Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
@sad, 380 km. Malo veliko, če nimaš živcev za volanom. Če bo sreča, bom od januarja prevozil kakih 130 km manj.
To pomeni, da si 6-8ur/dan na cesti
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
@sad, 380 km. Malo veliko, če nimaš živcev za volanom. Če bo sreča, bom od januarja prevozil kakih 130 km manj.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
To pomeni, da si 6-8ur/dan na cesti!? Predvidevam, da delaš 8ur, spiš 6ur, kj poješ, ... kaj ti ostane od življenja!?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eni se MB-CE vozijo vsak dan za 800e.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
To pomeni, da si 6-8ur/dan na cesti!? Predvidevam, da delaš 8ur, spiš 6ur, kj poješ, ... kaj ti ostane od življenja!?
V Sloveniji ti ne ostane nič od življenja pa četudi si 24 ur na dan v Sloveniji. Ko sta Pahor pa njegov mutirani dvojnik ( Semolič) hotela iz Slovenije narediti Auschwitz.
To se sam zavedam, da sem pri nas samo 6 ur. V prihodnje, če bo še v Sloveniji vladala takšna diktatura kot sedaj, se bova raje z mojo odselila v tujino.
Zgleda je vseeno preveč lušno v Sloveniji.Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
V Sloveniji ti ne ostane nič od življenja pa četudi si 24 ur na dan v Sloveniji. Ko sta Pahor pa njegov mutirani dvojnik ( Semolič) hotela iz Slovenije narediti Auschwitz.
To se sam zavedam, da sem pri nas samo 6 ur. V prihodnje, če bo še v Sloveniji vladala takšna diktatura kot sedaj, se bova raje z mojo odselila v tujino.
ni ceneje bivat v Nemčiji v kakšnem penzionu?
Citat:
Zato pa je pri nas taka brezposelnost,
Citat:
In pod nobenim pogojem se ne grem prodat kaki firmi za mizerno plačo. Raje sem potem na cesti, vlečem denar od socialne, pa še dva otroka bi mogel imeti, nekaj zemlje za vrt in njivo, pa bom čez mesec bolje prišel čez, kot pa da bi kje pri nas delal.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In ko boš to dokončal in bi lahko žel sadove (delo od doma) boš predrag in bodo najeli Pakija ali Indijca da bosta to počela iz svojega doma za polovico tvoje plače. That's reality.