Zakaj človek to potrebuje?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
, predlagam podobno in svet bo lepši, če bo vsak prispeval svoj košček ...

To bi bilo to z moje strani!
Torej praviš, postreljat vrabce?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Veš iz česa se usnje pridobiva? Za pasove, čevlje, denarnico,...ampak ti verjetno nič od tega nimaš na sebi ne?

pa ne razumeš, moraš ločit ubijanje za zabavo in za potrebo...

samo kaj narediš, če imaš usnjene čevlje, mesar pa je kravo ubil za zabavo?
confused-1.gif

hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Veš iz česa se usnje pridobiva? Za pasove, čevlje, denarnico,...ampak ti verjetno nič od tega nimaš na sebi ne?

pa ne razumeš, moraš ločit ubijanje za zabavo in za potrebo...
Samo zakaj potem lima tiste mačke v kletki?
confused-1.gif
Saj Kitajci jih ubijajo za potrebo ane.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.962
410
83
Danci tut na stotine delfinov pobijejo, za potrebo ane?
10%5B11%5D.jpg

Edin ljudje smo lahko tok zabiti, butasti ( ne vem kaj še vse bi reku) da lahko ubijamo samo zaradi užitka.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa to vem jaz že ves čas, da bi bilo treba Azijo zbombandirat in zasut z zemljo ... Samo kaj češ takšne stvari pisati po forumu, ker prehitro pridejo za tabo.
smirk-1.gif

Se pravi ne ubit živali, ubijmo vse ljudi na Azijski celini?

Kdo je zdaj tu čuden?

PS: Ti si.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Poglejte si zdaj na Animal planet, ko se trije ornk dediji trudijo, da bi rešili enega mucka z drevesa. Trije dedi za enega mucka!!!

Na drugi strani imaš pa bedake, ki tak trud razvrednotijo v momentu ...

CHINA--CATS_IN_MEAT_MARKET2_op_466x600.jpg

uuuu chinese čevapčilnica !

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
itak. mogoče so tam mački to kar so pri nas ovce in koze... sej to tud ne vem zakaj zaščitniki živali delajo tak pomp iz tega. Sej kulture so različne.

Spet me je pa una slikca pogrela, k delfine pobijajo. In to imajo celo vsako leto obred, da fantje postanejo moški! Hahaha. Kakšni debili. Da postaneš moški moreš narest nekaj nevarnega, ne pa tm delfine tolčt, k še ugriznit ne morejo. Naj grejo z morskimi psi tekmovat tako da vržejo eno ribo v vodo, in kdo jo prej upleni. To je zame moški. Ne pa uni pussyi k tolčejo tm po nizki vodi une boge delfine.

Pa naj še kdo reče, da človeška neumnost ni brezmejna?

Klosar: sam res mi ni jasno, kako lahko po eni strani pišeš, kako ti grejo vrabci na živce, po drugi pa tok ščitiš vse živali. Men ne gre nobena žival na živce. Če se mi ptiči zunaj derejo, raje zaprem okno, kot pa da razmišljam, kako se jih bom znebil.

In ko je nekdo pisal o njivah in kako pujsi požrejo vse. nikoli ne požrejo vsega. In tud ta njiva je v naravi, v njihovem okolju, tako da mi ni jasno, zakaj jo oni ne bi smel požrt? Oni pač ne znajo misliti. Ti pa znaš, in zato postavi ograjo okoli, pa ne bo noben hodil tam.

In en je pisal o napadalnih živalih - koliko je bilo leto napada morskega psa z smrtnim izidom? koliko je bilo pobitih morskih psov letos?
Koliko je bilo napadov medveda letos? koliko je bilo odstreljenih medvedov letos???

Dejstvo je, da nismo sami na tem svetu, in tega se moramo zavedati. Če te sred hoste napade medved, ni meni prov nič čudno. Sej si ja v njegovem okolju!!! Eni bi najraje videli, da bila narava samo srnice, ptički (pa še to samo na obrobju mest), veverice in zajčki. Klopov, komarjev, medvedov, volkov, morskih psov pa res noben ne rabi, a ne?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Ti jaz povem zakaj pomp iz tega........ muca in psiček sta po njihovo večvredni živali od svinje recimo. Ker oni pa imajo to v stanovanju za potrebe žuljenja po rokah in ne razumejo da jih drugje enostavno jejo kot pri nas piščanca.

Saj meni je čudno, ker pač mačk pri nas ne jemo, ampak drugje pač imajo drugačne navade.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Edin ljudje smo lahko tok zabiti, butasti ( ne vem kaj še vse bi reku) da lahko ubijamo samo zaradi užitka.
hočeš reči, da v naravi ne najdeš primerov, ko bi živali ubile druge živali, zgolj zaradi užitka?

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
...
A ni čudno, da se moram jaz zgovarjati, ..
v eni temi razlagaš, kaj si in kaj bi še naredil tistim vrabcem, v drugi temi pa se zgražaš nad nasiljem ljudi nad živalmi. ljudje ne marajo dvoličnežev. nič čudnega, da potem tako hitro postaneš tarča posmeha