Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.495
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pojasni, kaj sploh zelis dopovedati ...
smile-1.gif

Iz tvojega pdf-ja:
20100510-x85tauqnucjrdj1qrm1x16gn3p.jpg

Nimam pa tega sistema, tako da iz prve roke ne morem povedati, kaj gre in kaj ne... Iz. opisanega pa sklepam, da naj bi se dalo preko digitalnega vhoda priklopit druge naprave (v konkretnem primeru WDTV Live) ...

Tudi tukaj tako pise >> http://www.which.co.uk/reviews/home-cinema-systems/philips-hts-3270-12/specifications

20100510-qjut7mr2gpa7g6i7uti3ga9dbm.jpg

Sam imam nek star Creative Home Teather, ki ima tako opticni vhod, kot tudi coaxialni digitalni vhod... >> Cambridge Soundworks DTT3500 Digital Speaker

cambridge1.jpg

cambridge3.jpg

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pojdi na konec pdf-ja k specifikacijam ,kjer piše:

Easy-Fit speaker connectors, Composite video (CVBS) output, HDMI output, Digital coaxial in, Digital optical out

Žal pa ni slike, da bi videl v živo.
Tudi mene namreč zanima kak poceni AV sprejemnik z optičnimi vhodi, pa ga še nisem našel

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa kupiš adapter iz optical na coax na ebayu za 10 eur. in je problem rešen.
smile-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.358
1.392
113
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
WD TV Live je zmaga. mam ga že od januarja, špila vse, user interface je nadkul, nobenih težav sploh.

Ja seveda....
Imam oba....in xtreamer ga pelje scat. WD ne prebavi 20%vsebin, občasno se sesuva... O interfacu pa raje ne bi....

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
366
3
18
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
WD TV Live je zmaga. mam ga že od januarja, špila vse, user interface je nadkul, nobenih težav sploh.

Ja seveda....
Imam oba....in xtreamer ga pelje scat. WD ne prebavi 20%vsebin, občasno se sesuva... O interfacu pa raje ne bi....

Prosim te lepo ... nisem še zasledil vsebine, ki mi je ne bi predvajalo ali pa bi kaj bilo narobe z njo. Prav lepo so uredili z zadnjimi popravki...če pa pogledaš še b-radov firmware pa je naprava že vsekakor presegla vse moje normative in pričakovanja. Ravno pogledal film Braveheart v velikosti 48gb (blu-ray copy).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Kaj pravite na

DVD/DivX sistem za domači kino Philips HTS3373 ali

DVD/DivX sistem za domači kino Philips HTS3377

Iščem nekaj za XTREAMERja in pa visoke zvočnike.

U našel še nekaj dobrega:

HIŠNI KINO SAMSUNG TZ222R (HT-TZ222R/EDC)

moč: 850W, kanali: 5.1
formati predvajanja: DVD-R/-RW, DVD+R/+RW,
JPEG, DivX, CD-R/-RW, MP3, WMA, DVD-Video
video izhodi: HDMI, SCART, komponentni, kompozitni
avdio vhodi: Stereo (AUX1), digitalni optični
ostalo: Video Upscale (1080p), Anynet+, DTS
garancija: 12 mesecev
---
zvok: DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic
dodatki: FM/RDS sprejemnik, USB-gostitelj,
Funkcija kopiranja CD-ja, Power Bass,
Wireless ready
Tip: 2 zvočnika Tallboy, 2 satelitska zvočnika

Nazadnje urejeno:

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
366
3
18
Ima kdo kakšen predlog za stojalo? Če bi našel ugodno rešitev za postavitev zadnjih zvočnikov z-5500, se ne bi lotil samogranje...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zrihtal sem siol tv preko xtreamerja, sedaj pa imam drug problem.
Ne morem surfat po netu in gledat tv. Ko gledam tv, kot da ni neta, strani sploh noče odpirat.
gledam lahko samo mpg4, na mpg2 full šteka slika.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
-ali ste že naložili novi fir. ter na kakšne težave ste naleteli, ker na njihovem forumu ima dosti ljudi probleme?
-jaz bom še malo počakal, da popravijo zadeve LPWWY

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Dajte mi prosim nekaj pomagat pri WD TV Live..:

a) Imam PC, na njem zunanji disk preko eSata, PC je povezan na router Asus N16, tako kot WD Live. Zakaj hudica, ko prizgem WD, izberem Video - Network, cakam nekje najprej pol minute da mi najde PC, potem pa se kaksno minuto, da mi diske pokaze? Na WDju mreze nisem nic konfiguriral, edino tezenje po passwordu sem odklopil.

b) Se tudi vam kdaj zgodi, ce imas 2x pozooman film in, ko nekajkrat stisnes pavzo zadeva zmrzne tako, da se ustavijo podnapisi, film se naprej tece in, ko klikas STOP le-ta prime po ene 30 sekundah filma?

Imam pa nalozen najnovejsi original FW..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a mi lahko nekdo prosim pove kako ima nastaljeno na xtremarju, da mu dela iptv in net istočasno.
men dela eno ali drugo.