v mašini.

in kdo si ti, da določiš katero klanje je potrebno in katero NEPOTREBNO?

grema stavit, da je tisti golaž, ki ga jagri skuhajo boljši, kot tisti, ki ga tvoja mati skuhajo iz krave iz trgovine?

Kaj ima golaž veze s krutim pobijanjem mačk, psov, tjulnjev....
confused-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
Tjulne pobijajo zarad denarja... oni ti bodoto enako zagovarjali kot tisti ki hoce jest golaz....

Ljudi ki pa zivali mucijo kar tako - recimo kranjcani takrat macke - bi jim pa prste sekal... ampak res.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... Se je že zgodilo, da se je lovilo debila, ki se ga je zalotilo pri mlatenju psa.
smile-1.gif

LOL
hysterical-1.gif

In - ste ga ujeli? Valda da ne, če ste vsak na svojo stran tekli
hysterical-1.gif

Glede mučenja živali sem tudi sam proti, se pa nikakor ne strinjam z militantnimi živaloljubci, ki niti z očesom ne trznejo, ko gre za ribe (ipak jih na suhem zadušijo - naravna smrt? Ne bi rekel. Prej to, da je zakol v klavnici veliko bolj human, kot zadušitev vodnega bitja na suhem. To je podobno, kot bi prascu, namesto da ga zakoljejo, tiščali glavo v vodo, dokler ne crkne.). Ne razumem, zakaj so ribe v nižjem rangu, kot naprimer kure, mački, psi, ptiči, jeleni ipd.
confused-1.gif

Še nikoli nisem slišal, da bi nekdo protestiral, ker je od Droge Riba1 npr v eni noči pobila 200000 sardin?
Ni načelnosti.
Če si proti mučenju, se spravi še na ribiče, ne samo na jagre, ki pokokajo 100 visoke divjadi zaradi tega, da preostala populacija na omejenem območju lahko preživi brez delanja škode na poljih.
Aja, polja imajo v lasti kmetje, ki jih na ta način narava kaznuje, ker brezsrčno zakoljejo prasca, teleta, bikca ali zajca.
bonk.gif

Pejte vi "zagovorniki pravic živali" mal v [censored], ker ste hinavci, da glava peče. Če se zavzemate za nekakšne pravice živali
confused-1.gif
, se potem zavzemajte za celotni živalski svet, ne pa selekcionirano po sistemu, "ta je meni kjut, ga ne sme noben dirat, ta je meni bljak, ga zahodim".
In dokler ne boste protestirali proti izživljanjem človeka nad človekom, STFU.
Niso vsi ljudje imeli sreče, da bi se rodili v premožni familij in so mu doma vtaknili vse in še več v rit (khm...
grims-1.gif

Preveč je kvečjemu domačih cuckov in mačkov - te bi pa res z eno selektivno bombo potolkli. Vsaj ne bi bilo treba več paziti na vsak korak, da ne stopiš v drek, ki ga scrkljani pizdolizci puščajo na vsakem koraku.
uf-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Dejstvo je, da nas je preveč. Slej ko prej bo moralo prit do neke velike pi*darije, ki bo zdesetkala prebivalstvo. Če ne bo, se bomo pa sami uničli indirektno. Preprost princip autoregulacije.

Darwin se pa itak obrača v grobu, ko gleda to devolucijo človeštva.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Dejstvo je, da nas je preveč. Slej ko prej bo moralo prit do neke velike pi*darije, ki bo zdesetkala prebivalstvo. Če ne bo, se bomo pa sami uničli indirektno. Preprost princip autoregulacije.

Darwin se pa itak obrača v grobu, ko gleda to devolucijo človeštva.

itak se bo to zgodilo najbolj revni populaciji, ker je tam enostavno največja koncentracija prebivalstva - in tam kjer se človeška populacija dejansko veča, ne pa pri nas, ko nas je vedno manj

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Zaradi mene se lahko Zemlja na pol prekolje. Preveč je vsega, ne samo ljudi.
In če se že misli na pol preklat, naj se čimprej, da amerikanci (ali kdorkoli drug) še ne bodo imeli tehnologije, ki bi omogočala kolonizacijo kakega drugega planeta.
Ker pol evolucija res ni naredila nič.
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Toliko krutosti je na tem svetu, da včasih komaj zdržim.

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa to vem jaz že ves čas, da bi bilo treba Azijo zbombandirat in zasut z zemljo

Joj klošar, jaz sem se včasih čudil, zakaj folk tako pljuva po tebi, zadnje čase pa vidim, da pišeš take blesarije, da se človek samo prime za glavo.

Vem, da krutost rodi krutost in da sistem zob za zob ničesar ne reši. Ampak me te stvari res razjezijo in užalostijo, zato pač človek na trenutke blekne kakšno takšno neumnost.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Saj ves čas govorim tudi o nesmiselnosti ribištva.

Koliko nepotrebne smrti za trofejo.
smirk-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gledam zdaj Animal Police ... častno je, koliko dobrega nekateri naredijo za živali, čeprav gre samo za kapljico v morju. To dobroto potem zloba tisočkrat razvrednoti.

seveda, in prvo boš poskrbel za uboge vrabčke
hysterical-1.gif

daj daj, klošar. koga ti farbaš s temi tvojimi čustvenimi izpadi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

seveda, in prvo boš poskrbel za uboge vrabčke
hysterical-1.gif

daj daj, klošar. koga ti farbaš s temi tvojimi čustvenimi izpadi.

aplauz.gif

pa to on samo prca in naša mnenja ocenjuje, da se lažje potem odloči
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
priceless

sem mislil da je mx pacient, sam ta bi mu lahk bil profesor

ma mx je pisatelj, samo ni dost dober, da bi knjigo napisal, pa se po forumu zliva, samo on (vsaj meni se zdi) 99% časa samo podjebava in ne misli resno

klošar se pa obrača po vetru ko Bajaga