Za fotografe, amaterske, profesionalce

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Lani nas je prav hudicevo dez namocil. Letos je bila vecja sreca z vremenom
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej je vmes, nekje okol 12h, 1h mal počrnil... sem raj doma počaku, da me neb namočil. pa vidm, da sm precej zamudu, kukr gledam po fotkah...

žal morm rečt, da si velik zamudu, k te ni blo... ne vem, men je blo super, edin pol, k je šel sonce dol, med čakanjem na bande nisi mel kej delat...

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A vas lahk oprosim za pomoč, če ste zsledil kje slike od kolesarjev s pohorja http://www.pohorje.org/default.asp?id=1180 , da bi kak link do galerije prilepli. Sam se žal nisem mogel udeležit, bi si pa rad vsaj slikce pogledal. Sej nekaj sem že sam našel, sigurno pa se še kje kej skriva.
thx!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Super fotke
cheer.gif

Lep prikaz da ni važna oprema ampak kdo z njo upravlja.

O pa še kako je oprema pomembna!!!! Brez ustrezne opreme se določenih fotk NE da narediti dobrih. Ok? A si dojel? Al bomo spet poslušal zgodbice kako ti na manual nikoli ne fališ niti za pol blende????

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Joj model kok si pa ti pocen resno no. Ja res ne mores naredit z xy opremo fotko v 1/20000s ali v ljucnem momentu ko fuzbaler useka na gol. LAHKO PA z marsikatero opremo naredis dobro ali vrhunsko fotko! Pa se lohka ti na glavo postavis s tvojimi refali,hitrostjo fokusa in sumom,ker vedno mi znova samo dokazujes da o fotografiji kot neka umetnost nimas pojma o pojmu. Tako da mi puca [censored] o cem ti men tle lapas. Kupuj ti zarad mene kar hoces,ampak ne mislit da bos imel vrhunsko fotko ce bos slikal goloba na strehi z d3. Itak ja. Najbolj vazen je fotograf,motiv,zgodba,...potem sele nekje aparat. Pa ne me replicirat ker vem da ne bo nic pametnega. Lohka pa me povabis na pivo in me rasvetlis s tem da je oprema pa res tista ki naredi fotografijo nekaj vec. Itak

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Odvisno, kaj želiš od fotografije. Ne vsiljuj drugim umetniškega videnja, še posebej, ker ga sam še nisi našel.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam opažam, da so te Minolte res nenormalno dobre mašine... škoda, da je ni več med nami... verjetno bi potem bil na Konici, če bi še bila...

skratka, eno vprašanje glede teh macrotov - s kakšne daljave? aja, fokusiraš na roke?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.