takulele, tale vikend je bil kr bizi, že v petek se je začelo, ko sem cel dan preživel na RTV-ju, ampak je blo pestro in zanimivo. pa ker nismo tu v tem delu foruma, da bi z besedami veliko povedali, vam pripopam par sličic, da povem s sličicami, kako je blo.
torej - Slovenski avto leta, snemanje oddaje
prva glasbena gostja je bila glasbeno in stilsko prenovljena Lara B. I like it.
sledila je Nuša Derenda
nato so bili na vrsti Billysi (ista skupina, kot Billy's Private Parking, le do so se zdaj preimenovali), zaradi njih sem uspel priti tudi noter
sicer je še kar nekaj zaodrskega dogajanja, ampak tisto moram dobit še dovoljenje od Billysov samih.
tolk, za pokušino je. nekako sem se osredotočil le na glasbene nastope, ker vsi tisti kravatarji me niti ne zanimajo...
@Diablo: hvala, ker si me zadnjič skurcal zaradi kropanja in tega - sem bil zdaj full bolj pazljiv, če opaziš še kakšno napako - I'm open to any suggestions.
prva glasbena gostja je bila glasbeno in stilsko prenovljena Lara B. I like it.
sledila je Nuša Derenda
nato so bili na vrsti Billysi (ista skupina, kot Billy's Private Parking, le do so se zdaj preimenovali), zaradi njih sem uspel priti tudi noter
sicer je še kar nekaj zaodrskega dogajanja, ampak tisto moram dobit še dovoljenje od Billysov samih.
tolk, za pokušino je. nekako sem se osredotočil le na glasbene nastope, ker vsi tisti kravatarji me niti ne zanimajo...
@Diablo: hvala, ker si me zadnjič skurcal zaradi kropanja in tega - sem bil zdaj full bolj pazljiv, če opaziš še kakšno napako - I'm open to any suggestions.
Nazadnje urejeno: