Za fotografe, amaterske, profesionalce

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
grims-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.927
10.657
113
kod Džej-Zija
Ma, saj z E-3 se kar da preživet. Sploh, ker lahko hodiš po njem in ga polivaš z vodo, česar ne moreš trditi za 1DMk2 (luminous-landscape, slikanje v dežju in crkovanje aparatov po eni uri
grin1.gif
).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Markova II-ka nej bi bila glede tega precej krizna, sploh sprožilec menda zelo glasno zna protestirati, medtem, ko je tesnenje pri Markovi III poštimano, samo ga hebejo pa druge zadeve (nek fotograf ga je imel že 3x na popravilu, pa še ni pravi)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.927
10.657
113
kod Džej-Zija
Aja, pa ne pozabi, da je Olympusov SSWF edini protiprašni sistem, ki dejansko deluje. Sem bral o enem modelu, ki je bil v Afganistanu z E-1, pa mu ga v pol leta, kolikor je bil tam, senzorja ni bilo treba nič čistit.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
lestvico? za kaj pa lestvico?

kar se mojega načina dela tiče, delam po prepričanju "dober fotograf je tisti fotograf, katerega skoraj ni opaziti, a vseeno naredi uporabne fotke..."
grin1.gif

drugače pa sem bil v pogovorih oz. sem še vedno, da bi lahko zaradi Antene pokrival oddaje... ampak zaenkrat se nismo še nič dogovorili...

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
lestvico? za kaj pa lestvico?

kar se mojega načina dela tiče, delam po prepričanju "dober fotograf je tisti fotograf, katerega skoraj ni opaziti, a vseeno naredi uporabne fotke..."
grin1.gif

drugače pa sem bil v pogovorih oz. sem še vedno, da bi lahko zaradi Antene pokrival oddaje... ampak zaenkrat se nismo še nič dogovorili...

Lestvice sicer ni imel svoje, je eno tam zagledal in jo izkoristil, pomoje da je lažje in boljše dobil Nino.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Še nekaj mojih poskusov. Fotografije niso popolnoma nič obdelane razen pomanjšane. Full size so tu.

AJK1.jpg

enx1.jpg

nixon1.jpg

nixon2.jpg

Malce poskušam s fotografiranjem gibajočih zadev, čeprav vem, da nimam primerne opreme za te namene. Prosim za komentarje in napotke za boljše izdelke.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.