Za fotografe, amaterske, profesionalce

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

Zakon fotke!
cheer.gif

Tale okvir jim zelo dobro 'paše' ...
wink-1.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
Jp slikano z olympusom e400. Par slik je tud men dobrih, da mi bodo vse bo pa treba še mal vadt.
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kje, da ti bodo vse...
ni šans, razen če si ultramadrfakingfotođinius.
grin1.gif

dobro, ko spustiš rafal, mora v tem rafalu biti ena dobra, če ne si pri tovrstnih eventih zatajil (dirka, smučanje, skoki... šport skratka)...

recimo, na koncertu naredimo ogromno fotk, ampak izbereš jih 15 max. včeraj sem jih na Melui naredil 14 za ven pobrat... mal sem razočaran sam nad sabo, ker pogoji so bli res, za kapo dol, ampak - it happens...

skratka - več ko fotkaš, več rata, ampak, da bi ti vse uspele - težka. to še tisti, ki na film delajo, ne uspejo...

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
Ubistvu nism mlislu da bi ble vse fotke suprdupr, ker kot si reku nism ultramadrfakingfotođinius.
grin1.gif
S tem sem bolj mlislu na to da bi ble vse slike vsaj približno podobne tem, samo sem pri večini zajebal ker sem avto izostril prekmalu ( da bi mu lahko dlje sledil ) in s tem posledično izostril le prvi del avta in mu potem sledil, ko je bil pa blizu pa ga škljocnil. Mal sm zakomplicererano napisu ampak verjetno boste zastopl. Recimo tale slika ...

4280050.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
iskreno - men je tale fotka full huda.

zakaj?

enostavno - sprednji del avta je lepo oster, zadnji pa malce meglen, kar meni še dodatno pove, da mu je zadek uhajal - posledično - glej ga pajaca k drifta!!
grin1.gif

evo, še mal, pa vam navržem nekaj fotke moje nove simpatije... mater je lušna...
redface-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jejejej... kok je pa to eno lušno bitje!! res!!

evo, presodite sami:

img0788.jpg

img0790.jpg

img0816.jpg

sicer s fotkami nisem zadovoljen, ker vem, da znam bolje, ampak - hebat ga - shit happens... če mam pa skor da fetiš na hude bejbe za klavirjem. pol pa fotkej, k se ti hlače tko tresejo...
grin1.gif

nekaj malega več fotk in še več napisanega pa na mojem blogecu .

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Prou čakal je
grin1.gif

Oly e500, Zuiko 14-54
318207-Harley.jpg

Priponke

• 318207-Harley.jpg
    318207-Harley.jpg
    197,4 KB · Ogledi: 187

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Res je bil lep. Za nekatere metalne scene je dobra obdelava, da fotka izgleda kot risba. Našponaš svetlobo, kontrast, črno in zmanjšaš nasičenost, na koncu pa dodaš vinjeto, da zgleda bolj starinsko. Ta obdelava ima neko ime, ampak sem pozabil.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Res je bil lep. Za nekatere metalne scene je dobra obdelava, da fotka izgleda kot risba. Našponaš svetlobo, kontrast, črno in zmanjšaš nasičenost, na koncu pa dodaš vinjeto, da zgleda bolj starinsko. Ta obdelava ima neko ime, ampak sem pozabil.

Gre za lucisart stil
http://www.dpchallenge.com/forum.php?action=read&FORUM_THREAD_ID=572557

Drugače pa paše tale obdelava na to fotko. Tisti folk je malce moteč pa pri prvem delu motorja tisto šavje in marele. Na splošno pa zelo solidna fotka, dobra perspektiva.

Tole pa je nekaj utrinkov iz potovanja po Romuniji in Moldavi

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.