Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... Se je že zgodilo, da se je lovilo debila, ki se ga je zalotilo pri mlatenju psa.
LOL
In - ste ga ujeli? Valda da ne, če ste vsak na svojo stran tekli
Glede mučenja živali sem tudi sam proti, se pa nikakor ne strinjam z militantnimi živaloljubci, ki niti z očesom ne trznejo, ko gre za ribe (ipak jih na suhem zadušijo - naravna smrt? Ne bi rekel. Prej to, da je zakol v klavnici veliko bolj human, kot zadušitev vodnega bitja na suhem. To je podobno, kot bi prascu, namesto da ga zakoljejo, tiščali glavo v vodo, dokler ne crkne.). Ne razumem, zakaj so ribe v nižjem rangu, kot naprimer kure, mački, psi, ptiči, jeleni ipd.
Še nikoli nisem slišal, da bi nekdo protestiral, ker je od Droge Riba1 npr v eni noči pobila 200000 sardin?
Ni načelnosti.
Če si proti mučenju, se spravi še na ribiče, ne samo na jagre, ki pokokajo 100 visoke divjadi zaradi tega, da preostala populacija na omejenem območju lahko preživi brez delanja škode na poljih.
Aja, polja imajo v lasti kmetje, ki jih na ta način narava kaznuje, ker brezsrčno zakoljejo prasca, teleta, bikca ali zajca.
Pejte vi "zagovorniki pravic živali" mal v [censored], ker ste hinavci, da glava peče. Če se zavzemate za nekakšne pravice živali
, se potem zavzemajte za celotni živalski svet, ne pa selekcionirano po sistemu, "ta je meni kjut, ga ne sme noben dirat, ta je meni bljak, ga zahodim".
In dokler ne boste protestirali proti izživljanjem človeka nad človekom, STFU.
Niso vsi ljudje imeli sreče, da bi se rodili v premožni familij in so mu doma vtaknili vse in še več v rit (khm...
Preveč je kvečjemu domačih cuckov in mačkov - te bi pa res z eno selektivno bombo potolkli. Vsaj ne bi bilo treba več paziti na vsak korak, da ne stopiš v drek, ki ga scrkljani pizdolizci puščajo na vsakem koraku.